2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست
مرررررسی عزیزم 😍😍😍😍

خداروشکر ک شد😍

از صفحه ۴شروع میشه توضیح داده اونجا 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ما هم حاجتمون بگیریم 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
حتمن عززززیزم بگو برای بالا بردن روحیه بچه ها خیلی خوبه 😍

سلام روش کارتون چه جوریه منم احساس میکنم به این قانون خیلی نیاز دارم به منم کمک کنین

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم

سلام سارا جوون 

بازم نمیشه از اول شروع کنید من تازه تاپیکت رو پیدا کردم امسال میخوام با قانون جذب پیش برم لطفاً اگه پیام رو خوندی جواب بده 

دوست داشتن خود بهترین حسی دنیاست که انسان میتونه تجربه کند. حتی زیباتر ازینکه کسی دیگری ما را دوست داشته باشه 😍😘برای اولین بار خودت را ببخش