2777
2789
خدا نکنه مثل اونا بشیم

عزیزم اینقدر که بهمون بچه های یمن رو نشون میدن  کاش فقر مملکتمون رو هم نشون میدادند. کسی رو میشناسم که حتی پول برای نون خریدن هم نداره اگر دیگران به دادش نرسن  نابود میشه شرایط خیلی بدی داره بیچاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مرض دارن با این شرایط بچه دار میشن .تازه یواش یواش فکر کنم خودمون هم از گرسنگی تلف شیم 

گناه دارن اینطوری نگو اونام بچه دوس دارن😔😔 ببخشین 

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶
گناه دارن اینطوری نگو اونام بچه دوس دارن😔😔 ببخشین 

خانمم هر آدم عاقلی اول شرایط رو میبینه بعد فکر بچه دار شدن میافته .خود ما هم تا شرایطش رو نداشته باشیم نباید پای یه موجود بی گناه رو به دنیا باز کنیم 

خانمم هر آدم عاقلی اول شرایط رو میبینه بعد فکر بچه دار شدن میافته .خود ما هم تا شرایطش رو نداشته باش ...

آره عزیزم شما خیلی منطقی فکر میکنی الهی خدا به همه شرایط بچه دار شدن بده

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

پس بچه های خود مون چی بچه های شین آباد بچه های پرپر شده تو اتیش مدرسه  بچه های کار بچه های مناطق محرومه فقط بچه های یمن و میبینین 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

اونا هم گناه دارن ولی قربانی سیاست های کثیف شدن  که بالا دستیا خودشون و بچه هاشون تو ناز و نعمت پر قو میخوابن بچه های دیگه زیر بمب و اتیش 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )