2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست
راستی من یه سوال دارم... واسه تکرار باورهامون که قرار شد شب و صبح انجام بشه حتما باید اولین کاری که ...

حالا صب اولین کار نباشه اشکال نداره...

ولی شب حتمن قبل خواب باشه...

چون اونموقع آدم میره توی حالت آلفا و تکرار اون باور ها مستقیم روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بقول سارا جون باید ی جوری امید داشته‌ باشی ک فک کنی پیدا شده و الان تو دستاته ،تو یکی از صفحه ها توض ...

میگم که اوایل همین کارو میکردم و همش تصور میکردم که الان هست تو دستشه یا رو میزه اما هنوز پیدا نشده...باید بازم ادامه بدم که بشه... اره حتما میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بخوای همون میشه 😍😍😍منم رو گوشی موبایل کار کردم ک بگیرم برای خودم ،گوشیم خراب شده بود   ...

به بههههه چقددددد عالی😍😍😍😍👏👏👏👏

سلام سارا جان من یه مقدار پنج شنبه انجام دادم ولی خیلی خونه نبودم حتما کامل میکنم ... اتفاق خوب هم ا ...

واااای من چقد خوشحاااااالم امروز خداروشکرررر😍😍😍😍😍😍

سارا جون یه سوال دارم اگه یه شب یا یه روز یادتون بره باورهای صحیحمون رو بخونیم چی میشه؟؟؟؟

چیزیی نمیشه ولی مسواک زدن باید بشه روتین قبل خواب و بعد بیدار شدن😋😋

حالا یادتم رف اشکال نداره در طول روز مرورش کن 

گوشی همسر من رو هم دزدیدن من خیلی امیدوارم بودم که پیدا بشه اما هنوز نشده. سارا جون راهی هست که انج ...

هست عزیزم...

اون کارایی ک گفتم انجام بده..

بعدشم این جمله تأکیدی رو روزی ۲۱ بار بگو با ایمان کامل 😍

.

توی قانون الهی از دست دادن وجود نداره گوشی ک حق الهی همسرم هس به راحت ترین و سریع ترین زمان ممکن بهش برمیگرده

هرکدومش ک حس بهتری بهت میدن...عمیقا این حس رو باید بهت بده ک داره کااااامل از وجودت میرن بیرون تمام ...

ممنون عزیزم پس پارشون میکنم حس خوبی میگیرم وقتی اینکارو میکنم

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
من نتونستم خونه تکونی کنم اما کیفمو مرتب کردم اسخر رفتم و کلییی به خودم رسیدم

خیلیم عااااالی 👌

فقط مرتب کردن خونه هم بزار توی برنامه امروز و فردات حتمن😍

خیلیم عااااالی 👌 فقط مرتب کردن خونه هم بزار توی برنامه امروز و فردات حتمن😍

چشم راستشو بخوای کیفمم داغون بود خیلی وقت بود میخواستم مرتب کنم و نمیشد اما الان کیف میکنم نگاش میکنم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.