2777
2789

ظلم همیشه و‌همه‌ جا بده 

این که‌دلت برای کودکان یمنی بسوزه هیچ‌منافاتی نداره با انکه دلت برای کودکان سیستانی هم‌بسوزه یا غم کودکان کار ایرانی رو‌هم‌داشته باشی

انسانیت مرز نداره جغرافیا نمیتونه محدودش کنه

من برای همه کودکانی که تپ‌وضعیت بغرنجی زندگی میکنن ناراحتم کودکان کار ایرانی کودکان سیستانی کودکان فلسطینی یمنی افریقایی میانماری و ....همه جای دنیا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میدونی تو شرکت ها چقدر داره سخت میگذره .نمیدونی خواهر من طرف تعطیل میکنه حقوق کم میکنه .تعطیلات رسمی داره کم میکنه .عید داره کم میکنه 

حرف زدن بیرونشون کردن .حالا وضعیت خانواده های مث ما از یمن بدتر نیست .گور هر چی فلسطین و یمن که من از وقتی یکم بزرگ شدم همش حرف اوناست

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

نظرات رو میبینم میفهمم چقد نژاد پرستی تو مملکت ما بیداد میکنه

بچه ها معصومن حالا چه داخل کشور چه خارج کشور

یه صلوات و آرزوی صلح برای اون بچه ها راه دوری نمیره

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
نظرات رو میبینم میفهمم چقد نژاد پرستی تو مملکت ما بیداد میکنه بچه ها معصومن حالا چه داخل کشور چه خا ...

دقیقا 

مدام‌قیاس قیاس قیاس 

بابا کودکان خودمون خیلی مشکل دارن ولی بمب دیگ نمیریزن سرشون  تو‌قحطی مطلق نیستن که 

درسته مملکت ما مشکلات زیاد داره کودکان فقیر  خیلی خیلی زیادن ولی وضعیت کودکان یمنی دوچندان که چه عرض کنم صد چندان بغرنج‌تره ی دعا که‌کسی رو‌نکشته که‌دریغ کنیم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یک زمانی این ضرب المثل بود ( تا با منی در یمنی)!!!!!! 

سودای قدرت و بی عدالتی چه به روز کشورشون آورده 😔😔😔

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بچه ها اونا از نبود غذا و دارو یکی بعد دیگری داره از بین میره ما حداقل نون خالی ک داریم بخوریم

مگه مرض دارن با این شرایط بچه دار میشن .تازه یواش یواش فکر کنم خودمون هم از گرسنگی تلف شیم