2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلااااااام به همممممممه ی دوست جونیای خودم، امیدوارم امروز براتون پر از خبرهای فوق العاااااااااااااده باشه، امیدوارم از آسمون براتون طلا بباره، امیدوارم خواسته ی دلتون با حکمت خدای مهربونمون یکی باشه، وقتی پیامای قشنگتونو میخونم کلی ذوق میکنم و انرژی مثبت میگیرم، با خوندن جذباتون خییییییییلی خوشحال میشم، عاشق همتونم و روی ماهتونو میبوسم، دوستای گلم اگه ممکنه لینک گروه تله رو به منم میدین؟ میخوام همراهتون باشم عزیزای دلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تو گلی گلنارجونم خیلی عشقی ....از خدا میخوام‌بهترینهارو سر راهت قرار بده بخاطر این اخلاق خوبت.ا ...

ممنون خجالتم نده عزیزدلم خوبی از خودته که همه رو خوب میبینی دوست مهربون و خوش قلب من منم برات بهترینارو از خدای مهربون میخام الهی به همه خواسته های قشنگت برسی دوست من    

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلاااام شیما جون  خوبی؟ممنون حتماااااااا به زودی خبر عروس شدنمون رو میدیم😄😄 خیلییییی زووود.. ...

سلام مریم جونم قربونت برم خوبم تو خوبی چند روز پیدات نبود جات خالی بود تو سایت امروز میخواستم بگم کجایی که دیدم تو اعلاناتم تو هستی الهی همیشه شاد باشی دوست عزیزم و هرچی میخای خدا بهت بده مریم جونی من  

عجججب کلکی زدیااااا حال کردم🤣🤣🤣🤣🤣 خب طلا بخر هدیه کادو طلا و موبایل بده ب خانوادت ب همسرت ...

باور کن همه چی خریدم کم اوردم واس روز مرد هم واس بابام هم واس شوهرم بهترین گوشی ک هنوز بازار نیومده خریدم تازه واس خودم هر روز چند میلیونم خیریه کمک میکنم باز کم اوردم   دیروز که یه انباری خریدم ک وسایلایی ک واس عمارت میخام میخرم بزارم اونجا   شادی جون بم گفت ک الان پولت نمیرسه عمارت یا خونه بزرگتر بگیری از الان وسایلاشو بگیر منم دیدم جا ندارم فعلا یه انباری گرفتم   

سلااااااام به همممممممه ی دوست جونیای خودم، امیدوارم امروز براتون پر از خبرهای فوق العاااااااااااااد ...

سلام عزیزدلم خوبی عزیزم منم خیلی دوست دارم الهه جون گف ک تو خصوصی پیام بدین تا لینک گروهو بهمون بده من بهش پیام دادم الان هنوز نیومده تا ببینه

@_fatiiiiiiii_     @پسرقشنگم۶۵     @golnaar     @beahsas ...

باشه فدات ممنوووووون گل ناز

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
سلااام به همه دوستای گلمممم 😍😍😍😍 عصر آخرین جمعه سال ۹۷ تون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️❤️ ایشالا ک دیشب هر ...

سلام بانوی زیبا ،چطوری گلم

من بهت پیام دادم توی خصوصی عزیزدلم 😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
عجججب کلکی زدیااااا حال کردم🤣🤣🤣🤣🤣 خب طلا بخر هدیه کادو طلا و موبایل بده ب خانوادت ب همسرت ...

مریم جور اینجور که من شنیدم باید پولو فقط برای خودت خرج کنی. اگه روال زندگی عادیت اینه که همیشه برای دیگران هدیه می خری ایرادی نداره. تو این بازی هم بخر. اما نباید اینجوری باشه که هرجا کم بیاریم یه موبایل یا طلا واسه کسی بخریم. بیشتر پول این بازی باید صرف خودمون بشه.

باور کن همه چی خریدم کم اوردم واس روز مرد هم واس بابام هم واس شوهرم بهترین گوشی ک هنوز بازار نیومده ...

گلنارجون فقط به شرطی می تونی برای کسی هدیه بگیری که روال زندگیتم همین باشه. آیا در زندگی واقعیت هر روز برای دیگران چیزی می خری؟ آیا در زندگی واقعیت هر روز به خیریه کمک می کنی؟ اگه آره ادامه بده. در غیر اینصورت تا حد امکان فقط باید برای خودت چیزی بخری

گلنارجون فقط به شرطی می تونی برای کسی هدیه بگیری که روال زندگیتم همین باشه. آیا در زندگی واقعیت هر ر ...

اره عزیزم من تقریبا هرماه دارم واس یکی هدیه میخرم جشن تولد زیاد داریم الانم ک روز مرد و روز پدر نزدیکه، خیریم کمک میکنم ولی نه این مبلغی ک تو بازی فراوانی دستم بازه خرج میکنم

سلام دوس جونیا😍😍

خدایا شکرت بابت همه چیز

دوس جونا نمیخوام حرف غیر مثبت بزنم خدایی نکرده ففففقققققطططططططط میگم که به دعای خیرتون شدیدا نیاز دارم

لطفا بی نصیبم نذارین

روی.ماه همگیتونو میبوسم🌼😘😘😘😘

مرسی مریم نازنینم .اینهمه انرژی از کجا میاد دختر؟چقد عشقی ❤❤❤❤❤❤❤

از وجود خدای عزیزممم و درکنار تو و بقیه دوستان بودن😄😄😄😄عزیزمممی

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉