الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دو سالی بود برای ازدواجم حاجت داشتم خیلی توسل کردم الان یکی اومده خواستگاریم دقیقا همون مشخصاتی رو داره ک من تو خواب دیدم الان نمیدونم چه تصمیمی بایدبگیرم
اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم
من دو سالی بود برای ازدواجم حاجت داشتم خیلی توسل کردم الان یکی اومده خواستگاریم دقیقا همون مشخصاتی ر ...
عزیزم اگه میشه بگو چه دعاها یا نذر کردی
من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
وای خوش به حالت-😍😍😍😍 منم همش واسه ازدواجم دعا میکنم ولی هنوز جور نشده یعنی اصلا خواستگار ندارم&n ...
نماز شب ب مدت چهل شب خیلی تاثیر داشت من خودم خوندم بعدش دوتا معجزه تو زندگیم دیدم جز این خواستگارم
اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم
عزیزم ب مدت چهل شب نمار شب خوندم بعد دو تا معجزه ی بزرگ تو زندگیم دیدم ک اگه میلیاردها پول میدادن در برابر اون معجزه ها ارزشی نداشت
عزیزم ۴۰ شب بدون وقفه یعنی واسه پری قرص خوردی؟مثلا مثل چله عاشورا؟؟
نه بعد پری ادامه دادم اما خیلی حواسم جمع بود گناه نکنم