2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147911 بازدید | 5189 پست
سلام دوستای گلم حالتون خوبه روز خوب و خوشی سرشار از جذبای عالی داشته باشین بچه ها من این چند روز عا ...

منم دوروزه زیاد سرحال نیستم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
بچه ها تمرین جدید داریم امروز؟

سارا جون انگار کار داره ی لحظه اومد و رفتش ببینم بیاد تمرین جدید چیزی داریم یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوروزه زیاد سرحال نیستم

اینو باز بخوون

هر روز با خودت مرور کن که من ایمان دارم همه چیز آنگونه میشود که من می خواهم.، صحبت کردن با درون خویش معجزه می کند ، جملات مثبت و امید بخش بساز و آنها را به عنوان غذای روح به تمام وجودت تزریق کن، آنگاه که خودت را باور داری ذهن می کوشد تا این تصویر ذهنی را به واقعیت تبدیل کند.

به قطعیت می توان گفت که 90 درصد موفقیتها از ذهنی امیدوار ، آرام و شاد بر می خیزد، شما هرگز نمی توانید به نداشتن و عدم توانایی در بدست آوردن پول فکر کنید و آن را به سمت خویش جذب کنید، هرگز نمی توان با فکر محال بودن روابط عاشقانه و محکوم کردن خود به تنهایی ، رابطه ای زیبا را جذب کرد.

ایمان داشته باشید که جهانی زیبا توسط ایمان و باورهایی سازنده تان خلق میشود، لازم نیست همه چیز منطقی پیش برود، ضمیر ناخودآگاه طولانی ترین و سخترین راه ها را به آسانی و با موفقیت به سرانجام می رساند، اگر به قدرت بی اندازه ذهن خویش ایمان بیاورید هر لحظه زیبایی های بیشتری از این جهان بی کران را به زندگیتان دعوت میکنید https://telegram.me/Bestlife710

عزیزم پاشو یه آبی به صورتت بزن چن تا نفس عمیق بکش اتفاقا امروز خیلی روز خوبیه قراره کلی اتفاقاتی خوب ...

قربونت اره راست میگی الان داشتم خودمو بازسازی میکردم    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بچه ها من از دیشب  هی فکرای خیلی خیلی بد میاد سراغم هرکاری میکنم نمیتونم فکرمو ببرم جای دیگه چ ...

دوتا پست بالا تر استارترر گذاشته بود من باز کپی کردم گذاشتم  همونو باز قشنگ بخون گلم

اینو باز بخوون هر روز با خودت مرور کن که من ایمان دارم همه چیز آنگونه میشود که من می خواهم.، صحبت ...

ممنون عزیزم سیوش کردم گلم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
سلام امروز خیلی روز خوبیه من مطمئنم امروز بهترین اتفاقات زندگی واسم میفته  از بس گروه قفل بود م ...

عزیزم همه چی اوک بود و باور غلط رو بسوزون یا پارش کن ،فقط اون باور اولی ک جز باور صحیح هست کلمه احساس می‌کنم تا دخترم بزرگ شه رو ی جایگزین دیگه براش پیدا کن مثلا بگو من همیشه کنار دخترمم و هر لحظه خوشبختی و خوشیش رو می‌بینم و غیررره ک خودت گفتی

عزیزم همه چی اوک بود و باور غلط رو بسوزون یا پارش کن ،فقط اون باور اولی ک جز باور صحیح هست کلمه احسا ...

اره اتفاقا میدونم اونو اشتباه نوشتم چون اونجا هواسم نبود میخاستم باور غلطو بنویسم دیدم اشتباه شده دیگ خط خطیش نکردم

میخاستم بنویسم احساس میکنم تا دخترم بزرگ بشه عمر من تموم میشه 

بعد یادم افتاد باید باور مثبتو مینوشتم ک دیگ خط خطی نکردم ادامه دادم