2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به سارای زیز و همه دوستان

منم کارهایی که گفتی و انجام دادم یه بخش هایی رو...یعنی یه سری از چیزهایی که اضافی بود رو دور ریختم و یه سری چیزها که نامرتب بود رو مرتب کردم....البته یه بخشی ازش مونده که به امید خدا امروز انجام میدم.

من چجوری باید با این قانون جذب آشنا شم؟ چیزی ازش نمیدونم. یکی برام کامل توضیح بده

سلااام عزیزمممم از ص۴ بخون متوجه میشی چن تا تمرین داریم ک باید انجام بدی...

فقط زود ک به ما برسی😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سطحی نبود ولی الان سطحی باز کثیف شد وگرنه کمدارا مرتب کردم کشوها تختو جابجا کردم زیرشو جارو کردم داخ ...

آفریییین 👏 👏 😍 😍 سطحی اشکال نداره خیلی،،  ولی وقت کردی اونم تمیز کن تند تند ❤️

سارا جون راستشو بخوانیم زیاد از ته تمیز نکردم ولی کل اتاق خودمونو از ته تمیز کردم و خونه رو در حد جا ...

به بههههه بگو عززززیزم بگو ک خسته گیم در بیاد😍😍😍

ممنون سارا جان پس باورهای اشتباهمو برم پارشون کنم و بندازم دور میشه اینکارو بکنم یا باید اتیش بزنم.& ...

بسوزونش ک دود شه بره هوا فکرای منفیموننن 😉

سارا جون من چن وقتی بود به شوهرم می گفتم واسه خونه غذاخوری بخریم و میز تلوزیون رو عوض. کنیم ولی شوهرم میگفت دم عیده خرجمون زیاده دیروز خواهر من باهامون بود داشتیم دور میزدیم به شوهرم گفتم که چن دقیقه نگه دار تو این مغازه غذاخوری رو ببینیم و قیمت کنیم منو خواهرم رفتیم یه دونه 2/5ملیون با یه زیر تلوزیون پسندیدم بعد شوهر من اومد گفتم که این غذاخوری خوبه؟؟؟؟بعد شوهر من یکی دیگه نشون داد که اون 3/200بود من گفتم آخه قیمت اون بالاست گفت عیب نداره همین و بر میداریم 

خلاصه هم زیر تلوزیون هم غذا خوری که قیمتش بالاتر بود و خریدیم بخدا الانم باورم نمیشه چجوری شد و چجوری خریدیم😍😍😍😍😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
منم از امروز به لیستتون اضافه میکنی  ارمغان 97/10/22

خوش اومدی گلم ،امروز به هر چی فکر کنی فردا همون میشه 😍😘