2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
به نام خداي فراواني ها خدايا تو را سپاس ميگويم و از تو بخاطر نعمت هاي بيشماري كه بمن ارزاني داشته ا ...

عالی بود مرسی

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خداي فراواني ها خدايا تو را سپاس ميگويم و از تو بخاطر نعمت هاي بيشماري كه بمن ارزاني داشته ا ...

خب بعد این نوشته رو چیکار کنم؟

یه بار بنویسم؟

جایی نگهش دارم یا بندازم آب؟

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
شما اين باور رو براي خودت ساختي همين الان بشكنش

چجوری بشکنم.مثلا الان حاملم.هربار بابت این موضوع خداروشکر میکنم حتما تاشبش ب لکه بینی میفتم.پشیمون میشم از کارم.خودمم الان بینهایت از زندگیم ناراحتم

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊

كاملا حق با سارا جونه بچه ها

ببينيد اين روش اسمش تي حسابداري هستش شما بايد يه تي بكشيد هر فكر منفي ك از ذهنتون عبور ميكنه رو همون لحظه بنويسد و سريع جلوش مثبت اون فكر رو هم بنويسد

مثلا من الان فكر ميكنم ك نكنه بچه ام تصادف كرده سريع بايد جلوش بنويسم بچه ام در كمال سلامته

اينجوري ديكه اجازه ي عبور فكر منفي به ذهنتون رو نميدين جون ذهن تنبله و ميدونه اگه منفي فكر كنه الان شما مثبتش رو هم درش ايجاد ميكنيد

و در كل اين روشي براي رهايي از افكار منفي هستش

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
چون باور داري نميشه بايد با خاستت زندگي كني طوريكه انگار همين الان اون خاسته رو داري شما هزاران چل ...

والای عزیزم مرسی ته دلم روشن شد میشه سوالم جواب بدین؟خواسته ی من ازدواج خواهرمه میخوان که تا عید با شخصی که لایق و با ایمان ازدواج کنه یکی مثله شوهر خودم میشه بیشتر برام توضیح بدی ببخشید من دفع اولمه براتون زحمت شد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
بچه ها تمرین رو دیدین اوکی هستین همگی؟؟ 

تمرين خيلي خوبيه

من يه پيشنهاد دارم اول بايد يه خونه تكوني دروني انجام بديم بعد بريم سراغ قانون جذب

اول بايد باورهامون رو درست كنيم بعد بريم سراغ جذب