2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
مطمعنمممممم لحظه ای ک نامه هاتو ریختی تو آب فرشته ها بردند بالا و گفتند ببین خدا جون مریم این همه نا ...

مررررسی عزیزم😘😘😘😘با حرفای قشنگت اشک تو چشام جمع شد انشاالله همین طوره که میگین😍😍😍منم حس خیلی خوبی دارم انگار که خواسته ام برآورده شده دیگه سعی میکنم بهش فکر نکنم👧👧👧

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
من ک با نامه ب فرشته خیلیییییییی حسم خوب شد گوش شیطون کر😁 احساس کردم فرشته، بالای سرمه ک داره همزم ...

خداروشکر عزیزم انشالله که خیلی زوده زود به خواسته ات میرسی😍😍😍😍😍عاشق اون پرحرفیتم برعکس منی من خیلی کم حرفم بطوریکه بعضی وقتا کم میارم که از چی حرف بزنم و چه جمله هایی بکار ببرم😄😄😄😄

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان عزیز خودم انشالله که همیشه شاد باشید و سلامت💗💗💗 دوستان من امروز همه ی نامه تو ...

بچه ها به این روش آبو آلوده نمی کنیم؟ به نظرم یه راه دیگه پیدا کنیم که به محیط زیست هم صدمه نزنه. ما قصدمون خیر رسوندنه دیگه.

راستی یه لحظه خنده م گرفت. وقتی گفتی نامه ها رو به همراه همسرت ریختی تو آب فک کردم همسرتم ریختی تو آب   

من ک با نامه ب فرشته خیلیییییییی حسم خوب شد گوش شیطون کر😁 احساس کردم فرشته، بالای سرمه ک داره همزم ...

مریم تا حالا به نویسندگی فک کردی؟ یا به مشاور بودن؟ من این همه کلمه برای توصیف پیدا نمی کنم ولی تو توی این زمینه خیلی توانایی. تا حالا به چشم توانمندی بهش نگاه کردی؟

بچه ها به این روش آبو آلوده نمی کنیم؟ به نظرم یه راه دیگه پیدا کنیم که به محیط زیست هم صدمه نزنه. ما ...

الان وضعیت رودخونه هامون خیلی افتضاحه به نظرم درست میگین دوست عزیز . نه گلم منظورم این بود که به همراه همسرم رفتیم.😄😄😄😄😄عاشق همسرمم همیشه تو دعاهام اول ایشون رو دعا میکنم بعد بقیه رو🙈🙈🙈

🌸سلامی چو بوی خوش آشنایی🌸

💕یه دنیا قشنگی

🌸یه عمر پرعزت

💕یه دل آروووم

🌸یه لب خندون

💕یه تن سـالم

🌸یه روز زیبـا

💕آرزوی من برای شما دوستان گلم

🌸صبحتـون زیبـا🌸

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
@ارمغان96     @mahi70     @مونرو     @0171  کجایید بچه ه ...

سلام سلام...امروز از آسمون برامون طلا میباره...

به به چه روز خوبی...

این چند روز یکم درگیر بودم نشد بیام

خدایا شکرت بخاطر این صبح زیبا...

@ارمغان96     @mahi70     @مونرو     @0171  کجایید بچه ه ...

سلام عزیزم خوبی،من چند روزه نت نداارم ،ایقده دلم براتون تنگ شده ک‌نگوو ..درگیر سرما خوردگی کوچولو هم شدم برای همین ..چه خبر روبه راهین...

سلام دوستای من سلام عشقا الهی حال دلتون عالی باشه امروزتون پر از اتفاقای خوب باشه دوستای عزیزم صبح زیباتون بخیر  از خدا میخوام که خدای درونتون به سرعت طرح الهی زندگیتون را براتون آشکار کنه و در کمال ارامش طرح الهی زندگیتون به انجام برسه من دیگ ازین ب بعد اینجوری دعا میکنم همونجور ک الهه جون گفت عاشقتونم همتونو میبوسم از دور دوسسسستوووون دارم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خدا خودش فرشته هایی رو برای محافظت از انسان ها گذاشته،،  تو اینو میدونی ک همون فرشته بدون اذن خ ...

دقیقا الان متوجه منظورت کامل شدم دوست مهربونم مهم حس خوب من هم حسم نسبت ب نامه نوشتن خدا خوبه هم نسبت ب بفرشته های خدا امتحان میکنم ممنون ک گفتی عزیزم

سلام عزیزم خوبی،من چند روزه نت نداارم ،ایقده دلم براتون تنگ شده ک‌نگوو ..درگیر سرما خوردگی کوچولو هم ...

الهی جات خیلی خالی منم کم میام ولی پستای بچه هارو میخونم از حالشون باخبر میشم منم میبینم کم میای دلتنگت میشم الهی حال کوچولو نازت همین امروز خوبه خوب شه من جذبش میکنم و از خدا میخام ک زود خوب شه و فردا بیای برامون تعریف کنی از الان خداروشکر میکنم ک سرماخوردگی خواهرزادم خوب شده