2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام به همه دوستان... به به چه روز عالیه امروز و من فقط اتفاقات مثبت و خوب رو به زندگیم جذب می کنم ...

عزیزم نامه نباید تکراری باشه...

میخای هرروز حس بدست آوردن خواسته ات رو با هرجمله ای ک راحت تری بیان کنی...

مهم اینه عزیزم

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
منم دیروز جذب عالی داشتم... راستش دنبال تغییر شغلم هستم و دیروز به صورت کاملا ناباورانه دیدم آزمون گ ...

عزیزم جمله تاکیدی بگو...

بگو خدایا شکرت کاری ک دوس داشتم رو با بالاترین حقوق ممکن و بهترین ساعت کاری پیدا کردم😍

روزی ۲۱ بار 

برای کارت هم برو لباس فرم بگیر یا هرچیزی ک ب درد کار جدیدت میخوره بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا جون الان نامم رو دوباره مثل دیروز بنویسم یعنی باز اون قسمتی از جمله که بهش رسیدم تکرار کنم یا ا ...

مهم نیس عزیزم انقد دقیق نشو...

من دارم همش تکرار میکنم مهم حستون هس...

خواسته هات رو جدا بنویس تو دو تا نامه حالا تگ جمله ی مشترکی هم داشت موردی نداره..

داشتم پست هارو میخوندم ک آخر ی جواب کلی بدم بهتون،،  این پست خیلی توجهم رو جلب کرد... آخه من چ ...

سارا جونم اومدی😀

وااای ک داشتم دیوونه میشدماااا از بس سوال دارم.هر کسی ام یه چیزی میگفت.منتظر بودم خودت بیای.

ببخشیدددد😁😁😁😁 خودمم بعدش فهمیدم ک حرفم اشتباه بوده.گفتم عاخه مریم تو ک میگی حتما میده پس چرا میگی اگه نشد ولش کنیم😡😡😡

خب ساراجاننن سوالامو جواب میدی عزیزم ک برم بنویسم نامه ام ب خدا تو صندوق توکل.میدونی ک من هولم😂😂😂

تکنیک لبخند واقهاااا عالیه عالییییی...کلا استرس و دلهره رو از من دور میکنه.عاخه من همششش دلهره داشتم ولی الان واقعااا خودمو تو آغوش خدا میبینم دیگه استرس ندارم یعنی فوق العاده کم شده

ایولللل دمت گرررممم👏👏👏

خب حالا با اجازه ات سوالام:

۱) باورهای مثبتمون رو فقط اول صبح و موقع خواب باید تکرار کنیم یا در طول روزم میتونیم هروقت خواستیم تکرار کنیم؟

۲) باورها رو حتما باید بلند بخونیم یا تو دلمون بگیم کافیه؟

۳) واسه صندوق توکل، میتونیم چندتا خواسته رو باهم بنویسیم تو یه نامه یا باید خواسته ها توی برگه های جداگانه نوشته بشه یا ک اصلا فقط یه خواسته رو مجازیم بنویسیم و بعد از ۴۰ روز بریم سراغ خواسته بعدی؟( اینم بگم ک اگه ففط مجاز به نوشتن یه خواسته باشیم،ممکنه ۲تا خواسته بهم وابسته باشند اونوقت چکار کنیم)

۴) نوع نگارش خواسته ها میتونه فرق کنه توی هر نامه ای، مثلا خواسته مون یکیه هااا ولی امروز یه مدلی بنویسیم فردا یه مدل دیگه؟ یا اینکه هرنامه حتما باید عین نامه اولی نوشته بشه؟

۵) میتونیم تاریخ تعیین کنیم توی نامه مون ب خدا، ک مثلا تا فلان تاریخ یا تا یک ماه دیگه فلان اتفاق دوست دارم بیفته؟

۶) اون جمله ای ک گفتی ۲۱ روز بگیم: توی قانون الهی از دست دادن وجود نداره من ب زودی مثلا فلان اتفاق برام میفته هااا... اونو فقط باید ۲۱ بار بگیم یا اگه دلمون خواست میتونیم بیشترم بگیم.مثلا صبح ۲۱ بار بگیم و هرموقع ک اضطراب اومد تو دلمون بازم تکرارش کنیم ۲۱ بار دیگه؟

امیدوارم واضح منظورم رو بیان کرده باشم تو سوالام.مرسی از وقتی ک میزاری و یه دنیا ممنون.هرچی میخای خدا بهت بده😀😀😀😀

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
نامه ک تکراری نمیخاد باشه کپی ک نمیکنی!!!. هرروز همون حس رو با بیان جملاتی ک بهت آرامش میده تو ...

اوکی اوکی😍 من هول بودم بازم تو یه پست دیگه پرسیدم😁😁😁😁دعوام نکنیااااا😁😁😁

سلام ساراجون من دیروز تاپیک شما رو دیدم..شما چند روزه که شروع کردین؟میشه منم از امروز بیام تو جمعتون ...

سلااام عزیزمممم خوش اومدی 😍 

اشکال نداره زود از ص ۴ بخون و تمرین هارو انجام بده ک برسی بهمون 

سارا جونم اومدی😀 وااای ک داشتم دیوونه میشدماااا از بس سوال دارم.هر کسی ام یه چیزی میگفت.منتظر بودم ...

بخدا یاد کلاه قرمزی میفتم اون آقاهه بود همش سوال میکرد😂😂😂😂

ببین چن پست قبل همه سوالات جوابش توش هس..

بازم میخای بگم؟؟؟ 😆

اوکی اوکی😍 من هول بودم بازم تو یه پست دیگه پرسیدم😁😁😁😁دعوام نکنیااااا😁😁😁

جواب همشون رو گرفتی الان؟؟ 😂😂

سازا جون یعنی یه نامه رو بندازم تو صندوق تا 40 روز هی از روش بخونم ؟یا دیگه ولش کنم اون خواسته رو و ...

عزیزم ببین تو یک خواسته ای داری...

برای نوشتن این نامه توی هر نامه یک خواسته مینویسی...

اگه دو تا خواسته داری دو تا بنویس...

ولی تا چهل روز باید تکرار کنی برای هرکدوم از خواسته هات یک نامه بنویسی و بندازی توی صندوق...نامه ی تکراری ن هاااا..

هرروز دوباره بنویس با حس و حال جدید...

ینی تو روز چهلم باید برای هر خواستت توی صندوقت ۴۰ تا نامه داشته باشی 

پس چطوری میتونم بهتون برسم واسه تمرینا و اینا؟ 😔

عزیزم کاری نداره همشو تو یک روز میتونی انجام بدی اگه تاپیک رو کامل بخونی از ص۴

واقعااااا عالییییی بود واقعاااا از آسمون برام طلا میباره همه چیییی عالیهههههه خدایااا عاشقانه سپا ...

مطمعننننن باشششش حتما ب حاجتت میرسی

شک نکن.تو کار خدا شک و تردید وجود نداره!!!!

من همین الان پیشاپیش بهت تبریک میگم💕💕

البته این وسط اگه کاری ازت برمیاد خودتم تلاشتو بکن ک خدا گفته از تو حرکت از من برکت

وقتی خدا ببینه تو تلاش میکنی و دعا و شکر گذاری اونوقته ک سه سوته حاجتت رو میده

اگه کاری ام ازت برنمیاد تو رسیدن ب اون شغل، حداقل کاری ک میتونی بکنی اینه ک از خدا بخای و دعا کنی ک شغلیو ک میخای بهت بده و همین الان سجده شکر ب جا بیار و ازش تشکر کن ک همیشه تو زندگیت هواسش بهت بوده ک الانم هست و قول بده ک وقتی اون شغل رو دریافت کردی بازم سجده شکر ب جا بیاری.ن اینکه بری و دیگه درخونه خدا رو نزنی و قول بده ک کارت رو برای خدا انجام بدی و کار مردم رو راه بندازی.البته اگه کارت با ارباب رجوعه.

خلاصه بگم بگو طوری انجام وظیفه میکنم تو شغلم ک فقط واسه رضای تو باشه و درآمدم کاملاااا حلال...

بهش قول بده اونم مطمعن باششش بهت قول میده ک حاجتت رو بده.خودش گفته از من بخواهید

پس تردید نکن از همین الان خودتو کارمند همونجا بدون ک دوست داری😄😄😄😄😄😄😄