2777
2789

اللن ازعمل دراومده،من تنهایی نمیتونم برم پیشش،ازصبح ابجیم پیشش بوده ،با ابجیم چون قهرم،نمیتونم تماسی داشته باشم باهاشون،ب بابام‌میگم بیا خونه ما،میگه ن میرم خونه ابجیت،فردا برم خونه خودمون،منم سوپ‌پخته بودم،مامانم میگه نگه دار فردا بده.عمل چشم خیلی سخته؟اللن حتما باید کنارش بودم؟شوهرم خونه نیس سرکاره 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

آب مروارید؟ نه زیاد سخت نیست نگران نباش بابام و مادرشوهرم انجام دادن . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو سوپ و شیرینی رو بزدار ببر خونه خواهرتمردا واسه یه سرماخوردگی ساده حساس و دلنازک میشن عمل که دیگ ...

خیلی دلم‌میخاد بابامو ببینم‌ولی عمرا خونه ابجیم برم....همین چن روز پیش پای شوهرم شکسته بود ی زنگ نزد....

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

آب مروارید؟ نه زیاد سخت نیست نگران نباش بابام و مادرشوهرم انجام دادن .

ن گلم،لنز میذارنا ازونا

خیلی دلم‌میخاد بابامو ببینم‌ولی عمرا خونه ابجیم برم....همین چن روز پیش پای شوهرم شکسته بود ی زنگ نزد ...

من بودم میرفتم اگه برخورد خوبی نمیدیدم دوباره بی محلی میکردم شما به خاطر پدرت میری

من بودم میرفتم اگه برخورد خوبی نمیدیدم دوباره بی محلی میکردم شما به خاطر پدرت میری

شرایط سختیه،شوهرمم باهاشدن قهره محاله ممکنه ک بریم خونشون..باید صبر کنم فردا ک رفت خونه خودش،برم‌دیدنش