2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147914 بازدید | 5189 پست

سلام به همه دوستان عزیز و پر انرژی

وای که چه روز خوبیه امروز

وای که چه اتفاقای خوبی منتظرمونه...

همین امروز دو تا جذب داشتم تو محل کارم

یکی برخورد رئیس بود و دیگری یه کاری که از صبح نگرانش بودم گفتم خدای مهربون من این اوضاع رو به تو می سپارم و مطمئنم که به بهترین نحو درستش میکنی که همین طورم شد

هر روز با خودت مرور کن که من ایمان دارم همه چیز آنگونه میشود که من می خواهم.، صحبت کردن با درون خویش معجزه می کند ، جملات مثبت و امید بخش بساز و آنها را به عنوان غذای روح به تمام وجودت تزریق کن، آنگاه که خودت را باور داری ذهن می کوشد تا این تصویر ذهنی را به واقعیت تبدیل کند.

به قطعیت می توان گفت که 90 درصد موفقیتها از ذهنی امیدوار ، آرام و شاد بر می خیزد، شما هرگز نمی توانید به نداشتن و عدم توانایی در بدست آوردن پول فکر کنید و آن را به سمت خویش جذب کنید، هرگز نمی توان با فکر محال بودن روابط عاشقانه و محکوم کردن خود به تنهایی ، رابطه ای زیبا را جذب کرد.

ایمان داشته باشید که جهانی زیبا توسط ایمان و باورهایی سازنده تان خلق میشود، لازم نیست همه چیز منطقی پیش برود، ضمیر ناخودآگاه طولانی ترین و سخترین راه ها را به آسانی و با موفقیت به سرانجام می رساند، اگر به قدرت بی اندازه ذهن خویش ایمان بیاورید هر لحظه زیبایی های بیشتری از این جهان بی کران را به زندگیتان دعوت میکنید 💓

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللااااام صبحتون بخیر و خوشی 😍😍😍😍چ روز قشنگی و چ هوای خوووبی😍😍😍 دوستای گلم حالتون چطوره 😊😊😊😊😉😉😉😉

سلام به همه دوستان عزیز و پر انرژی وای که چه روز خوبیه امروز وای که چه اتفاقای خوبی منتظرمونه... ...

سلااام عزیزمممم 😍 😍 😍  واااااای چ صبحی شده پس آفریییین 👏 

بچه ها عشق عشق هرچی میخواین عشق بهش بدین با عشق راجع بهش صحبت کنید با هیجان با دوست داشتن فراوان اصلا اینجوری که حالا ماکه پولمونم همینه یه ته مونده پولی داریم  ای سلامتی کجا و ... صحبت نباید بکنیم پر انرژی و پر عشق باید راجع به هرچی میخوایم حرف بزنیم

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
راستی یه جذبم چهارشنبه داشتم که رفتار یکی از همکارا بود که در مقابل یه کاری همش مقاومت میکرد که اون ...

ایوللللل 😀😀😀😍😍😍😍❤️❤️❤️👏

🌸در برابر اتـفاقها, مقاومت نکنید

مقاومت در بـــرابر هر چیزی, مانند سعی در تغییر تصاویر بیرونی, پس از تجلی آنهاست.

اگـــر می خواهید اتفاقها را تغییر دهید به جای مقاومت باید به درون خود بــروید و افکار جدید, بر اساس خواسته های خود بسازید.

مقاومت در بـــرابر چیزهایی که نمی خـواهید, سبب این می شود که با قدرت و انرژی بیشــتر تصاویری را که دوست ندارید را در زندگیتان پر رنگ کنید.

روی هر چیــزی که متمرکز شوید آن را بیشتر به سمت خود جــذب می کنید, این قانون کائنات است.

هر چه بیشتر درمورد چیزهایی که نمی خواهید حـــرف بزنید و بد بگویید, فقط مقداری بیشتر از آنها را جذب می کنید

💞💞💞

عزیزم منم ی نشونه های از صندوق توکلم دارم میگیرم ،یکیش کار برای شوهرم بود پریروز پسر عمه ی شوهرم گفت امروز ک شنبه باشه زنگ بزن ببرمت سرکار توی شرکت خووب و عالی ...بدون اینکه شوهرم بره سراغش خودش اومد به شوهرم گفت ..اینم یکی از نشونه های نامه ی من به خداست 😍😍😍 صندوق توکلم منو زیاد منتظر نذاشته همه ی خواسته هامو زود زود داره اجابت می‌کنه😘😍

سلام دوستای خوبم. صبح همگیتون بخیر و شادی. منم دو تا جذب داشتم.

یکیش این بود که مدتها بود شوهرم به خاطر اوضاع اقتصادی خراب جامعه، بیکار شده بود و نمی تونست هیچ معامله ای انجام بده. پریروز بهش پیشنهاد یه معامله دادن. ولی وقتی رفت اونجا تونست با یکی دیگه هم معامله کنه. که من اینو از قانون جذب میدونم.