2777
2789

ناشکری نمیکنم.اما چندساله هرچی ازش میخوام، حتی باگ یه التماس نمیده، ازش همسرخوب خواستم، چقدررر ختم گذاشتم، نماز خوندم انواع ختم های قرآن گذاشتم ازدواج کردم و بعد ی سال دارم جدا میشم، الان هرچی ازش میخوام کمکم کنه نمیکنه، داره میبینه عذابمو. داره زجرمو میبینه اشکامو میبینه، پس کی ب دادم میرسه دیگه. بچه ها ‌‌شاید باورتون نشه دارم ب ایمان و اعتقاداتم بدبین میشم، تازگی ها دعا ک می‌کنم خودم ب خودم میخندم میگم مگه فایده ای داره ک تو داری اینا رو میگی، مگه زمانی ک از ته قلبت بود جواب گرفتی ک الان بگیری، همیشه همه چیز برعکس اونی میشه ک میخوام، هیچ وقت هم حکمتشو نمیفهمم. همش دارم خودمو گول میزنم حالا انشاءالله ب صلاحت بوده و دفعه بعد درست میشه، می‌بینم دفعه بعد بدتر میشه، خدا خودش میدونه عاشقشم برای همین زجرم میده. شماهم دیدید بعضی آدمها تا از خدا ی چی میخوان درجا بهشون میده. خوش ب حالشون. برای منم دعا کنید 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

خدا توجه داره

من ندارم☹

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ماهم ی فامیل داشتیم خیلی نذر ودعا کرد شوهر کرد بعد۱۳ سال با ی بچه جدا شدبعد ختم گرفت که مرده شارلاتان طلاقش بده هنوز نداده😥خیلی دلم واسش میسوزه .... بنده خدا اونم دیگه میگه ولم کنید با دعا خوندن هنوز خداروشکر واجباتش رو انجام میده......به نظرم هیچی رو به زور از خدا نخواید.....

چرا طلاق میگیری؟  اگه میشه بگو

تو تاپیک هام گفتم گلم. اختلال پارانویید داره. سخت ترین قسمتش اینه مجبورم برخلاف میلم جداشم. راهی نیست انگار. مگر معجزه بشه خوب شه

همه  ما روزی از دنیا میریم . من فقط از خدا یه چیز میخوام اونم رضای خودش هست.

آخه گلم ب نظر خودت اعمال ما انقد خوب هست ک آون دنیامون خوب باشه

خيلياهستن که وضعيتشون ازشمابدتره شايدهمه ايناکارخداست ميخوادببينه تواوج سختی ازش نااميدميشی يانه توکل کن برخداشايدقسمت شمايه زندگی بهترازاينه هميشه ميگن پايان شب سيه سپيد است پشت سرهرشکستی موفقيتی بزرگ هست يه روزی ميادکه به اين حرفايی که زدی ميخندی وخداروشکرميکنی😗😗

کاربرقديمي هستم🤗🤗🤗

بچه ها من دلم خیلی پاکه حتی کسی ک زجرمم بده وجدانم اجازه نمیده اذیت کنم. گاهی اوقات میگم خدایا تو میدونی من از گذشت و نجابت خودمو خانوادم چقد سواستفاده شد و دنیامون جهنم شد. حداقل آخرتمون خوب باشه... نمیدونم چرا دعام نمیگیره، کاش حداقل قلبمو اروم می‌کرد، چون دیگه دل و ذهنم صاف نیست. آیندم رو پوچ میبینم. میگم از اینم جدا بشم فردا گیر ی معتاد میفتم لابد

سونیا جان بچه داری؟  طلاق خیلی سخته و تو شرایط سختی هستی ولی هیچ وقت ناامید نشو.. فقط نا امید نشو حتی آخرین لحظه که خدایی ناکرده میخواین پای نامه طلاق رو امضا کنی امید داشته باش.. عزیزم خدا اسمش معجزه است.. باور کن بخونی صداتو میشنوه آرامش رو بهت برمیگردونه.. خودت تصور کن اگه بهش ایمان داشته باشی قلبت آروم میشه یا ایمان نداشته باشی؟!  ما هم برات دعا میکنیم.. ایشالا یه جوری مشکلت حل میشه که نفهمی چجوری شد و اسمشو معجزه خدا بذاری ❤❤❤❤❤

خيلياهستن که وضعيتشون ازشمابدتره شايدهمه ايناکارخداست ميخوادببينه تواوج سختی ازش نااميدميشی يانه توک ...

والا تا حالا ک هربار بدتر از قبل شده چشمم آب نمیخوره دیگه. تحملم تموم شده