2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147913 بازدید | 5189 پست
ن عزیزم ولی نباید ک معدل مینوشتی... تو باید باورت رو تغییر بدی در مورد برادرت ک فک میکنی درس هاش ضع ...

ساراجون در مورد برادرم اون روز گفتی نباید معدل می نوشتم... میدونی نه که درسخون نباشه ها باهوشه ولی سر به هواست و همش میگه بلدم میخوام تو زندگیش موفق باشه... یکم نگران آینده شم راستش...

اگر ممکنه میگی چی بنویسم که درست باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد امروز یه جذب خوب داشته باشم یه خبر خوش اتفاق خوش .اخه صبح با زنگ موبایلم بیدار شدم که ضام ...

منتظر خبر خوشه باش ک میاد سمتت گلم ...باور قلبی داشته باش ک خبر خوشو می‌شنوی امروز 😍 پس حال دلت خوووب

سلام، من هم هستم

سلام خوش اومدی گلم...

اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

•جذب هامون......................................................ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹ شروع کن ک به ما برسی 😍

سلام امروز خیلی روز خوبیه من مطمئنم امروز بهترین اتفاقات زندگی واسم میفته  از بس گروه قفل بود م ...

عزیزم مطمئن باش که انشالله خواهرت با بهترین شخص که لایقشه ازدواج میکنه و خوشبخترین میشه

با اجازه ی سارا جون عزیزم روزی 21بار جمله تاکیدی رو بگو که خدایا شکرت که خیلی زود راه ازدواج خواهرم رو باز کردی وخواهرم خیلی زود ازدواج میکنه و خوشبخترین میشه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام منم از وقتی عضو شدم تاپیکتونو دیدم و دستوراشو انجام دادم ولی باورم نمیشد به همین زودی ننیجه بگیرم دوتا جذب داشتم دیروز 😊😉حالا میخام با ایمان بیشتر هدفای بزرگترمو جذب کنم🤗🤗😉😉😊😊

ممنون از استارتر گل و عزیز و اینکه دوستاییکه من با خوندن جذباشون کلی انرژی گرفتم و تمریناتمو با انگیزه تر انجام میدادم 😄مررسی که هستین 🤗😘

خدایااااا شکرررررت    

سلام دوستای گلم حالتون خوبه روز خوب و خوشی سرشار از جذبای عالی داشته باشین

بچه ها من این چند روز عالی بودم همه چیم خوب پیش رفت الانم چیزی نشده ولی نمیدونم چرا از صبح بیخودی همش پکرم حس حال ندارم چرا اینجوری شدم امروز

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام دوستای گلم حالتون خوبه روز خوب و خوشی سرشار از جذبای عالی داشته باشین بچه ها من این چند روز عا ...

اوووم لبخند خوشگل عین پروفایلتو بزن نفس عمیق بکش و بگو همه چی عااالیه و حال دلم خوووبع ببین چقدر تاثیر دااره

منتظر خبر خوشه باش ک میاد سمتت گلم ...باور قلبی داشته باش ک خبر خوشو می‌شنوی امروز 😍 پس حال دلت خوو ...

ایشالا به انرژی های شما عشقای من

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
اوووم لبخند خوشگل عین پروفایلتو بزن نفس عمیق بکش و بگو همه چی عااالیه و حال دلم خوووبع ببین چقدر تاث ...

باشه قربونت برم  فدات  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام بر شنبه !

دوباره آمدى ؟ قدمت به خير !

وقتى براى بيدارکردن دوستانم ميروى

يک سبد عشق

يک دنيا آرزوهاى زيبا

و يک عالمه الطاف خدا را

به روى چشم هايشان بپاش

بگذار با ترنم دنيايى از اميد چشمانشان را به روى تو باز کنند!

روزتان پر از حس خوب …

خدایااااا شکرررررت    
سلام دوستای گلم حالتون خوبه روز خوب و خوشی سرشار از جذبای عالی داشته باشین بچه ها من این چند روز عا ...

عزیزم پاشو یه آبی به صورتت بزن چن تا نفس عمیق بکش اتفاقا امروز خیلی روز خوبیه قراره کلی اتفاقاتی خوب برات بیفته که اصلا انتظارش رو نداشتی 😍😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟