2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147913 بازدید | 5189 پست

سلاممممم سلااااام به همگی ب سارای عزیزم

خوبید الحمدالله کیفتون کوک هست؟؟؟😉😉😉 

امروز یه روز بزرگه با چندتا اتفاق بزرگ و دوست داشتنی واسه هممون

واااای خدا پیشاپیش سپاسگذارم از این همه شادی ک قراره بهمون برسه

ممنون از همه دوستای پرانرژی ام

مممون از ساراجان😍😍😍

بچه ها من پریروز ک اولین نامه ام رو نوشتم شبش مادرم خوابی دیده دقیقا عینننن مطالب نامه ام ک مستجاب شده😀😀😀😀😀😀

اصلا خودم مونده بودم ک مادر من ک نمیدونه من دارم نامه مینویسم و همچین چیزی نوشتم چطور خواب دیده

واااای خدا ممنون ک اینقدر منو دوستم داری ک چشم انتظارم نمیزاری

شکرت شکرت شکرتتتتتتت😄😄😄😄😄

اینم جذب چند روز پیش من😉

شماها چکار کردید زود زودددد بگید😁

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

@sara0098  

سلام سارا جان من اومدم با کلی سوال.ببخشیدااا😁باورت میشه سوالامو از قبل مینویسم! فقط خواهشا دقیق بخون.مخصوصا جملات تاکیدی ک پرسیدم رو.مرسی گلم😍واقعا ممنون ک وقتت رو میزاری واسم💓💓💓
۱) یه بار به یکی از دوستان گفته بودی ب نتیجه فکر نکن فقط خواسته ات رو تجسم کن.میشه یکم توضیح بدی یعنی چی ب نتیجه فکر نکنیم؟ خب تجسم کردن آرزومون یعنی تو اون موقعیت خودمونو تصور کنیم، این یه نوع رسیدن ب نتیجه است دیگه!!!
۲) من قوه تخیل قوی دارم و خیلیییی زیاد تو طول روز خودمو تجسم میکنم تو اون موقعیتی ک آرزوشو دارم. یعنی قبلا هم اینطوری بودما خیلی رویاپردازی میکنم و از اینکار لذت میبرم چون خودمو تو دنیایی میبینم ک دوستش دارم.اینکار درسته؟
۳) این جمله تاکیدی ک گفته بودیااا... تو کتاب ۴اثر نوشته برای هرکسی فرق میکنه و باید جملات متفاوتی گفته بشه واسه هرکس. و اگه حالت ریتمیک باشه بهتره.جوری ک احساس خوبی از گفتن اون جمله بهتون دست بده نه اینکه یه جمله ای رو طوطی وار بگید. باید خودتون رو هنگام گفتن جمله تاکیدی تجسم کنید تو اون موقعیت و با جمله تون رابطه برقرار کنید.خب حالا ما میتونیم یه سری کلمات ب جمله تاکیدی ک بهمون دادی اضافه کنیم؟ و اگه اضافه کنیم باید از الان ۴۰ روز رو حساب کنم؟ یا از همون روزی ک قبلا شروع کرده بودیم، حساب کنیم؟
۴) دقیقا باید همون جمله تاکیدی رو بدون جا انداختن حتی یک کلمه تکرار کنیم؟
۵) من دارم یه کار فوق العاده مهمی رو انجام میدم ک خیلییی دلهره و اضطراب و ترس میاد سراغم و میترسم ک نتونم انجامش بدم. من این جمله تاکیدی رو برای برطرف شدن دلهره بگم خوبه؟ من در پناه خدا هستم و خیلی راحت فلان کار رو میکنم و خدام فلان کار رو میکنه.( به عبارتی منظورم از جمله ی فلان کار رو خدا میکنه، گفتن نتیجه ایه ک از انجام کارم عاید من میشه هاااا) نمیدونم درست منظورمو گفتم!
این جمله تاکیدی درسته؟
۶) جملات تاکیدی رو در مورد شفای مادرم میتونم روزی ۲۱ بار بگم؟ مثلا بگم: تو قانون خدا مریضی وجود نداره.خدا خیلی زود از نَفَسِ شفای خودش در وجود مادرم میدمه و اونو شفاش میده. درسته عزیزم؟
۷) تو کتاب ۴اثر فلورانس نوشته ک اصل عدم مقاومت یعنی در برابر اندیشه های بد اطرافیان مقاومتی نکنید همونجور ک توام بهمون اینو گفتی. حالا، وقتی گاهی فکرها و تصورات منفیِ خودمون تو یه لحظه ب سراغمون میاد ک مثلا ممکنه خواسته و آرزومون اتفاق نیفته و ناخوداگاه تصور روزی بیاد تو ذهنمون ک آرزومون برآورده نشده من سریع ذهنمو منحرف میکنم ک اصلا ب همچین چیزی فکر نکنم و تو دلم میگم این اتفاق هرگز نمیفته و من ب آرزوم حتما میرسم.این کار درسته؟ نوعی مقاومت کردن محسوب نمیشه؟
۸) تو کتاب فلورانس نوشته بود ک خودتونم تلاش باید بکنید در جهت رسیدن ب خواستتون و اینطور نیست ک بشینید و فقط تجسم کنید و جملات تاکیدی بگید! اگه آرزویی ک ما میخواهیم انجام بشه واقعا در توانمون نباشه ک کاری بخواهیم واسش انجام بدیم اونوقت تکلیف چیه؟
مثلا واسه شفا یافتن از بیماری کاری از ما برنمیاد جز شفا ب دست خداوند! حالا دکتر رفتن و دارو خوردن ک همیشه انجام میدادیم. درمورد بیماری، چه کارخاصی در جهت قانون جذب میتونیم انجام بدیم؟ یا مثلا یکی از دوستان واسه رسیدن ب عشقش سوال کرده بود، خب اینجا کاری از دست طرف برنمیاد جز انتظار کشیدن! نمیتونه بره دست عشقشو بکشه و بیاره بگه با من ازدواج کن!!!! دختر ک نمیتونه اینکارو بکنه!! تو این ۲مورد ازدواج با عشق و بیماری میشه توضیح بدی ک چه تلاشی میشه کرد؟

واقعاااااا ممنونم بابت همه چیز❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sara0098  

سارا جان یه سوال دیگه:
خودت از کی از چندسال پیش شروع کردی ب قانون جذب؟چیزای خیلیییی مهمی ک جذب کردی رو میشه تیترش رو بگی؟ دقیقا چکارها کردی ک الان استاد شدی تو این زمینه؟ کلا تمام کتابهایی ک خوندی و کارایی ک کردی رو پله پله بهمون میگی؟ هرکااااری...
ما اگه بخواهیم ب مرحله ی تو برسیم ک بتونیم درآینده اطرافیانمون رو راهنمایی کامل کنیم عین تو، باید چکارا بکنیم؟ اینکار چقدر زمان میبره؟
یکم توضیح میدی عزیزم...ببخشید واقعا ببخشید
خیلی دوست داشتم از نزدیک میدمت و اینا رو ازت میپرسیدم تا بیشتر راهنماییم کنی😉

یه چیز بگم ساراااا....میدونستی چقدر خدا دوستت داشته ک وسیله شدی واسه راهنمایی و کمک ب بقیه😉قدر خودت رو بدون.چون خودش گفته من اگه جای بندگانم بودم کارِ مردم رو راه مینداختم.ایولللللل ب تو دخترررر مهربون ایولللللل👏👏👏👏👏👏👏

دوستان من دارم همه کارهامو مرتب انجام میدم و واقعا دارم جذب میکنم

قرار بود یه پولی رو واریز کن از 500 تومن فقط 100 تومن داشتم یه نامه به خدا نوشتم و بعدشم گفتم تا فردا عصر پولم جور جوره بچه ها اصلا هم غصه نخوردم به زندگیم ادامه ادم با لبخند وای بچه ها باورتون نمیشه روز بعد ساعت 6 عصر پول کامل توی حسابم بود

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

منم خیلی وقتم کمه تا از سر کار میام ذهنم همش درگیره که کدوم کارو اول انجام بدم کدوم بعد و اخرم گاهی یه سری هاش میمونه.

مثلا الان واسه آزمونی که گفتم باید درس بخونم و از طرفی کارهای روزمره هست و شاید باورت نشه ولی واقعا واسه کارام وقت کم میارم و اینو دوست ندارم

باشه عزیزم باورهاتو چی مرور کردی هر صب و شب؟؟؟

مرور میکردم ولی دیگه چند شبه گذاشتم کنار میخام از شنبه جدی شروعشون کنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

سلام دوستای مهربونم دلم براتون خیلی تنگ شده بود دیروز نشد بیام اینجا حالتون خوبه خیلی خوشحالم امروز و خوشحال ترم ک اینجا پیش شمام امروز بهترین روز زندگیمونه و کلی اتفاقای خوب منتظرمون هست سارا جونم منم الان سه روز ک نامه نوشتم واس خدا و تو صندوق و از همین 3 روزشم بهت بگم دارم ب ارزوی همیشگیم میرسم خدارو واقعا شکر میکنم ک اینقد بهم نظر لطف داشت و از توسپاسگزارم و بهترینارو برات از خدا میخام ک باعث شدی ایمانم قوی شه

بچه ها من نشده بود کتاب 4اثر بخونم دیشب خوندم ب نظرم بهترین کتابی بود ک تو عمرم خوندم اصن عاشقش شدم فوق العادس فوق العادس چقد ما انسان ها قدرت داریم ولی ازش بیخبر بودیم ما با داشتن ایمان قوی با قدرت کلاممون ب هرجایی میتونیم برسیم چقد خوبه ک ازین حقیقت پی بردم خدایا شکرت سارا جون تو با معرفی این کتاب خیلی لطف بزرگی ب ما کردی ممنونم و بهترین اتفاقا رو برای همتون میخام

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه هااااا بیاین امروز از حس و حالتون بگید در تغییر باورهاتون...

بیاین بگید چقد موفق بودید باورتون رو عوض کنید؟؟؟ 

چقد به باورهای درستتون نزدیک شدین؟؟؟ 

یا هنوز کلی حس شک و تردید توی دلتونه؟؟؟؟ 

من میام اینجا هرروز حس خوبم رو باهاتون تقسیم میکنم فک نکنید لز اول انقد حسم عالی بود...

الان همین دو روز پیش،،  خیلیییی تلاش میکردم حسم خوب شه ولی ی طوری بود همه چی پشت سر هم...

صب پاشدم ماشین برداشتم برم چن جا کار داشتم اول از همه میخاستم برم نجاری ک همیشه میرفتم برای برش چوبام دیدم ای بابا بنزین ندارم ک 😐 مجبور شدم کلی مسیرم چپ شه برم پمپ بنزین ک اونم شلوغ بود حسابی کلی الاف شدم...

بعد گفتم ولش کن میرم نزدیک خونه مامانم ی نجاری پیدا میکنم...رفتم بعد کلی گشتن ی نجاری پیدا کردم ک برا چهار تا چوب برش زدن کلییییی پول ازم گرف ک هنگ کردم آخه نجاری ک همیشه میرفتم هیچی نمی‌گرفت هیچ وقت ازم..

خلاصه پولو دادم نشستم تو ماشین گفتم خدایا چی داره میشه امروز!!!.هی پاکسازی کردم هی گفتم حتمن خیری توشه درست میشه...اصلا ناراحت نشدم هی بی تفاوت زد شدم گفتم میگزره...درست میشه خداروشکر ک منو به خودم میاری با این اتفاق ها ک به جاهای بالاتر برسم....هی من تلاش میکردم حسم خوب کنم ولی دنیا دست بردار نبود ک😅😅

اومدم خونه مامانم بعدش جلو در پارکینگ ماشین پارک بود 😐 باز صاحب ماشینو پیدا کن... 

خلاصه شبم اومدم خونه همسرم ک اومد دیدم حسش خوب نیس..باز گفتم حتمن مشکل کاری براش پیش اومده پاپیچش نشدم...باز بی خیال از همه اتفاق ها مشغول کارای روزانم شدم...

ازونجایی ک همسرم حقوقش رو میریزه ب  حساب من😅 پرداخت قبض ها با منه...

همون شب قبض گاز اومد کلییییی زیاد با اخطار قطعی 😐 نمیدونم کی اونهمه اخطار داره بوده من توجه نکردم 😂😂

خلاصه گفتم اوکی فردا پرداخت میکنم اشکال نداره و من هرچیزی از حسابم بردارم ۱۰ برابر برمیگرده و این حرفا...

شب خوابیدم صب پاشدم دیدم مامور گاز اومده گاز قطع کنه...خلاصه شماره کنتور پیدا نکرد قطع نکرد گف باز برمیگردم 😂 باز من بی تفاوت و بدون اینکه ناراحت ‌شم گفتم باشه 😅

ی ساعت بعد همسرم زنگ زد خطم ی طرفه شده 😐

خلاصهههه ک من مونده بودم با اینهمه اتفاق...

تازه کلی خرید هم داشتم ک باید زود انجام می‌دادم برای کارهای نقاشیم....

بعد با خودم میگفتم خریدای نقاشیم مهم تره و پل من قبض هارو...

بعد یهو به خودم اومدم گفتم من ثروتمندم ک انقد قبض اومده و خداروشکر گردم ک داشتم و استفاده کردم....و سریغ هر دو قبض رو ریختم...بعدم بقیه مساعل خیلییی راحت انجام شد دیروزم حتی مهمونی دادم نمیدونم چطوری برکت کرد حسابم،،  خریدای نقاشیمم انجام دادم...

حالا امروز دارم پاداش اون صبر هایی ک تو لحظه های سخت کردم رو میبینم...

مثلا میتونستم موقع نجاری ک اونهمه پول گرف کلی عصبانی شم تا دو روز غر بزنم😐ولی چیکار کردم سریع ب حودم اومدم ریلکس کردم گفتم حتمن روزیش بوده نوش جونش اشکال نداره😋 ولی اتفاق های بد بعدی هم ک پشت سر هم بودم روم تاثیر نزاشت...

و امروز ک اینجا نشستم خیلییی خوشحالم با کلی حس خوب کلی اتفاقای خوب😋😋😋😋

پس صبر کردن تو اتفاق های بدو یاد بگیرین...

چون زمانهای خوبی و خوشی ک شاد بودن هنر نیس

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

جمله تاکیدی:  

تو امروز پیشرفت خواهی کرد زیرا امروز روز رسیدن به کمال هست. و من برای چنین روزی خداروشکر می کنم. امروز معجزه هایی پشت سرم برایت خواهند آمد و عجایب لحظه ای باز نمی ایستد.

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز