2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلاااام سلاااام به همگی 😍 😍 😍  چطورین خوبین چ خبرااا  من ک عااااالیم شکر خدا همه کارا ...

سلام خوبي خدا رو شكر حالت عاليه منم عاليم اصلا مگه حال بد وجود داره!!!! خدا ما رو افريده فقط براي شاد زيستن و زيبا ديدن 

سلام به همه ی دوستان عزیزم صبح زیبای یکشنبه تون بخیر

خدایا شکرت که بهمون سلامتی وآرامش دادی😘😘

خدایا شکرت به خاطر روز زیبامون😍😍

خدایا شکرت به خاطر انرژی مثبت همه ی دوستامون😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان فقط بگم شرمندتونم ولی باید امروزم زود برم ب کارام برسم عقب نیفتم اکه سوالی دارین بپرسين 😋😋

فقط ی چیزی در مورد نکات جدید بگم... دیشب داشتم فک میکردم دیدم مروز باورها و صندوق توکل برای ۴۰ روز کافیه همین ک با کیفیت و احساس کامل انجامش بدیم فعلا از هرچیزی واجب تره....

ولی در کنارش حتمن وویس ها و کتاب چهار اثر رو بخونید...

بچه ها این کتاب یکم سنگین،،  بایذ حداقل دو بار بخونید تا کامل جا بیفته براتون 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلاااام سلاااام به همگی 😍 😍 😍  چطورین خوبین چ خبرااا  من ک عااااالیم شکر خدا همه کارا ...

سارا جوون منم حالم عالیه نه تنها من بلکه خانوادمم عالین😍😍سارا جوون انشالله همیشه خوشبخت و سعادتمند باشی گلم همه ی این حال خوب رو مدیون توام عزیزم تا آخر عمرم برات دعا میکنم که همیشه خوشبخت باشی 😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
@sara0098     سلام ساراجان یه سوال برام پیش اومد تو کتاب ۴ اثر ک گیجم گرده تو ص۹۰ نوشته ...

مریم من چی بگم  بهت 😂😂😂😂 کلا انکار حرفهای منو گوش نمیدی روی سرت فقط علامت سواله 😂😂

من دیروز به یکی از بچه ها توضیح دادم برای صلاح و مصلحت...

بعدم اونجا اگه گفته سازش منظورش اینکه ب وضعیتی ک دارین سازش نکنین،  و همیشه بهتر و بالاترش رد بخواین...

چون آدم از جنس خداس و لایق بالاترین و بهترین چیزاس...

ببین مریم کی بهت گفتم!!.

تا وقتی ک این حد از دلهره برای خواستت داری هیچ اتفاق مثبتی نمیفته!

اون کتابم ک میخونی بهش اطمینان کن،،  بار اول سنگین برات بار دوم ک بخونی تاره متوجه میشی!!

پس انقد عجول نباش صبر صبر صبرررررر

سارا جوون منم حالم عالیه نه تنها من بلکه خانوادمم عالین😍😍سارا جوون انشالله همیشه خوشبخت و سعادتمند ...

وجدانن منم مدیون سارا جووون ام حال خوبمو ،خدایا شکرت ک تاپیکشو دیدم و همراهی کردم و حال الانم عالی عالی شده

سارا جوون منم حالم عالیه نه تنها من بلکه خانوادمم عالین😍😍سارا جوون انشالله همیشه خوشبخت و سعادتمند ...

ای جووونم مررررسی مهربونم 😍😍😍😍❤️❤️

وجدانن منم مدیون سارا جووون ام حال خوبمو ،خدایا شکرت ک تاپیکشو دیدم و همراهی کردم و حال الانم عالی ع ...

فدات شم عزیزم ❤️ 😘