2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست
چقدر احمق بوده اون زنه.ب نظرم من توخیانتی ک مرد انجام میده اون زنی ک وارد رابطه بامرد زن دار میشه خی ...

این اشغالا حق خودشون میدونن و توجیحشون اینه خدا تو قران تا چهارتارو حلال کرده 

دیوونه ای اگه جدا شی واقعا

چیزی زدی🙍

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه ولی قیافه ام همه میگن ده سال کوچیک تر میزنه ، الانم شوهرم حرصش در میاد یکی میگه سنت کم ...

آره متاسفانه؟؟😂

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
این اشغالا حق خودشون میدونن و توجیحشون اینه خدا تو قران تا چهارتارو حلال کرده 

مرد طبیعتا هوسرانه.زن نباید این حماقت وبکنه 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
وا بمونه که چیکار کنه جوونیشو بریزه پای ی حیوون🤔یا معتقدی به خاطر ی انگل بمونه و بجنگه؟😐😐

نخیر عزیزم نمونه بجنگه باید بره مهریشو بزاره اجرا و مهریشو بگیره کامل وبگه نمیخوام جداشم فقط درخواست مهریه ونفقه دارم بشینه تو خونه مهریشو بگیره نفقشو بگیره با بچه هاش زندگی کنه این وسط شوهرشه که پدرش درمیاد هیچ خدماتی هم واسه شوهرش انجام نده اگه هم رفت شکایت کرد دادگاه شوهرش خانم میتونه بگه با خانم دیگه ای رابطه داره پنهانی طبق قانون جریمه نقدی وحنی شلاق داره

تا خدا با من است زمانه با من است .
این استیکرو از کجا پیدا کردی؟😆

تو گوجیمه 😀

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن
نخیر عزیزم نمونه بجنگه باید بره مهریشو بزاره اجرا و مهریشو بگیره کامل وبگه نمیخوام جداشم فقط درخواست ...

خب گلم این وسط جوونی و اعصاب و زندگی و روانو اون زنه که داره از بین میره نمی ارزه گلم همچین معامله ای دندون لقو جدا میکنن میندازن دور

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴