2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
توی خواسته هات باید چن تا نکته رو توجه کنی... یکی اینکه چشم ب مال و ثروت خونه و ماشین و بچه شوهر هم ...

خوب مثلا من میگم فلان کارو میخوام ولی اصل خواسته پولدار شدن و داشتن درآمد بالاست دیگه...خوب حالا شاید مثلا من بگم فلان کار رو میخوام داشته باشم ولی در صورتی که راه ثروتمند شدن من چیز دیگه باشه...از این جهت منظورم هست...یعنی اگه من بگم فلان کارو میخوام بهتره یا بگم من میخوام ثروتمند بشم یا هر دو درسته؟؟؟

بچه ها من از دیشب  هی فکرای خیلی خیلی بد میاد سراغم هرکاری میکنم نمیتونم فکرمو ببرم جای دیگه چ ...

اشکال نداره مقاومت نکن اصلا... بزا بیاد و بره....

اصلا سعی نکن ک حواست رو پرت کنی چون دل آشوبت هنوز هس و اون حس اصلا خوب نیس...

پس بشین ی برگه و کاغذ بردار از سوالای رگباری شرو کن...

اولین حس بدت رو بنویس مثلا فک میکنی قراره ی اتفاق بد بیفته!

از خودت بپرس چرا فکک میکنم ی اتفاق بد میفته!

چون ک فلان روز این اتفاق افتاد اینطوری حس کردم...

چرا بخاطر اون اتفاق حسم اینطوری شد!!

چون....

.

.

.

همینطوری از خودت سوال بپرس...انقدددد ک به ریشه برسی و دلیل اصلی نگرانی هات پیدا شه..

ی کار دیگه هم میتونی بکنی..

ما همه همیشه بدترین چیزا رو در نظر می‌گیریم ! مثلا اگه نشه چی! اگه نیاد چی اگه اینطوری نشه چی!!!!!!

حالا بیا و برعکسش گن...

بگو اگه بشه چی!! اگه بیاد چی اگه اونطوری ک میخام بشه چی!! اگه اون چیزی ک فک میکنم پیش بیاد چی!! 

همه چی رو مثبت کن...بعد ببین چقد ارتعاشت تغییر میکنه 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا جون آدرس اینستا آقای شریفی رو هم.میفرستین لطفا

ندارم عزیزم متأسفانه،،  حالا یکم بگردم پیدا کردم میزارم اینجا 

خووووووب ببینم امروز چیکارا کردین 🤔🤔

ساراجان من اول صبح حس و حالم خوب نبود. اومدم یکم غرغر کردم و رفتم.توام نبودی ک یکم دعوام کنی! بری بالا میبینی😁

ولی سرنمازم نشستم یکم باخودم حرف زدم ک یادته سارا گفت ک چقدر حالش بد بوده  خودش زندگی خودشو نجات داده و فقط خود آدمه ک میتونه ب خودش کمک کنه و... 

خلاصه یه۵ دقیقه ای ب تنفسم دقت کردم و فکرای منفیمو انداختم تو سطل آشغال😉باورهامو دوباره از نو نوشتم و خوندم.جملات تاکیدی گفتم.یکم ورزش کردم...

نشستم تجسم کردم روزای خوشی رو ک قراره بیاد و خودمو تو اون حال دیدم

الان حالم خوبه خداروشکر امیدوارم عالی ام بشه😀

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
آخه عزیزم اینکه الان این بچه معدلش بشه ۱۵ یا بشه ۲۰ توی آیند چ تاثیری داره؟؟؟  شاید بزرگ شد خو ...

پس یعنی بهتره من جمله بندی باورم رو تغییر بدمراجع برادرم.... بگم برادرم همیشه و هرلحظه در بهترین حالتش هس و خوشبخت و سعادتمند و سلامت هستش ؟؟؟

کلا اگه تو جمله هامون واسه باورها که صبح و شب تکرار میکنیم یه تغییراتی بدیم مشکلی نداره؟؟؟؟

بچها من فقط به خواسته هام فکر میکنم و تجسمشون میکنم اما هنوز بلد نیستم ارتعاش بفرستم..شما بلدین ارتع ...

همین ک حست خوبه ینی داری ارتعاش میفرستی ب کاعنات....ب قول آقای شریفی حست ک خوبه دیگه از هیچیییییییی نترس از هیچی!!

فک کردن تنها فایده نداره!! بله  درسته ینی اینکه تو اکه ب ی چیزی فک کنی ولی احساست برانگیخته نشه فایده نداره...

مثلا به خونه و ماشین ایده آل فک میکنی ولی حس خوبی نداری ک انکار بهش رسیدی و شادی..

فقط فک میکنی...

باید حست مث زمانی باشه ک به اون خواسته رسیدی 

توی خواسته هات باید چن تا نکته رو توجه کنی... یکی اینکه چشم ب مال و ثروت خونه و ماشین و بچه شوهر هم ...

خیلییییی قشنگ حرف میزنی سارا

آدم آرامش میگیره 😊مرسی

سلاااام ب همه دوستای عزیزم و ساراجان منم صبحها ک میخام باورهامو بخونم نمیتونم درست روشون تمرکز کنم ...

عزیزم جمله تاکیدی ک نامه نیس هرروز ی چیزی بنویسی!!!

تو به وسیله ی اون جمله تاکیدی فقط میخای روزانه ارتعاشت رو بالا ببری....  و اون حس رسیدن به خواسته درونت برانگیخته شه! 

نَفْسِ قضیه اینه!! کلا همه ی این کارا رو میکنیم ک ارتعاش مون بالا ببره حسمون قوی شه!! 

چرا انقد وسواس پیدا کردی! هنوز ک از دلهره و اضطراب حرف میزنی 😕

من چی بگم دیگه واقعا اخه

سوالم اینه ک میتونیم هر روز جمله ای متفاوت بگیم واسه جملات تاکیدی؟؟؟ مگه نباید تکرارش کنیم تو ۴۰ روز ...

اشکال نداره تو هرروزم اگه متفاوت بود گفتی اشکال نداره...

فقط کافیه حست خوب شه با اون جمله 

اشکال نداره مقاومت نکن اصلا... بزا بیاد و بره.... اصلا سعی نکن ک حواست رو پرت کنی چون دل آشوبت هنوز ...

واااای چ باحال گفتی سارا

تاحالا ب  این دقت نکرده بودم ک بگیم اگه بشه چی میشه؟😉😉😉😉

خیلی خوب بود خیلیییییی اصلا عالییییییی بود ممنونممممم😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

سلام به همه عزیزان. اگه یه روز نامه نندازیم صندوق چکار کنیم؟ما پنج شنبه رفتیم جایی خونه نبودیم،جمعه ...

اشکال نداره عزیزم ادامه بده ولی سعی کن دیگه اینطوری نشه..

چون زودتر ب خواستت میرسی پیوسته باشه 

اگه از بيماري بترسيم چي ي فكر ازار دهنده دارم كه داره خيلي اذيتم ميكنه ي چه كنم كه اروم بگيرم

همون سوالای رگباری ک تو چند تا پست بالاتر برا یکی از بچه ها توضیح دادم رو شمام انجام بده خیلی عالیه 

خوب مثلا من میگم فلان کارو میخوام ولی اصل خواسته پولدار شدن و داشتن درآمد بالاست دیگه...خوب حالا شای ...

تو باید از خدا بخوای که ی کار عالی با درآمد عالی بهت بده بعدم بری خودتو آماده کنی برای کاری ک درخواستش رو کردی  اگ کار خاصی هم خواست باشی اشکال نداره ولی بگی کار عالی با درآمد عالی خیلی بهتره و همونی ک از همه بيشتر به تفعته میاد سراغت 

ساراجان من اول صبح حس و حالم خوب نبود. اومدم یکم غرغر کردم و رفتم.توام نبودی ک یکم دعوام کنی! بری با ...

عزيزم چقد عااالی 😍😍😍

سلام سارا جان من هم دارم روی خودم کار میکنم ولی حس میکنم خیلی شلوغم فکر میکنم همیشه عقب هستم ...  زمان کم میارم 24 ساعت کمه برای یک شبانه روز 😁 به هر حال دارم تلاش خودم رو میکنم کتاب 4 اثر رو هم آروم آروم دارم میخونم ... جذبای کوچیک هم چند تا داشتم ....

فقط یه چیزی که امروز ذهنم رو خیلی درگیر کرده اینه که من به خاطر یک بیماری سردرگم هستم پیش طب جدید جواب نگرفتم رفتم طب سنتی مشکلم یه برابر تشدید شد الان دارم طب اسلامی انجام میدم دیشب یه خوابی دیدم که دقیق یادم نیست فقط یک جمله یادمه که یک نفر بهم گفت تمام دکتر ها رو بذار کنار فقط برو پیش خانم دکتر فلانی و پیش هیچ کس دیگه ای هم نرو .....  که البته اینم بگم میشناسمش و قبلا پیشش رفتم جواب نگرفتم  و منم الان نصف دارو های اسلامی رو استفاده کردم نصفش مونده به نظرت بهش توجه کنم ؟؟؟ من که گیجم