2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
من ویس های آقای شریفی رو گوش ندادم ولی میدونم ارتعاش همون احساسه ..یعنی حس خوب و عالی داشتن ..یعنی ت ...

آره گلم درسته  ارتعاش همون احساسه...باید به چیزی که میخای حس خوب بدی.من میگم نمیدونم چرا نمیتونم حس خوب بدم به همه چی؟چرا همش حس های بد میاد سراغم؟کجای کارم میلنگه؟کاش ساراجون بیاد یه کم حرفای خوب بزنه تا حس هام خوب بشه😃راستی ازت ممنونم فاطی جون که راهنماییم کردی😘

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

سلام به همه عزیزان.

اگه یه روز نامه نندازیم صندوق چکار کنیم؟ما پنج شنبه رفتیم جایی خونه نبودیم،جمعه هم که اونقدر کار ریخته بود سرم اصلاً فراموش کردم..فراموش نکردما یادم بود ولی همش میگفتم این کارمو انجام بدم بعد،بعد که دستم خالی بود میگفتم یه کار دیگه هم داشتما یادم نمیومد چکار؟بعد دوباره کاری رو که انجام میدادم یادم میومد..کلاً وقت آزاد زیاد ندارم،مگه چی بشه..الان دوروز نامه ننداختم صندوق فکر کنم از اول باید شروع کنم.یه جورایی هم مثل دوستان بد حوصله ام..اصلا مثل اول انرژی ندارم،با خواهرم راجع به همین قانون جذب صحبت میکردم میگفتم تو هم بیا،خواهرم به من میگه من اینارو خیلی وقت پیش تو برنامه گنج حضور شنیدم قبولم داشت حرفامو ولی یه جورایی انرژی منفی بهم میداد،منم حسابی بهش انرژی مثبت دادم وگفتم از ته قلب باید باشه😊ولی فکر کنم انرژی مثبت من اگه اونو گرفت برعکسش هم شد،وبه خاطر اون بد حوصله ام.همتون موفق ودر آغوش خداوندباشید انشالله.😍😍

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هااااا از همتون ممنونم واقعاااا ممنونم ک تو لحظه های خوبتون انقدددد دعام میکنید عاشقتونمممم ک انقد مهربونیذ 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
ساراجون میخام از شب باورهامو مرور کنم چون صب مرور نکردم بنظرت تاریخ چله و صندوق توکلما از امروز بزنم ...

از امروز بزن عزیزم 

سلام امروز خیلی روز خوبیه من مطمئنم امروز بهترین اتفاقات زندگی واسم میفته  از بس گروه قفل بود م ...

خیلی خوب بود عزیزم....

حالا برو بسوزون باورهای منفی رو بعدم از امشب شرو کن مرور باوزرهای خوبت رو..

تاریخ شروع تم امروز و بزن...

تاریخ تم اعلام کن یکی از کاربرا ب اسم سارا لیست رو مینویسه...

ساراجون یه سوال...تو باورهامون اینکه دقیق بگیم مثلا من فلان ماشین یا فلان کار رو میخوام درسته...؟؟؟ ...

توی خواسته هات باید چن تا نکته رو توجه کنی...

یکی اینکه چشم ب مال و ثروت خونه و ماشین و بچه شوهر همسر کسی نداشته باشی...

مثلا تو خواسته هات اینطدری نباشه ک،،  از خونه ی یکی خوشت میاد همش خودتو توی اون خونه تجسم کنی و بگی اون خونه مال منه و این حرفا...

اینا کارما داره دقت کنید...

مورد دیگه اینکه بعضی خواسته ها سرنوشت سازن مث بچه دار شدن...ازدواج کردن و این جور چیزا....

ولی بعضی چیزا مث کار خونه ماشین پول لاغری چاقی اینا مساعلیه ک بحث صلاح مصلحت توش خیلی کمتره...

و اگه ضرری برای کسی نرسوته خواستنش هیچ ایرادی نداره...

مثلا تو از خدا ی ماشین جنیسیز قرمز میخای...😋

بعد خودتو باید در حد اون ماشین بالا ببری دیگه...

طرز زندگی کردنت طرز پول خرج کردنت طرز فکرت راجع به خودت...

ینی مث یک ثروتمند زندگی کردن..

با مثلا کسی ک خواسته اش سلامتیه مث یک آدم سالم زندگی کردن...مهمه

خود به خود میری مدارهای بالاتر و رسیدین به مدار خواستت🥰

تو خواسته های دیگتون مث ازدواج واینا یا جذب کسی یا چیزی اگرم اضافه کنید توی جمله های تاکیدی تون ک اگر حق الهی من هس بهم برسه خیلی عالی میشه....چون اینطوری نشون میدی ک ایمانتم ارتقا پیدا کرده..

چون در اصل به خدا نباید راه نشون داد!

فقط باید خواست و دیگه رها کرد..

ینی چی؟!

ینی اینکه مطمعنی یا همونو میگیری یا صد برابر بهترش!

سارا گفت هر جمله ای تاکیدی رو بهت حس خوب میده رو تکرار کن ...حالا متفاوت فرقی نداره ..اون برامون ی م ...

عه سارا در مورد جمله تاکیدی ام گفته بود ک هرحسی دارید رو بگید؟🤔 کدوم صفحه بود یادت میاد؟

من همه تاپیکو خوندم پس چرا ندیدم!!! 

فکر کردم فقط در مورد نامه توکل اینو گفته بود😁

مرسیییی گلم😗

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
ساراجون در مورد برادرم اون روز گفتی نباید معدل می نوشتم... میدونی نه که درسخون نباشه ها باهوشه ولی س ...

آخه عزیزم اینکه الان این بچه معدلش بشه ۱۵ یا بشه ۲۰ توی آیند چ تاثیری داره؟؟؟ 

شاید بزرگ شد خواست ی تاجر معروف و ثروتمندی بشه! شاید اصلا هدفش واسه ی زندگیش ی چیزی دیگه باشه!

تو فقط باید خوشبختی و سعادتش رو بخای براش راه تعیین نکن...

همیشه بگو خدایا شکرت ک برادرم همیشه و هرلحظه در بهترین حالتش هس و خوشبخت و سعادتمند و سلامت هستش 

آخه آقای شریفی میگن فکر کردن و تجسم کردن با ارتعاش فرق داره.میگن فکر به تنهایی هیچی رو نمیسازه....من ...

وااا فکر ب تنهایی کاری نمیکنه؟

پس چکار باید بکنیم

من هنوز کتاب ۴ اثر رو دارم میخونم وقت نکردم برم وویس آقای شریفی رو گوش کنم.نمیدونم چطور بعضیا ۳۰۰ ص رو تو یه روز میخونن مگه میشه؟؟؟🤔

نمیدونم چرا اینقدررر من کار دارم

دوست دارم اول وویسا رو گوش کنم و کتابامو بخونم بعدا شروع کنم ب قانون جذب ک وارد بشم ولی اینجوری رسیدن ب خواستم عقب میفته😁

سلام دوستای گلم حالتون خوبه روز خوب و خوشی سرشار از جذبای عالی داشته باشین بچه ها من این چند روز عا ...

عزیزم اصلا اشکال نداره...من اون روزم گفتم همه ی ما ممکن ی روز انرژیمون بیفته و حس و حال درست حسابی نداشته باشیم..

هیچ اشکالی نداره این موضوع ولی باید از دستی هی خودت حال خودتو خوب کنی...

خاطراتی ک خیلییی خوب بوده و خوشحالت کرده مرور کنً..

امروزو ب خودت استراحت بده ی دوش آب گرم ی کتاب ی فنجون چای ی گوشه خلوت با خودت تنها باش ی هیچی فک نکن فقط ذهنتو آروم کن...

مراقبه هم خیلی خوبه ۵ مین ی جا بشین چشماتو ببند دم و بازدم عمیق داشته باش و فقط روی دم و بازدم ت تمرکز کن....

هر فکری هم اومد توی ذهنت مث پرده سینما فقط بزاز رد شه...

بعدم ی سطل تصور کن توی ذهنت ک اون فکرا میان میرن توی اون سطل و از ذهنت خارج میشن ب کل

سلام به همه عزیزان. اگه یه روز نامه نندازیم صندوق چکار کنیم؟ما پنج شنبه رفتیم جایی خونه نبودیم،جمعه ...

اره دقیقا وقتی ادم با کسایی ک مخالفند جرو بحث کنه ک نهههه جذب واقعیته و فلان.اولش فکر میکنه ک میتونی نطرشونو عوض کنی ولی بعدش فکرای منفی و احساسات بد میاد سراغ ادم

بهتره ک ب کسی ادم نگه ک داره از جذب استفاده میکنه