2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست
مهریم رو گذاشتم اجرا. بچه ها هم دادم به خودش . ولی ملاقات گرفتم.  واقعا خلایق هر چه لایق حقیقته

مطمعن باش این عشق کذایی از سرش میپره

خانومه پسر 13 ساله داره و مطمعنا تو این سن شکل کم نخاهد داشت در روابط پسرش و شوهرت

عشقبازی با زندگی زیر یه سقف فرق میکنه

حق و حقوقت رو بگی تا از لحاظ مالی هم تو فشار باشه

مردی که قدر زندگیشو ندونه بره به جهنم

اما من جای تو بودم نمیذاشتم بچه هام زیر دست اون باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچه ها دختر ت خیلی کوچیکه پسرتم همینطور میدونی چه صدمه روحی میببنن گناه دارن یکم بجنگ! شاید توام ...

من برگشتم. ولی به بابام گفت من دارم دخترتو تحمل میکنم به خاطر بچه ها. اون چسبیده به ک.و..نم . دیگه طاقت نیوردم. با کمربند و چاقو زدم. منو بیرون کرد

فقط بچه ها دختر ت خیلی کوچیکه پسرتم همینطور میدونی چه صدمه روحی میببنن گناه دارن یکم بجنگ! شاید توام ...

بالاخره اون نظريو كه تو اين تاپيك جاش خالى بود شما زحمت كشيدى گفتى

باز خود زن و مقصر دونستين

آخه چطور اينقد راحت ميگين شايد توام مقصر بودى

حتى مقصرم باشه بايد خيانت كنه بهش 

وقتى مرد خودش كرم داره به اين بنده خدا چه ربطى داره

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
شوهر منم ۱۱بزرگنر از منه

همسر من۸سال ازم بزرگتره,من کاملا بهش اعتماد دارم,بعضی وقتا از اعتماد زیادم میترسم,انصافا قابله اعتماده خدایی نه تو شبکه های اجتماعی هس ن کلا نت میره ن عکس و فیلم و شماره خاص داره من شکاک نیستم ولی خ زیر نظر میگیرمش چون احتیاط شرط عقلع,اگه پای بچه وسط نباشه میگم طلاق

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

اینجا همه میان فحش میدن به شوهرت توام میگی درسته دبگه همه راستمیگن ، هرکسی مشاورش خودشه درونتو جستتجو کن واقع بین باش آیندرو پیش بینی کن ! اون زن وو بفرست به جهنم ! میدونی چه جوری ؟ با کشیدن همسرت طرف خودت به خاطر بچها 

بر چشم خوب رحمت
اونم میان چطوری میان خدا لعنت کنه خیر نبینن اینجور زنا یکیشونم گیر من افتاد خداروشکر که خدا به دختر ...

😔واقعا خاک تو سرشون، منم فوبیای این چیزو دارم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
منم یکی داشتم حدود ۱۴سال بزرگتر بود😐جلسه دوم گفت چون مساله جنسی خیلی مهمه دوس دارم زنم خیلی کوچیکتر ...

چه رویی داشته 😂😂😂😂

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن
چه کشکی چه میدونی؟تو جیز ارزشمندی میبینی غیر خود استارتر

اره بنظر من اون دو بچه از خوداستارنر هم ارزشمندن چون پنگاه درصد مسولیت بچه ها با مادر هست 

تا خدا با من است زمانه با من است .
من برگشتم. ولی به بابام گفت من دارم دخترتو تحمل میکنم به خاطر بچه ها. اون چسبیده به ک.و..نم . دیگه ط ...

میرفتی پلیس آگاهی جای کتک ها رو نشون میدادی که حق و حقوقت رو بتونی بگیری کامل 

برات عدم تمکین نزنه 

اگه بری اگاهی میتونی ادعا کنی تو اون خونه امنیت جانی نداری

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
من گفتم ۱۴ سال ازم کوچیکتر بود 

اهان فکرکردم گفتین بزرگتر..وااای بزرگتر بود که قابل تحملتربود..😏فازش چی بود؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم