2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا درآمدم خوب بشه من یه مشکل اساسی که دارم همش اضطراب دارم

خب عزیزم باید روی خودت کار کنی برای اضطرابت...

از تکنیک سوالای رگباری استفاده کن...

هی در مورد نگرانی از خودت سوال بپرس چرا الان نگرانم؟؟  چی انقد اذیتم میکنه؟؟  اکه نشه چی میشه؟؟؟..

هیییی همینطوری سوال بپرس از خودت بعد میبینی ک ریشه مشکلت پیدا میشه...

بعدم برای کارت این جمله رو تکرار کن..

خدایا شکرت ک کارم خیلی رونق گرفته و مشتری هام زیاد شدن و همه چی به عالی ترین ‌شکل ممکن داره پیش میره❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

فقط يه كارم مونده.خونه پدرم هستم.وقتي برم خونه خودم بايد مرتبش كنم.البته قبل از اينكه بيام اينجا همه ي جاهاي خونه رو مرتب كردم حتي جاهاي پنهان.كامل فرش ها موكت رو برداشتم زيرشونو دستمال كشي كردم.كشو ها رو مرتب كردم.بعد اومدم با تاپيك شما آشنا شدم.فكر كنم اينم يه نوع جذب باشه.چون شما هم دقيقا كارهايي كه من انجام داده بودم رو گفته بوديد انجام بديد.من خخخيييييييلي خوشحال و خوشبختم  

سلام دوستان گلمممم.امروز بهترين روز خداست.قراره كلي اتفاق خوب برا هممون بيفته.امروز قراره خدا از راه ...

سلااام عزیزمممم به به آفریییین به تو😍😍😍 امروزم رو تو ساختی ❤️❤️❤️👏👏👏👏👏

مررررررسی عزیزم از تلاشت 🥰 خوشبختی و موفقیت و کلی اتفاق های خوب خیلیییی نزدیکن بهت خیلییییی 💓💓💓💓

منم ک صندوق توکل رو درست کردم و نامه ی به خدا رو نم نوشتم انداختم نووش😃😄

سلااام عزیزمممم 😍 😍 چ عااااالی 😍 ❤️ 

فقط يه كارم مونده.خونه پدرم هستم.وقتي برم خونه خودم بايد مرتبش كنم.البته قبل از اينكه بيام اينجا همه ...

آرههه عززززیزم حتمن همینطوره 👌👌👌👌 هیچ چیز این دنیا بدون برنامه و اتفاقی نیس

راستي يه نامه هم نوشتم و انداختم داخل صندوق توكل كه برسه دست خدا جونم.از وقتي نامه رو نوشتم اونقد آرومم كه حد نداره.واقعا فكرش برام شده بود يه معضل.الان كه خوب شدم بازم درموردش نامه بنويسم يا نه؟  

سلااام عزیزمممم 😍 😍 چ عااااالی 😍 ❤️ 

مرررسیییی،بقیه کجااان بیاین بالا یکم انرژی بیشتر بگیرممم

راستي يه نامه هم نوشتم و انداختم داخل صندوق توكل كه برسه دست خدا جونم.از وقتي نامه رو نوشتم اونقد آر ...

ارهههه عززززیزم حتمن بنداز 💪💪

راستي يه نامه هم نوشتم و انداختم داخل صندوق توكل كه برسه دست خدا جونم.از وقتي نامه رو نوشتم اونقد آر ...

سوال منم هست ..بازم در مورد نامه ای قبلی بنویسم هی تکرارش کنیم یا که همون کافیه؟

ارهههه عززززیزم حتمن بنداز 💪💪

ممنون عزيزم از جواباي پر انرژي و زيبات.شما لايق بهترين اتفاقات دنيايي  

يعني اگه فكرم مشغول اون موضوع نباشه بازم درموردش بنويسم و بندازم داخل صندوق؟