2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147913 بازدید | 5189 پست
بچه هااااا بیاین امروز از حس و حالتون بگید در تغییر باورهاتون... بیاین بگید چقد موفق بودید باورتون ...

آفرین عالی بود. منم تصمیم به همین گرفتم که وقتی چیز بدی می بینم تعبیر به خوبی کنم

ساراجون یه سوال... یکی از باورهایی که نوشته بودم نتیجه اش مشخص شد و اونی که من نوشته بودم نشد...البته مساله مربوط به خودم نبود...حالا سوالم اینه که آیا باید بازم تکرار کنم اون باور رو یا نه؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه هم دارم اینکه میتونیم چیزهایی که تو باورهامون نوشتیم رو تغییر بدیم یانه؟

و اینکه به نظرت اینکه تو باورهامون همه چیزهایی که میخواهیم رو بنویسیم بهتره یا اول مهم ها رو مینوشتیم و بعد تمرکز رو تو موارد دیگه میذاشتیم؟؟؟؟

این واسم سواله...اخه فکر میکنم اینطوری ذهن شاید منسجم تر بود..یا ربطی نداره؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااااا بیاین امروز از حس و حالتون بگید در تغییر باورهاتون... بیاین بگید چقد موفق بودید باورتون ...

افرین عزیزم خیلی خوب پیش رفتی این کارت جای تحسین داره چقد خوبه اینجور موقع ها صبور بودن خدا میخاد بگه وقتی منو داری غصه هیجیو نخور

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
جمله تاکیدی:     تو امروز پیشرفت خواهی کرد زیرا امروز روز رسیدن به کمال هست. و من برای چن ...

ایول..اتفاقا منم این جمله رو دیشب از کتاب ۴اثر یادداشت کردم میخاستم الان اینجا بنویسم ک شما گفتی  

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
ایول..اتفاقا منم این جمله رو دیشب از کتاب ۴اثر یادداشت کردم میخاستم الان اینجا بنویسم ک شما گفتی &nb ...

من عاشق این کتابه شدم باورت نمیشه هیچ کتابی ب تاثیر گذاری این کتاب ندیدم نمیدونی چقد با خوندنش تغییر کردم حالا فقط 40 صفحه خوندم

سلام به همگی و صبح زیباتون بخیر و شادی

خدایا شکرت به خاطر شبی که با آرامش خوابیدیم

خدایا شکرت به خاطر سلامتی عزیزانمان

خدایا شکرت  بابت همه ی اتفاقای خوب زندگی مون

سارا جون و دوستانی عزیزم خیلی خیلی خوشحالم اتفاقای خوب یکی یکی دارن دنبال هم میان وبه صف کشیده شدن😍😍😍😍ما هممون لایق بهترینها هستیم  به امید روزی که به همه ی آرزوهامون برسیم و بیایم برا هم تعریف کنیم ولذت ببریم😍😍💪💪

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام به همگی و صبح زیباتون بخیر و شادی خدایا شکرت به خاطر شبی که با آرامش خوابیدیم خدایا شکرت به خ ...

سلام عزییییزم الهی شکر

انشاءالله    

سلام دوستان.اینجا چ خبره؟یکی برنامه رو به منم میگه؟

اینجا تاپیک انرژی مثبت تاپیکی ک ما با دونستن قانون جذب و باور درست و ایمان قوی ب خدا به همه خواسته هامون میرسیم و حال دلمون خوب میشه خدا خواست ک بیای اینجا و با این تاپیک اشنا شی از صفحه 4 بخون همه چی دستت میاد عزیزم

ساراجون ی سوال دارم من...ی جا تو همین تاپیک شما گفتی ک آدم نمیشه برای کسه دیگه جذب کنه فقط میتونی واسه خودت این کارو انجام بدی پس چطور  خانم اسکاول شین برای همه شفاعت میکرد یعنی مینشست واسشون جذب میکرد؟....

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت