2777
2789
عنوان

جهیزیه

220 بازدید | 17 پست

بچه ها جدیدا کی جهیزیه خریده؟

برای حداقل هاتون چقد هزینه کردین؟

راستی کسی تا حالا سرای ایرانی رفته؟تبلیغ میکنه که توی قم هستش 

سوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پنج ماهی پیش برقیامو خریدم حدود سی تومن شد فکر میکردم بیشتر بشه...مارکای خوبی هم خریدم ولی الان جرات نمیکنم بپرسم چند شده😑😑😑

ظرفامم هم یک سومش هم نخریدم نزدیک ده تومن شده...فرشام هم هشت تومن...هنوز نصف وسایلمم نخریدم 😑😑😑

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
من پنج ماهی پیش برقیامو خریدم حدود سی تومن شد فکر میکردم بیشتر بشه...مارکای خوبی هم خریدم ولی الان ج ...

ببخشید الان یک جهزیه کامل چقد میشه؟

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
ببخشید الان یک جهزیه کامل چقد میشه؟

هفتاد به بالا 

من هنوز چوبیامو نگرفتم... تا الان حدود چهل و خوردی خرید کردم خیلی چیزا هم نگرفتم... ساید نخریدم دنبال مدل بالا هم نبودم ولی خب جنس خوب مارک خوب مدل یکم پایین تر اگه بخوای دستتون بیاد

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

خانومای گل  وسایل برقی هاتون رو ایرانی بخرید اونم پارس خزر  هم  خوبه  هم خدمات پس از فروشش خوبه

برای ظرف ها هم یه نصیحت خواهرانه این که  بهترین سرویس چینی هم نبود  نبود  من  چندساله گرفتم  دوسه باری واسه مهمون در اوردم  بعد رفته تو کابینت جمع شده  اون زمان  مد بود  و  گرون خریدم  الان  از مدهم افتاده همون پول دوتا  میشد

لوازم برقی هم لازم نیست همه چی بخرید  چون واقعا لازم نمیشه

کاش رسم جهیزیه  منسوخ شه

هرکی  با اندک وسایل اولیه  زندگی رو شروع کنه   

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
جنسای ایرانی خوب هست درسته؟

اره  من هم  برقیهام ایرانیه هم  یخچال و  فریزر و لباسشویی و  گاز  و جاروبرقی  ایرانیه  راضی ام

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید