2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست
قهرمیکنم برام ادا درمیاره شعر میخونه عروسک میخره.دکترمملکت😂😂😂😂😂😂😂😂پاستیل میخره خخخخخخ خرس گن ...

آخی عزیزم انشاالله که خوشیتون همیشه پایدار باشه

خدایا مرسی که ناامیدم نکردی 😍😍این امضاهم توهماتم قبل فهمیدن جنسیته 😂😂😂۱۲بهمن بی بی چک وآزمایشم مثبت شد خدایا مرسی برای هدیه قشنگت 😍😍۴ اسفند صدای قلب نی نی رو شنیدم کنجدم انشاالله تن سالمتم بغل کنم😍😍 کنجدم زود بزرگ شو بیا پیشمون که اگه داداشی الان بدونه تو توی دلمی شب که بخوابم دلم رو پاره میکنه که تورو بیاره بیرون باهات بازی کنه 😂😂😂بالاخره به داداش پارسا هم گفتم قراره یه نی نی بهمون اضافه بشه قیافش این شکلی شده بود🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️😍😍😍خاله ها میشه برای اینکه نی نی صحیح وسالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستین 😘😘عشقم اگه دختر باشی اسمتو میزارم مهرسا 😍😍۵فروردین رفتم ان تی دکتر گفت احتمالا دختری 😍😍😍دخترم نمیدونی چه حس قشنگیه تصوراینکه من مادر یه دخترم خیلی خوبه که تودختر منی نمیدونی چه تصوارت قشنگی برای تو وداداشی دارم انشاالله روز حنابندان داداش خودت با حناش میرقصی 😍😍شب عروسی توام داداشت میاد به شوهرت میگه نبینم آبجیم رو اذیت کنی ها اون نفس دادششه 😍😍خدایا خانوادم رو به تومیسپارم خودت نگهدارشون باش🙏خدایا اینقدر بهم عمر بده این روزا رو ببینم 🙏🙏 زندگیم مامان هرروز آهنگ دختر من یارباباش رو میزاره وباهاش حسابی قر میده انشاالله سال دیگه تودست میزنی من قر میدم 😂😂😂میگما دخترم یه وقت ناراحت نشی که تیکرت آبیه آخه صورتیه خیلی بی حس وحاله من میخوام همیشه تونقشت توزندگی پررنگ باشه بخاطر همون دیدم آبیه بهتره 😂😂بابایی بهم میگه دلت رو خوش نکن که دختر باشه فعلا قطعی نیست آخه چی میگه این بابا😂😂منوداداش پارسا باهم شرط بستیم اون گفته پسری من گفتم دختری گفته اگه پسر باشی باید ۱۰تاپول سفید بهش بدم منظورش تراوله ببینم سربلندم میکنی مامان 😂😂الاهی مامان فدای ضربان قلبت بشم توروخدا دیگه منو نترسون🙏عزیزمامان امروز ۲۳فروردین رفتم سونوگفت پسری که 🤔🤔نی نی نازم پسره به امید خدا یه داداش برای پسرم میارم😍🙏امروز۵خرداد نی نی منم بالاخره تکون خورد😍😍😍داداش پارسا میگفت واای مامان چه جونی داره😂😂
اینجا همه میان فحش میدن به شوهرت توام میگی درسته دبگه همه راستمیگن ، هرکسی مشاورش خودشه درونتو جستتج ...

عزیزم هم اون خانوم مقصره که وارد زندگی شوهرش شده 

هم شوهرش 

ولی درصد تقصیر شوهرش بالاتره 

شوهرش نباید پا میداد و مقصر اصلیه 

ولی بنطره منم با وجود مقصر اصلی بودن اگه توانش رو داره و میتونه باید برای زندگیش بجنگه چون این عشق و عاشقی ها دوام نداره 

ولی خیلیا توان اینکارو ندارن 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم سه و نیم  پسرم یک و نیم سالشونه

ببین شوهر منم بچه طلاق هست مادرشوهرم بچه هارو ول کرد ورفت چون پدر شوهرم زن گرفته بود و رشوهرمم بچه هارو نگه نداشت گذاشت خونه مادرخودش الان شوهرم همیشه میگه کمبود محبت مادر دارم شوهرم بشدت ادم احساسی شده هرکسی کمترین محبتی میکنه خیلی خوشش میاد چون کمبود داره نکن با بچه هات بچه هارو بردار دولت هزینه اونا وخودتو میگیره میده بهت 

تا خدا با من است زمانه با من است .
آخه اونا دوس ندارن زندگی خودشون بهم بریزه فقط دنبال هوس و کثافتکاری هستن ولی اینکه یکی بیاد صریحا بگ ...

نه عزیزم.چه فرقی

درهرحال خیانته.میخواد عشق باشه یا هوس

خدای مهربونم ممنون بخاطر همه ی نعمتهات.
مرد طبیعتا هوسرانه.زن نباید این حماقت وبکنه 

وقتی مرد زن و بچه اش براش مهم نیستن و میره دنبال مثلااا عشقش که حالم ازین عشقا بهم میخوره توقل داری اون زنه دلش برای زن و بچه این بسوزه؟

میدونی استارتر شما بیشتر به غرورت بَر خورده چون یکیو از خودت پایین تر به شما ترجیح داده 

ولی صبر کن خدا سرشون تلافی میکنه 

بچه هارو بگیر زیر بال و پرت ,الان دیگه بفکر خودت نباش فکر بچه ها باش 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
بالاخره اون نظريو كه تو اين تاپيك جاش خالى بود شما زحمت كشيدى گفتى باز خود زن و مقصر دونستين آخه چ ...

همیشه تو هررر مسئله ای دو طرف مقصرن این ثابت شدس!!! این یک! دو شوهرش خیانت نکرده !اون زن پتیاره شوهر این خانم و به دام انداخته  

بر چشم خوب رحمت
من برگشتم. ولی به بابام گفت من دارم دخترتو تحمل میکنم به خاطر بچه ها. اون چسبیده به ک.و..نم . دیگه ط ...

تو نباید خودت برگردی که باید بری توسط دادگاه برگردی و از دادکاه برگه دعهد بگیری که امنیت جانی نداری حق نداره بهت چپ نگاه کنه زرنگ باش اذیتش کن تا غلط اضافه ای که کرده به گوه خوردن بیوفته

تا خدا با من است زمانه با من است .
عزیزم طلاق  و رابطه ی ناموفق تو هردوش هست  مسئله ی ریاضی که نیست براش مثال نقض میاری  ...

شما اول از همه اومدی و سنتی رو کوبوندی به قول خودت مثل مسئله ریاصی با جواب ۱۰۰ درصد گذاشتی کنار 

منم نمیگم بدون شناخت ازدواج کنن 

منطورم هم از ازدواج سنتی ازدواجی نیست که بدون شناخت برن سر سفره عقد 

منطورم از سنتی آشنایی در چارچوب خانواده هست 

همیشه تو هررر مسئله ای دو طرف مقصرن این ثابت شدس!!! این یک! دو شوهرش خیانت نکرده !اون زن پتیاره شوهر ...

بعله اون خانومم مقصرن ولی هستن مردایی هم ک در مقابل همچین آدمایی مقاومت میکنن,بنظرم آدم ضعیف النفس زود وا میده,نمونه همه مردا حضرت یوسفه 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸