2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147914 بازدید | 5189 پست

خوب گفت ممکنه اتفاق برای هرکسی پیش بیاد مثلا پنچر شدن ماشین یه آدم با دید منفی میگه ای لعنت خدا هیچ وقت هوای منو نداره و ناسزا میگه

ولی آدم با دید مثبت میگه خدایا شکرت که ماشین دارم که باعث آسایشم هست الانم مطمینم تا سرخیابون یه عالمه ماشین برام می ایستن

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

پنجشنبه جمعه پوکیدم از بس تمیز کردم میخام از امشب برم تو کار جذب انشاالله همونجور بشه که میخام  

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به ساراجون و دوستای گلم صبح زیبای شنبه تون بخیر

وای  چه روزه خوب و پر انرژی 😍😍😍

خدایاشکرت به خاطر سلامتی عزیزانمان وخدایا شکرت به خاطر این همه اتفاقای خوب که یکی یکی دارن دنبال هم میان💗💗😘😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام دوستای عزیزم دیروز همتون راجع به زندگی شخصیم ی سری سوال داشتین... چون کاربریم برای نقاشی هام و ...

راستی ساراجون پنج شنبه که اومدم و نوشته هاتو خوندم برام یه نشونه بود آخه ذهنم درگیر چیزهایی بود که نوشته هات آرومم کرد...ازت ممنونم بخاطر حال خوبی که به هممون میدی عزیزم...

پنجشنبه جمعه پوکیدم از بس تمیز کردم میخام از امشب برم تو کار جذب انشاالله همونجور بشه که میخام   ...

ااره شک نکن ک جذبشون می‌کنی منم کلی جذب ریز ریز داشتم 😍😍 بابت همشون شکر می‌کنم ..

ساراجون میخام از شب باورهامو مرور کنم چون صب مرور نکردم بنظرت تاریخ چله و صندوق توکلما از امروز بزنم یا فردا انشالله

ااره شک نکن ک جذبشون می‌کنی منم کلی جذب ریز ریز داشتم 😍😍 بابت همشون شکر می‌کنم ..

خداروشکر  

سلام به ساراجون و دوستای گلم صبح زیبای شنبه تون بخیر وای  چه روزه خوب و پر انرژی 😍😍😍 خدایا ...

سلاااام گلممم 😍😘😘😘😘😘😚

ساراجون یه سوال...تو باورهامون اینکه دقیق بگیم مثلا من فلان ماشین یا فلان کار رو میخوام درسته...؟؟؟ آخه تو کتاب هم خوندم که شاید چیزی که ما می خواهیم به صلاح ما نباشه پی بهتره به مصلحت خدا توجه کنیم... من خودمم هم قبلا همین کارو میکردم یعنی می گفتم هر چی که به صلاحمه همون بشه و اگر اتفاقی که می خواستم نمی افتاد می گفتم حتما به صلاحم نبوده خدای شکرت که نشده

حالا میخوام بدونم اینکه دقیق بخواهیم درسته یا کلی بگیم چیزی رو؟؟؟

ساراجون میخام از شب باورهامو مرور کنم چون صب مرور نکردم بنظرت تاریخ چله و صندوق توکلما از امروز بزنم ...

منم تو مرور کردن باورم تو صبح مشکل دارم😄چون مرور کردنش فضای آروم می‌خواد ک صبح وروجک فسقلیم زودتر از من پا میشههه

بچه‌ها منم دیروز دوباره خونه رو ازته تمیز کردم به امید اتفاقاتی خوب بعداظهرمون عااالییییی بود کلی بهمون خوش گذشت وکلی خرید برا پسرم کردیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

دلم میخواد امروز یه جذب خوب داشته باشم یه خبر خوش اتفاق خوش .اخه صبح با زنگ موبایلم بیدار شدم که ضامنام تو بانک معوقه دارن اما باز خداروشکر کردم چون بهترین ها در پیشه و حتما همه اینا خیره

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
منم تو مرور کردن باورم تو صبح مشکل دارم😄چون مرور کردنش فضای آروم می‌خواد ک صبح وروجک فسقلیم زودتر ا ...

عزیزم   من صب 6ونیم پامیشم که کارا دخترمو بکنم خیلی تاریکه..بعدم میرم دنبال کارا اون نمیتونم بخونم