2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سللام سال تونو مبارك دوستان انشالا امسال همه خواسته هاتونو يدفه جذب كنين الهي امين🙏🏻

خب ميبينم ك اينجاهم دوستان رفتم تل حالا ما ك تل نداريم بايد چيكار كنيم😡 

راستي من اسم امسالو گذاشتم سال رسيدن ب ارزوهايه محالم بنظرتون بايد اين محالو وردارم از سرش يا اينكه همين باشه بنظر خودم باحاله اخه من ي رسيارزوهام واسم تو ي نقطه ي دوره اينطوري بنظرم مياد ك همه امسال براورده ميشه خيلي حسم نسبت ب امسال خوبه خيلي خوشحالم خيلي حواسم هست ك سمت منفيا نرم هر چند ك ذهنه وراجم گاه گداري ي گشتي ميزنه ولي من سريع جلوشو ميگيرم دوستان بنظرتون از اينكه خواسته جلوي منفياي ذهنو ميگيريم خوبه يا اينكه تاثييري رو ارتعاش بالا نگه داشتن نداره؟🤔 

دوستان حرفه ايي سوالامو بجوابين لطفاً 

در ضمن بياين اينجا تلو ول كنين وگرنه من ميرم تو جذب حذف تل كلاً تو گوشيا😈😈😈گفته باشم 😪

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
سلام بچه ها  من میخام امسال نی نی دار شم دیگه  واسم دعا کنین توروخدا  با قانون جذب ...

ی تاپیک باهمین موضوع داریم . اسمش اینه : میخایم با  قانون جذب باردار بشیم هوراااا . استارترش مهربانو ۹۵

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
سلام سللام سال تونو مبارك دوستان انشالا امسال همه خواسته هاتونو يدفه جذب كنين الهي امين🙏🏻 خب ميبي ...

عزیزم به نظرم اسمشو بذار «سال رسيدن به آرزوهای بزرگ».

کارت برای فکرای منفیم خیلی خوبه. آفرین ادامه بده. حستو خوب نگه دار. منم اینجا رو خیلی بیشتر دوس دارم چون نیاز به فیلنترشکن نداره. ولی خوب دیگه رفتن همه

سلام سللام سال تونو مبارك دوستان انشالا امسال همه خواسته هاتونو يدفه جذب كنين الهي امين🙏🏻 خب ميبي ...

خانمی سلام خوبی؟ سال نو توام مبارک حتما امسال، سال رسیدن ب ارزوهای بزرگته😉پیشاپیش تبریک میگم...اگه تل داری یا نصب کنی بهتره.اینجا هم یه سری محدودیتها داره!!!

ب نظرم جمله و کلمه منفی نباید بکار ببری.مثلا کلمه محال اصلا خوب نیست همش تو رو یاد محالات میندازه و این با قانون جذب منافات داره!!!!

بزار سال رسیدن ب آرزوهای بزررررگ ب قول شادی جون

و سوال بعدیت اینکه جلوی افکار منفی رو باید بگیری و این خودش یکی از تمرینات و مهارتهای قانون جذبه ک با فکرای مثبت کردن و مراقبه داشتن نزاریم فکرای منفی بیاند سراغمون و اگرم اومدند ک مسلما گاهی میاند و این طبیعیه، باید با منحرف کردن ذهنت ب سمت خوبیها جلوی اونا رو بگیری ک موندگار نشند تو ذهنت

کم کم ب مرور زمان ذهنت ب مثبتها عادت میکنه و دیگه خیلی کم فکر منفی میاد سمتت.

موفق باشی😊😗

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عزیزم به نظرم اسمشو بذار «سال رسيدن به آرزوهای بزرگ». کارت برای فکرای منفیم خیلی خوبه. آفرین ادامه ...

ممنون از جوابت گلم . شما بياين اينجا اطلاعاتتونو ب ماهم ياد بدين لطفاً من تل ندارم شوهرمم نميزاره نصب كنم بخاطر همين همش اينجام.

خانمی سلام خوبی؟ سال نو توام مبارک حتما امسال، سال رسیدن ب ارزوهای بزرگته😉پیشاپیش تبریک میگم...اگه ...

مرسي ك جواب دادي مريم جون . 

من نمتونم تل وصل كنم لطفاً اينجاهم بيياين من همش ميام سر ميزنم اينجا.

مرسي ك جواب دادي مريم جون .  من نمتونم تل وصل كنم لطفاً اينجاهم بيياين من همش ميام سر ميزنم اي ...

باشه عزیزم اگه تمرینی الهه جون گذاشتند میزارم اینجا

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام گلم کجایی خبری ازت نیست اصلا!!!! تو تل گروه زدیم میای؟

عزیزم میشه منم عضو کنی تو گروه جذب؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...