2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست
چجوری ساراجون وقتی یکی بهمون دروغ میگه یا باهامون بد رفتارمیکنه

ببین عزیزم تو اینو قبول داری ک خدا از خودش توی وجود همه ی آدما دمیده دیگه درسته؟؟؟؟ 

.

خب پس ینی ما هممون ی تیکه از وجود خداییم..قبول؟؟؟ 

پس آدم خوب و بد نداریم..همه خوبن ینی خوب و کامل آفریده شدن..امااااا بعضی ها درست زندگیی نکردن و راه اشتباه رو رفتن و قدر خودشونو ندونستن... و به این حال و روز افتادن..

مث دزد و قاتل و تجاوزگر و....

ولی ی عده دیگه هستنن ک دزد و قاتل نیستن،،  دوست آشنا و فامیل ما هستن..ولی ممکن با حرف هاشون اذیت شیمم دروغ بگن تیکه بندازن..کنایه بزنن..و....

میخوام بهتون بگم مقصرش خودمونیم..

خودمون اون صفت های بد از اون افراد رو جذب کردیم و الان داریم اذیت میشیم...

وگرنه اگه خودمون رو درست کنیم یا اون آدما از زندگیمون میرن بیرون..یا هم اینکه صفت های بدشون دیکگه جلوی ما ظاهر نمیشه...

پس اول از همه مسعولیت همه چیز رو بپذیرید.. بدونید خودتون خواستید الان آدمایی اطرافتون هستن ک با حرف ها و کارهاشون اذیتتون میکنن..

دوم هم اینه ک به هرکسی نگاه می‌کنید وجود خدا رو ببینید درونش...

اصلاااا به جسمش کار نداشته باشید..شما دارین روحش زمانی ک پااااک پاااک بوده لحظه ی افزینشش..

اون لحظه رو دارین میبینین 😍

امتحان کنید ببینید چقددددد عالیه کییف میکنید ینی😋😋

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

راستی من یه سوال دارم... واسه تکرار باورهامون که قرار شد شب و صبح انجام بشه حتما باید اولین کاری که مثلا بعد از بیدار شدن انجام میدیم باشه یا مثلا میشه فرض مثال بیام سرکار و اینجا باورهامو تکرار کنم یا شب هم همینطور؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سارا جون من چن وقتی بود به شوهرم می گفتم واسه خونه غذاخوری بخریم و میز تلوزیون رو عوض. کنیم ولی شوهر ...

هر چی بخوای همون میشه 😍😍😍منم رو گوشی موبایل کار کردم ک بگیرم برای خودم ،گوشیم خراب شده بود  وتوان و‌خریدنش  رو‌نداشتم اون موقع ی جورایی با قانون جذب آشنا بودم اوایل با ذهنم تصویر میکردم گوشی دستمه و دارم باهاش کار می‌کنم یعنی حتی ی ماهم نشد داداشم برام گوشی هدیه گرفته بود بدونی ک من ازش بخوام د،گفت بیا خونمون رفتم ‌دیدم هدیه بهم داده یعنی اونقدر ذوق زده شدممممم

ممنون سارا جان پس باورهای اشتباهمو برم پارشون کنم و بندازم دور میشه اینکارو بکنم یا باید اتیش بزنم.& ...

هرکدومش ک حس بهتری بهت میدن...عمیقا این حس رو باید بهت بده ک داره کااااامل از وجودت میرن بیرون تمام این باورهای اشتباه

سارا جون من چن وقتی بود به شوهرم می گفتم واسه خونه غذاخوری بخریم و میز تلوزیون رو عوض. کنیم ولی شوهر ...

واااااای این عااااالیه👏👏👏👏👏

تبریکک میگم عززززیزدلم😍😍😍😍

حالا این تازه اولین جذبت هستش... بزا ی اتفاق هایی میفته ک انگشت به دهن میمونی 😍😍😍😍😋😋😋😋

.

الان فقطط تنها کاری ک بعد این اتفاق باید بکنیی میدونی چیه؟؟؟ 

.

از ته ته دل خداروشکر کن..خیلییی ها روزی چندین بار اونم از ته دل..

این خیلییییییییییی ارتعاش خوبی بهت میده باز باعث میشه کلی اتفاق خوب دیگه بیفته🥰🥰

سپاسگزاری بشه پایه اصلی زندگیت 💓

هر چی بخوای همون میشه 😍😍😍منم رو گوشی موبایل کار کردم ک بگیرم برای خودم ،گوشیم خراب شده بود   ...

😍😍😍😍خداروشکر عزیزم گوشیت هم مبارکه😍😍 انشالله هر چی دوست داریم رو به این زودی بدست میآریم💪💪💪💪

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
من که فقط قانون جذبم هرزمان تو ذهنم یه ثانیه,فقط,بگذره که مثلا برادر شوهرم میاد خونمون ,اون موقع,سری ...

😂😂😂😂

خب ببین چقد زود جواب میده..تو از ته دلت نمیخوای اون اتفاق بیفته و ارتعاش خیلییی قوی میدی..

حتی با خودت میگی بزا بهش فک نکنم ک ی وقت نیان..

ینی رهاش میکنی ( این رها کردن یکی از پایه های اصل قانون جذب)

بعد میبینی ک خیلییی سریع هم میان 😂

اینجور مواقع باید جمله تاکیدی بگی..

مثلا بگی خدایا شکرت ک امشب تمام شب منو همسرم توی خونه دوتایی تنها هستیم و فیلم مبینبم😉

واااااای این عااااالیه👏👏👏👏👏 تبریکک میگم عززززیزدلم😍😍😍😍 حالا این تازه اولین جذبت هستش... ب ...

مرسی عزیزم فدایت😘😘خیلی خوشحالم مرسی که ما رو با این قانون آشنا کردی😍😍😍😍چشم حتما این کار رو میکنم انشالله که خبر مهمترین خواسته هام و بهتون بدم 😍😍😍🙏🙏🙏🙏

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام سارا جان من یه مقدار پنج شنبه انجام دادم ولی خیلی خونه نبودم حتما کامل میکنم ... اتفاق خوب هم افتاد یه مبلغی که مدتها بود به کسی قرض داده بودیم و بهش احتیاج داشتیم یه بخشی از اون به بدستمون رسید

خیلی ممنونم ازت عزیزم 😙😙😙

سارا جون یه سوال دارم اگه یه شب یا یه روز یادتون بره باورهای صحیحمون رو بخونیم چی میشه؟؟؟؟

هر چی بخوای همون میشه 😍😍😍منم رو گوشی موبایل کار کردم ک بگیرم برای خودم ،گوشیم خراب شده بود   ...

گوشی همسر من رو هم دزدیدن من خیلی امیدوارم بودم که پیدا بشه اما هنوز نشده.

سارا جون راهی هست که انجام بدم پیدابشه؟؟؟

اوایل خیلی روش تمرکز میکردم و انرژی میزاشتم و به عکس گوشیش نگاه میکرم و میگفتم پیدا میشه ولی نشد...

گوشی همسر من رو هم دزدیدن من خیلی امیدوارم بودم که پیدا بشه اما هنوز نشده. سارا جون راهی هست که انج ...

بقول سارا جون باید ی جوری امید داشته‌ باشی ک فک کنی پیدا شده و الان تو دستاته ،تو یکی از صفحه ها توضیح داده بود ک مث ی ادمی ک می‌دونه فردا مسافره و ساک هاشو اماده می‌کنه ک فردا مسافره ..باید اینجوری باور داشته باشی گلم ..عین اینکه مطمئن انی داریش و هیچ شک و‌تردیدی وسط نباشه