اللن ازعمل دراومده،من تنهایی نمیتونم برم پیشش،ازصبح ابجیم پیشش بوده ،با ابجیم چون قهرم،نمیتونم تماسی داشته باشم باهاشون،ب باباممیگم بیا خونه ما،میگه ن میرم خونه ابجیت،فردا برم خونه خودمون،منم سوپپخته بودم،مامانم میگه نگه دار فردا بده.عمل چشم خیلی سخته؟اللن حتما باید کنارش بودم؟شوهرم خونه نیس سرکاره
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
آب مروارید؟ نه زیاد سخت نیست نگران نباش بابام و مادرشوهرم انجام دادن .
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاشو سوپ و شیرینی رو بزدار ببر خونه خواهرتمردا واسه یه سرماخوردگی ساده حساس و دلنازک میشن عمل که دیگ ...
خیلی دلممیخاد بابامو ببینمولی عمرا خونه ابجیم برم....همین چن روز پیش پای شوهرم شکسته بود ی زنگ نزد....
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
آب مروارید؟ نه زیاد سخت نیست نگران نباش بابام و مادرشوهرم انجام دادن .
ن گلم،لنز میذارنا ازونا