2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
عزیزم هر موضوعی ک خواسته قبلیت هس یا نگرانت کرده رو بنداز.... حالا ممکن اون خواسته خیلی برات مهم نب ...

ببخشيد زياد سوال ميكنم تازه كارم  

مثلا من در مورد اين نامه نوشتم كه همش نگران داداشام هستم كه نكنه اتفاقي براشون بيفته.بعد احساسمو گفتم وقتي كه داداشام هميشه سالم سرحالن و بعد هم خداروشكر كردم كه خدا هميشه مواظب داداشامه و هميشه سالم و سرحالن.بعد پشتش نوشتم برسد به دست خدا.بعدش از لحظه اي كه نامه رو انداختم باورتون نميشه همه ي نگراني ها پر كشيد و رفت همه چيزو سپردم دست خداي خوبم.امروزم هيچ نگراني بابت داداشام ندارم و فقط خدارو شكر ميكنم.پس ديگه نميخواد در موردش بنويسم.ممنون عزيزم  

بچه ها امروز تاپیک رو ن میبندم آخر شب میام ببینم چقد بهمم کمک کردین و گفت و گو در راستای افزايش اطلاعاتون کردین هاااا.....

با اجازتون من بایذ برم پس آخر شب میامم اون‌موقع قفل میکنم تاپیک رو😍😍😍😍❤️❤️❤️

دیگه خوووب استفاده کنید از درِ باز امروز تاپیک 😁😁

فعلا دوستای عززززیزم 😍 😍 ❤️ 😘 

یادتون نره اولین کسی ک به توجه و عشق و مهربونیتون نیاز داره فقط و فقط و فقط خودتونین ✋❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sara0098    

سلام صبح همه دوستان خوبم و سارا جان بخیر امیدوارم درهای رحمت خداوند به زودی باز بشه که حتما میشه و هممون به آرزوهای خوبمون میرسیم😄😄😄

سارای گلم خوبی؟چندتا سوال داشتم:

۱)میتونیم باورها رو روزی چند بار بخونیم؟
۲)میتونیم باورها رو تو دلمون بخونیم یا باید بلند بخونیم؟
۳) پشت نامه مون ک مینویسیم برسد ب دست خدا، تاریخم بزنیم؟
۴)من نامه به خدا رو ک تو صندوق توکل بود، خواسته ها و ترس ها و نگرانی هام رو پشت سرهم نوشتم و بعدشم احساسم رو نوشتم در  مورد اینکه اگه برآورده بشند و نگرانیهام برطرف بشند چه احساسی دارم و بعدشم شکر گذاری خدا رو کردم از اینکه این آرزوهام برآورده شدند. تو یه برگهA4 همه رو بصورت نامه نوشتم اشکالی داره؟ یا باید این ۳ مرحله(نوشتن خواسته،احساسمون،شکرگذاری) رو واسه هرخواسته ای توی برگه های جداگانه ،جداجدا بنویسم؟

5) هر روز این نامه ی رو باید بنویسیم دیگه؟😁

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
ببخشيد زياد سوال ميكنم تازه كارم     مثلا من در مورد اين نامه نوشتم كه همش نگران داداشام ...

ب نظرم اگه انقد موضوعت کلی هرروز بنویسش،،  چون ارتعاشت بالاتر میره 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه ها امروز تاپیک رو ن میبندم آخر شب میام ببینم چقد بهمم کمک کردین و گفت و گو در راستای افزايش اطلا ...

باشه عزیزم ممنووون 😍😍😍😍 خدا نگهدارت گلممم ،

سارا جان اول نگرانیمونو در موردش می نویسیم که مثلا خیلی میترسم که از نظر مالی کم بیاریم و بدهکار بشیم بعد بنویسیم اگه کارمون خوب پیش بره خیلی خوشحال میشم و شکر گزار هستم و بعد بنویسیم که خدایا شکر که به این راحتی مشکلمون حل شد و پولدار شدیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

@sara0098  

سارا جان نامه رو ک مینویسیم و خواسته هامون رو باید ریز و جزییات خواسته رو بنویسیم یا خواستمون بصورت کلی باشه کافیه؟ مثلا بگیم من فلان خانه رو با این مشخصات ک چند متره و چندتا اتاق داره و... خریدم یا بگم یه خانه بزرگ خریدم.

اینجا میتونیم تاریخ مشخص کنیم واسه برآورده شدن خواستمون؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

مریم 97/10/18 نام کاربری      انتظار_؟

سارا 97/10/17 نام کاربری      Sara_f

ساغر 97/10/18 نام کاربری     ساغریم

mahi70   97/10/19

مرجان 97/10/19   نام کاربری   0171

zare7163       97/10/19

بهار9701      97/10/18

منا 97/10/18     moonajooni

هییی 97/10/18

ستاک  97/10/18

الی 97/10/19      نام کاربری     آرامش_یعنی_من_تو_خدا

فاطی  97/10/22   نام کاربری _fatiiiiiiii_

ارمغان  97/10/22    نام کاربری  ارمغان96

مریم1984       97/10/25

آوینا    97/10/30  نام کاربری آویناخانوووووووم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.