2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست

سلام منم هستم 

میخوام با قانون جذب باردار بشم،مشکل از شوهرمه ولی امید دارم طبیعی باردارشم

۴شنبه پانکچر شدم ۱۰ تا تخمک داشتم که ۳ تاش جنین اول ناراحت شدم و گریه کردم ولی بعد خداروشکر کردم که ۳تا جنین خوب دارم

دوستای گلم فقط بايد ی جوری هماهنگ باشیم ک هرروز ی تایم مشخص اینجا باشیم تا کنار هم پیش بریم💪 صبح ه ...

نه من نه ميرم سرکار شش عصر بهتر نیست یا نه شب 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم هستم  میخوام با قانون جذب باردار بشم،مشکل از شوهرمه ولی امید دارم طبیعی باردارشم ۴شن ...

آفرین عزیزم خیلی عالیه اولین قدم دو برداشتی..

تمرینی ک گزاشتم رو دیدی؟؟؟ 

لطفا انجامش بده حتمن خیلییی کمک میکنه خیلییی اصلا ازش غافل نشو لطفا

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
نه من نه ميرم سرکار شش عصر بهتر نیست یا نه شب 

عزیزم اینجا اکثرا موافق بودم من خودممم نمیتونم اون تاایم بیام معمولا اما وقتی ک بتونم حتمن میام و سوالی باشه جوابب میدم...

اما تمرین و آموزش رو صبح ها ساعت ۹ میگم بعدن هروقت تونستی بیا بخون حتمن

دوستان من يه مطلب فوق العاده زيبا از دكتر الهي قمشه اَي شنيدم ايشون گفتن ولي شما ارزويي ميكنيد يعني ...

واقعااااا درسته👌👌👌

✅✅✅✅✅✅✅✅

✔️ نقش اساسی باور در زندگی؛

🌸 ریشه تمام اتفاقات زندگی شما از باورهایتان نشأت میگیرد، باورهای هر انسان #فرکانس هایی قوی و غالب به #کائنات ارسال میکنند که پاسخی مشابه جنس فرکانس خودشان را #جذب میکنند و این سیستم بدون ذره ای خطا هر لحظه در حال اجراست

▪️باور چیست؟

🌸 #باور فکری است که از طرق مختلف" پدر و مادر، دوستان، رسانه ها، کتابها، نگاه کردن و گوش دادن" بارها و بارها #تکرار شده است و سپس آن فکر به شکل اعتقاد درونی در وجودتان ثبت شده است و آنگاه شما دیگر پذیرفته اید که حقیقت زندگی چیزی جز آن نمیتواند باشد

▪️چگونه باورهایمان را کنترل و اصلاح کنیم؟

🌸 شما میتوانید با کنترل #ورودی های ذهنتان مانع از ورود باورهای اشتباه شوید و با تکرار زیاد باورهای صحیح آنها را در ذهنتان نهادینه کنید

▪️بعد از تغییر باور چه اتفاقی میفتد؟

🌸 آنگاه که باورهایتان شروع به تغییر میکند و باورهای مثبت #جایگزین باورهای منفی میگردد شما آرام آرام از #مدار های پایین به مدارهای بالاتر جابجا میشوید و در پس این جابجایی افراد و روابط، شرایط، درآمد، وضعیت جسمانی و اتفاقات هماهنگ با مدار جدیدتان را تجربه خواهید کرد

🌸 بنابراین تمام زندگی یک انسان را باورهای خود او بوجود می آورد. اگر در جایی از زندگی احساس کمبود و نیاز میکنید به جای ناامیدی بدنبال باور اشتباه آن خواسته بگردید و در جهت اصلاح آن اقدام کنید

✅✅✅✅✅✅✅✅ ✔️ نقش اساسی باور در زندگی؛ 🌸 ریشه تمام اتفاقات زندگی شما از باورهایتان نشأت میگیر ...

دوستان تاثیر باورهای اشتباه رو دست کم نگیرید خیلییی زود سعی کنید از دستشون خلاص شید👆

وقتی باورهای اشتباهتون رو پیدا کردید سعی کنید باورهای درست رو جایگزینش کنید کم کم باورهاتون میشه باورهای جدیدتون اونوقته ک می‌بینید زندگیتون چقدرررر تغییر میکنه 😋

چجوری بشکنم.مثلا الان حاملم.هربار بابت این موضوع خداروشکر میکنم حتما تاشبش ب لکه بینی میفتم.پشیمون م ...

شما از اين به بعد فقط شكرگذاري كن و شاد باش

حتي خدايي نكرده لكه بيني هم داشتي بازم از ته دل خدا رو شكر كن و إيمان داشته باش بچت سالم و سرحاليه عبادت تأكيدي هست كه ميتوني بكار ببري

بگو ظاهر مخالف أمور مرا مايوس نميكرد يعني لكه بيني ظاهر مخالفه كه باعث نميشه شما تو ايمانت ترديد كني يا ايمانت رو از دست بدي

از طرفي ببين تو همين دو خط چقدر انرژي منفي بكار بردي

ادمي كه شاكر واقعي باشه هيچي نمي تونه ناراحتش كنه عزيز دلم

والای عزیزم مرسی ته دلم روشن شد میشه سوالم جواب بدین؟خواسته ی من ازدواج خواهرمه میخوان که تا عید با ...

نه عزيزم اين چه حرفيه

اول يه سوالم رو جواب بدين اين خاسته شما خاسته قلبي خاهرتون هم هست يا نه؟

اين خيلي مهمه اگه شما بخاي و خاهرت نخاد چون انرژيتون همسو نيست اثر دعاي شما از بين ميره

شما از اين به بعد فقط شكرگذاري كن و شاد باش حتي خدايي نكرده لكه بيني هم داشتي بازم از ته دل خدا رو ...

ممنون عزیزم.از امروز صبح بلند شدم نمازمو بخونم.باتوکل بخدا.اخه قبل این همش فک میکردم من نماز بخونم سریع ب خونریزی میفتم .وی جورایی تو ذهنم اینو ی واقعیت کردم.باتوکل ب خدا از امروز شروع کردم.

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊