2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام عزیزدلم خوبی عزیزم منم خیلی دوست دارم الهه جون گف ک تو خصوصی پیام بدین تا لینک گروهو بهمون بده ...

سلام به روی ماهت دوست مهربونم، منم خیلی خیلی دوستت دارم عزیزدلم، فدات بشم خوشگلم، الهه جون لطف کرد لینک گروهو برام فرستاد خانوم گل😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤

سلااام خوش اومدین 😍😍

سلام میشه لطفا از اول ی تایپک دیگه درهمین باره بزنید مطمئنم همه موافقن و شرکت میکنن

شما ک سردر میارید و بلدید لطفا ب ماهم کمک کنید

من تازه دوروزه فهمیدم قانون جذب چیه وخیلی میخام ب کار ببرمش

مثلا دلم میخاد حساسیتم رو همسرم کم بشه و اگر بهم بی توجهی کرد،(البته خیلی عاشقمه وخیلی کم پیش میادبی توجهی کنه)ولی من چون توقعم بالاس وحساسم اگر کوچکترین بی توجهی کنه عصبی میشم ب هم میریزم،اعصابم بشدت خوردمیشه ی عالمه حرص میخورم

الان این موقعیت برام پیش اومده همسرم باعام قهره سرموضوعی ک هردومون۵۰-۵۰مقصریم

با اینکه عذرخواهی کردم برای اولین بار بازم بهم بی محلی کرد برای اولین بار

حالم خیلی بده اعصابم خیلی خورده دلم میخاد ادمی بشم ک توجه یا بی توجهی هیچکیی برام مهم نباشع و اگر همسرم قهرکرد هی نرم عذرخواهی و اعصابم خوردنشه

کمکم میکنی با قانون جذب ب این خاستم برسم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام..

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
سلام میشه لطفا از اول ی تایپک دیگه درهمین باره بزنید مطمئنم همه موافقن و شرکت میکنن شما ک سردر م ...

خانممممی خوش اومدی ب تاپیک

کافیه از اول تاپیک بخونی و تمرینات رو انجام بدی.فقط باید حوصله کنی و اینم لیست مطالب مهم تاپیک:

تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
خانممممی خوش اومدی ب تاپیک کافیه از اول تاپیک بخونی و تمرینات رو انجام بدی.فقط باید حوصله کنی و این ...

ممنونم گلم زحمت کشیدی واقعا

ببخشید من نمیتونم افکارمو کنترل کنم ینی افکارمنفی بهو خودشون میان توذهنم چیکارکنم

ممنونم گلم زحمت کشیدی واقعا ببخشید من نمیتونم افکارمو کنترل کنم ینی افکارمنفی بهو خودشون میان تو ...

اولش همه همینطورند نگران نباش.

ما خودمونم آدمایی منفی نگری بودیم ک الان داریم مثبت نگر میشیم و خیلیییی عوض شدیم.جذبای خوبی ام داشتیم.

اگه تمرینها رو انجام بدی و رعایت کنی، افکار منفی کمتر میاد سراغت.تو دنیا فقططط یه قدرت هست اونم قدرت خدا و خداهم همیشه دلش میخاد بنده اش شاد باشه و ب آرزوهاش برسه.خدا ک نمیخاد ما زجر بکشیم مگه از خدا مهربونتر نسبت ب بنده اش هست!!! باید کارها رو بسپاریم ب دستای توانای خودش ک هرجور صلاحمون میدونه همونجور بشه😄خودش گفته از من بخواهید تا اجابتتون کنم مشکل از ماست ک ب خدا اعتماد نداریم فقط با زبونمون میگیم ایمان داریم ایمان واقعی اونه ک بدونیم وقتی چیزیو از خدا میخواهیم مطمعننن باشیم ک بهمون میده و تاخیر تو کارش نیست.هرچیزی رو در بهترین زمان ممکنش بهمون میده هرزمانی ک ب صلاح ما باشه نه هر زمانی ک ما میخواهیم!!! 

باید باورهای منفیت رو بنویسی و بسوزونی یا پاره کنی و باورهای مثبتت رو جایگزینشون کنی(باور نه آرزو!!!) و این باورهای مثبت رو هرروز تکرار کنی ک بشه باااور زندگیت...

باید هرروز جملات تاکیدی مثبت بگی ب خودت ک امروز روز عالیه.من مطمعنم ک خدا همیشه هوامو داره و من ب زوودی ب آرزوم میرسم.من خوشبختم و شاد و هر روز پر از اتفاقات شیرینه.ب آینده خودم با شگفتی مینگرم. من منتظر خبرهای شاد و شیرینم و از اینجور حرفهای شاد😉

باید در طول روز مراقبه داشته باشی.بشینی یه جا ساکت و ب دم و بازدمت توجه کنی و افکار منفی ک میاد تو ذهنت رو بریزی تو سطل آشغال فرضی. ب نعمتهات نگاه کن ب داشته هات.شکر گذاری کن و نعمتهات رو بنویس.❤شکر نعمت، نعمتت افزون کند❤

همیشه و همیشه لبخند بزن ک این معجزه میکنه گاهی ک ناراحتی،عصبانی و... هستی مطمعن باش حالت عوض میشه.خودم تجربه کردم عالیه😉 اونایی ک ازشون دلگیری و کینه داری رو ببخش.سعی کن به کسی نگی ک قانون جذب کار میکنی ک فقططط دلسردت میکنند! با کسایی ک حرفای منفی میزنند و آه و ناله میکنند پای حرفاشون نشین و ازشون دوری کن و اگه خانوادتند سعی کن بحث رو عوض کنی و یا محل رو ترک کنی یا با مرور فکرای مثبت تو دلت،صداشون رو نشنوی😊 تو تاپیکهای منفی نرو! 

سعی کن ب خدا نزدیکتر بشی و باهاش حرف بزن ک آرومت میکنه.🍀رمز کار اینه که: باید احساست  خوب باشه نسبت ب همه چیز ک اگه احساست رو خوب کنی و استرس و نگرانی و دلهره نداشته باشی ب هر چی ک بخای میرسی. هی نگو وای اگه نشه چی،! ب جاش بگو اگه بشه چی😄اینو بدون ک کسی ک ایمان واقعی و اعتماد ب خدا داره هرگززز دلهره نداره چون میدونه خدا براش بهترینها رو رقم میزنه چون دوستش داره😉

کتاب ۴اثر فلورانس و شفای زندگی لوییز هی رو بخون

خیلی کارا هست ک باید انجام بدی فقط باید بخای! مطالبی ک تیترش رو فرستادم بخونی همه چیز دستت میاد

کم کم میبینی ک دیگه همش شادی و اطرافیانتم تغییر میکنند.تو یک ماه میبینی چقدرررر عوض شدی😀

تو تل برو عضو کانال آقای شریفی بشو ک کمکت میکنه تو این مسیر. اینم لینکش @voiserteash

با تل طلایی وصل نمیشی ها با تل اصلی اول وصل بشو

موفق باشی گلم😘مطمعن باش خدا خواسته زندگیتو عوض کنی و ب آرزوهات برسی ک دعوتت کرده تو تاپیک عزیزم😍

اولش همه همینطورند نگران نباش. ما خودمونم آدمایی منفی نگری بودیم ک الان داریم مثبت نگر میشیم و خیلی ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم واقعامتشکرم ازت مهربون ک زحمت کشیدی و انقد تایپ کردی ک بهم توضیح بدی😊😊😊

متشکرم

من گاهی اوقات ازهمسرم دلخورمیشم

الان سر ی موضوعی باهم حرفمون شد دوتامون مقصربودیم

بااین حال اکثر اوقات من عذرخواهی میکنم

همسرم خیلی عاشقمه ها واقعا

این سری عذرخواهی کردم بااینکه هردو مقصربودیم ولی برلی اولین بار بی اعتنایی کرد و گفت شبخوش

درسته خیلی بهش برخورد حرفم ولی خب منم خیلی ناراخت بودم ی چیزگفتم خیلی نارحت شد 

ولی ایندفعه بااینکه عذرخواهی کردم دلش باز سنگ شد و گفت شبخوش!

با اینکه همیشه هرشب با اسای عاشقانه میخواببدیم

ما نامزدیم و۴فروردین عروسیمونه

دلم میخاد اروزم اینه ک دیگه  این بی توجهیا و گاهی ک قهرمیکنه دیگه برام مهم نباشه 

میگما

شوهرم خیلی عاشقمه دوسم داره

ولی حس مبکنم من بیشتر

ینی حساسیتم خیلی زیادع روش

اگر کوچکترین کاری بکنه زود ناراخت مبشم ب هم میریزم ،اعصابم بشدت خوردمیشع حرص وتپش قلب

چیکارکنم بی توجه بشم بیخیال بشم چیکارکنم با قاتون جذب اخلاقم درست شه جوریکه محتاج محبتش و توجهش نباشم؟؟

میشه ینی ب این خاستم برسم؟؟

اولش همه همینطورند نگران نباش. ما خودمونم آدمایی منفی نگری بودیم ک الان داریم مثبت نگر میشیم و خیلی ...

و میخام ک همسرم روز ب روز بیشتروبیشتر عاشقم شه...

با قانون جذب چجوری ب این خاسته هام برسم؟

عزیزم خیلی ازت ممنونم واقعامتشکرم ازت مهربون ک زحمت کشیدی و انقد تایپ کردی ک بهم توضیح بدی😊😊😊 مت ...

عزیزم خوش اومدی و خدا رو شکر که اینقد همدیگه رو دوس دارین. آرزو می کنم عشقتو پایدار باشه و بوی خوشش دنیا رو پر کنه.

یه سوال ازت دارم. شما مشغولیت هر روزت چیه؟ چقدر وقت بیکاری داری؟

بچه ها شما چه جوری وارد گروه شدین من از مرورگر لینکی ک الهه جون داده بود رو نوشتم جوین ک زدم پیغام اومد sorry this chat dose not seen to exsit

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

چقد خوب توووووو اخه   همه مطالب تاپیکو خیلی قشنگ به صورت خیلی واضح و قشنگ توضیح دادی عالی بود عزیزدلم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
بچه ها شما چه جوری وارد گروه شدین من از مرورگر لینکی ک الهه جون داده بود رو نوشتم جوین ک زدم پیغام ا ...

شیما کجایی پس تو آخه😐😐 تو خصوصی آیدی تل ات رو بفرست واسه الهه تا ادت کنه تو گروه

عزیزم خیلی ازت ممنونم واقعامتشکرم ازت مهربون ک زحمت کشیدی و انقد تایپ کردی ک بهم توضیح بدی😊😊😊 مت ...

بله ک میشه عزیزم چرا نشه

تو فقط مطالب تاپیک رو بخون

خودت ک تغییر کنی همسرتم تغییر میکنه

میشه اونی ک میخای