2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم بووووووووووووس

بووووووس💋💋💋💋❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
خواهش میکنم عزیزم😘😘😘 دل ب دل راه داره ممنون از این همه دعای قشنگ شما دوستان مگه میشه خداجونمممم ...

یدونه ای

😍😍😘😘🤗🤗😊😊

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
من ک با نامه ب فرشته خیلیییییییی حسم خوب شد گوش شیطون کر😁 احساس کردم فرشته، بالای سرمه ک داره همزم ...

مریم جونم ان شاالله که به خواسته ای دلت برسی

راستی عروس بشی عروس بشم

خدا از اون خوباش قسمتمون کنه هااا

باشه خدا جونم مرسی

😊😊😉😉😁😁😍😍😘😘🤗🤗😚😚☺☺🙂🙂🙃🙃

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
مریم جونم ان شاالله که به خواسته ای دلت برسی راستی عروس بشی عروس بشم خدا از اون خوباش قسمتمون کنه ...

حتما بهترین همسر دنیا قسمت مجردهای تاپیک میشه

😄😄😄😄یعنی میگم بهترین، بهترینااااااااا😉😉😉😉

من ک مطمعنممممممم خوشبخت میشیم هممون😃

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
من اصلا حس خوبی نسبت به خودم ندارم دلم مخواد خودم خودمو دوست داشته باشم ولی ...  

عزیزم بشین از خودت سوال بپرس ک چرا خودتو دوست نداری؟ از چی خودت بدت میاد؟ ریشه عدم اعتماد ب نفست رو پیدا کن....

سوالات ریز ریز بپرس... بعد بشین ب چیزای خوبی فکر کن ک تو وجودته و بنویسشون. بشین روبروی آینه و ریز ب صورتت نگاه کن...(شاید مسخره باشه ولی کمکت میکنه)بگرد دنبال خوبیهات و خوشگلیهات. اگه نگاهت افتاد ب چیزایی ک دوسشون نداری سریع ذهنت رو منحرف کن.فقط خوبیها رو جستجو کن تو خودت.

خوبیهای خودت رو ببین، ب کوچکترین چیزایی ک تو ظاهرته رو نگاه کن و برو تو اندام و چهره و اخلاقیات و معنویاتت.توجه کن خیلیییی...

اونوقت میبینی ک توام چیزای خوب داری ک بخاطرش اعتماد ب نفس داشته باشی.

بعضیا هستند ک چهره خوبی ندارند نسبت ب اونایی ک خوشگلند ولی اونقدرررر اخلاقشون خوبه ک حد نداره. بعضیام خوشگلند ولی بازم اعتماد ب نفس ندارند چون کارایی بوده تو زندگیشون ک انجام ندادند و انتظار زیاد از خودشون داشتند و این باعث کمبود اعتماد ب نفس میشه! 

مثلا طرف خوشگله ها ولی از خودش راضی نیست.چرا؟ چون مثلا همش دلش میخواسته شاغل باشه یا درس خونده باشه یا فلان کارو انجام داده باشه و فلان پیشرفت رو کرده باشه ولی نکرده. حالا اصلا زیباییهاش رو نمیبینه و فقط زوم کرده رو چیزایی ک میخواسته داشته باشه و نداره!!! این باعث عدم اعتماد ب نفسش شده.ببین چیا داری؟ چیزای شخضی رو میگمااا...

مثلا چشم و ابروی زیبا، بینی زیبا، پوست زیبا، لب زیبا، مژه های خوشگل و بلند و فردار، موهای پرپشت و خوشگل(فردار-صاف-مجعد) نمکی هستی یا خوشگلی درکل؟ 

اخلاق خوبی داری؟ هنر خاصی بلدی؟ رانندگی خوبی داری؟ درسی خوندی ک بهش افتخار کنی، شغل خوبی داری؟ اصلا شاغلی و مستقل ک دستت تو جیب خودت باشه؟ اندام خوبی داری؟ قدت خوبه؟ ناخنهای زیبا داری؟ هوش خوبی داری؟ مهربونی؟ و..... خیلی چیزا ریز و جزیی تو وجود ما هست ک اگه بتونی متوجشون بشی و بهشون بها بدی و اون ویژگی مثبتت رو بزرگ کنی کم کم اعتماد ب نفست درکل میره بالا.کم کم میبینی ک بقیه چیزهایی ک فکر میکردی نداری، انگار داریشون😉

مطمعنننننن باش ک خدا چیزایی رو تو وجودت آفریده ک بهش افتخار کنی. هیش کی نیست تو دنیا ک هییییچییی نداشته باشه.مگه میشه؟؟؟!!!  اعتماد ب نفس فقطططط تو زییایی نیست. ب چیزایی ک گفتم دقت کن ببین چی تو وجودت داری ک ذره ای ازش خوشت میاد. همونو بزرررررگ کن اونقدر بزرگ ک چیزایی ک تو وجودت هست و دوسشون نداری، دیگه برات بی اهمیت بشه😊اونقدر اون ویژگیتو هرروز به خودت یادآوری کن و قربون خودت برو. میبینی کم کم اطرافیانتم تغییر پیدا میکنند و اون ویژگیتو ب چشمت میارند ک عه تو چقدر مثلا خوش اخلاقی و... کم کم بقیه ویژگیهایی ک نداری رو هم بهت میگند.مثلا طرف زیادم خوشگل نیستااا ولی همش بهش میگند تو چقدر خوشگلیاااا خودمونیم هااا😄 و باعث میشه طرف واقعا باورش بشه ک خوشگله و اعتماد ب نفسش بالا بره و کامل بشه😀

موفق باشی دوست خوبم.

❣ یک دقیقه مطالعه

وقتی یک نفر میمیره، ذهنش «هفت دقیقه» زنده می‌مونه و فعالیت میکنه. توی اون «هفت دقیقه» تمام خاطرات اون فرد به شکل یه رویا براش به تصویر کشیده میشن .. «هفت دقیقه» در برابر «یک عمر زندگی» .. وقتی بهش فکر می‌کنی احساس عجیبی به آدم دست میده ..میشه کاری کرد که اون «هفت دقیقه» ارزشش با «یک عمر برابری» کنه؟ اصلا «هفت دقیقه»های ما آدما چقدر قراره شیرین باشن؟ چقدر قراره تلخ باشن؟
کیا هستن که زمان زیادی از اون «هفت دقیقه» هامون رو به خودشون اختصاص دادن؟ این «هفت دقیقه»ها باعث میشن اون لحظه‌های آخر از خیلی چیزا پشیمون باشیم یا نه؟ خوشحال باشیم از انجامشون؟
اگر فقط «هفت دقیقه» مهلت زندگی داشتیم با کی اون «هفت دقیقه» رو می‌گذروندیم؟...

👤 دکتر محمود معظمی

🌹 کوزه درون : 

هر آدمی درون خود کوزه ای دارد که با عقاید، باورها و دانشی که از محیط اطرافش می گیرد،

پر می شود.

این کوزه اگر روزی پر شود،

یاد گرفتن آدمی تمام می شود،

نه که نتواند،

دیگر نمی خواهد چیز بیشتری یاد بگیرد.

پس تفکّر را کنار می‌گذارد

و با تعصّب از کوزۀ باورهایش دفاع می‌کند

و حتّی برای آن می‌میرد.

امّا آدم غیر متعصّب تا لحظۀ مرگ در حال پر کردن کوزه و صدها بار

محتوای آن را تغییر داده است...

مقایسه‌ افراد مثبت با افراد منفی: 

➕ همیشه برنامه دارد

➖ همیشه بهانه دارد

➕ خود جزئی از جوابهاست

➖ خود بخشی از مشکلات است

➕ در کنار هر سنگی سبزه‌ای می‌بیند

➖ در کنار هر سبزه‌ای سنگی می‌بیند

➕ برای هر مشکلی راهکاری می‌یابد

➖ برای هر راهکاری مشکلی می‌بیند

➕ دوستی‌ها را زیاد می‌کند

➖ دشمنی‌ها را زیاد می‌کند

➕ می‌گوید اجازه بده انجام‌پذیر است

➖ می‌گوید نمی‌توانم انجام‌پذیر نیست

➕ با صبر مشکلات را حل می‌کند

➖ با خشم مشکلات را زیاد می‌کند

🌷مثبت باشیم🌷

عه توام مریم هستی😄😄😄😄😄😄بیجهت نبوده ک دوستت داشتمااااا😘😘😘😘عجججب اسم قشنگیه هااا... مریم قش ...

فدات مریم جووونم 😘😘 منم اسممو خیلی دوس دارم😍😍😍😍مریما هم مهربونن هم خوشگلو تودل برو😄😄😄😄 انشالله عزیزم ممنون از دعای قشنگت انشالله شما هم به این زودی خبر نامزدیت رو بهمون بدی تا کیف کنیم😍😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟