2777
2789
عزیزم چه جوری خوندی من از فردا می خوام ختم ۷ روزه یس بخونم توکل به خدا

نیت کردم ۴۰ روز زیارت عاشورا معمولی بخونم همزمان روضه حضرت رقیه از نت دانلود کردم گوش میدادم یه روز چون منم پدرم فوت شده ازته قلبم برای حضرت رقیه گریه کردم و فرداش مثل معجزه حاجت گرفتم.

دعای توسل هروقت میتونستم بعدنمازم میخوندم بعد چندسال اون حاجتمند گرفتم.خداروشکر

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب چگونه می خوندی

از نت سرچ کن خلاصه و کوتاه هست

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم 
نماز شب ب مدت چهل شب خیلی تاثیر داشت من خودم خوندم بعدش دوتا معجزه تو زندگیم دیدم جز این خواستگارم

عزیزم موقع پریود چیکار میکردی

خدایا برای همه حاجت روایی آرزو میکنم.آمین
عزیزم موقع پریود چیکار میکردی

بعد پریودی میخوندم

اگر شیعیانم را زیر و رو کنم، جز ادعا چیزی دیگری ندارند و اگر آنان را آزمایش کنم سر از ارتداد درآورند و اگر ایشان را تصفیه نمایم از هزار نفر جز یک نفر خالص و بی غش نباشد و اگر غربالشان کنم با من جز خواص و نزدیکانم نمانند ، فراوانند افرادی که برپشتی ها تکیه می زنند و می گویند: ما شیعه علی علیه السلام هستیم!!! شیعه علی علیه السلام کسی است که کردارش گواه رفتارش باشد.امام موسی کاظم