2777
2789
عنوان

من سیاهم..از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12532 بازدید | 102 پست
ببین این که میگی سیاه تر میشه مرتبط با حرص و استرس اخه من خودگ سبزه ام وقتی حرص زیاد میخورم چند روز ...

آره اونکه دیگه نگو..وقتایی که حرص میخورم که دیگه خودمو نمیبینم تو ایینه..خیلی افتضاح میشم

نشاستشو چجوری بگیرم؟

سبی زمینی رنده ریز بزن وبعد با دست آب سیب زمینی بگیر بریز توی ظرف دیگه بزار تو یخچال بعد چند دقیقه نشاسته ته نشین میشه آب اضافشو بریز دور اون نشاسته سفید رو بزن صورتت

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم آگه تا الان مجردم به خاطر همین سبزگیمه

منم خدایی تو دخترای فامیل از همه سبزه تر بودم و با نسبت خواستگارم خدایی نداشتم چون قیافه ی اونا عالی تر بود 

ا لطفی که خدا تو بختم بهم کردو همسری که من دارم جبران حسرتای چهرمو برام کرد

قطعا این لطف شامل حال تو هم میشه

اسی بیشتر دخترای سبزه ای که اطرافمن خوشگلن   و اتفاقا بیشتر دخترای سفید اطرافم معمولین   سبزه گی نمک خاصی به چهره میده  

خودم سفیدم  یه دختری تو فامیل داریم خیلی سبزس خیلی هم خوش تراشه داییم بش میگفت خوشگله خیلی مردا سبزه دوست دارن 

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
جایی که من هستم همه سفیدن😅

ببین  اگه تراش چهرت خوبه  پس درهرصورت خوشگلی  اگه هم چهرت خوش تراش نیست در هر صورت زشتی 😃😃😃😃توجیه شدی😂😂😂😂😂

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄