2777
2789
عنوان

من سیاهم..از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12532 بازدید | 102 پست

عزیزم من خودم پوسنم سبزه بود ویه مدت واقعا تیره شده بود پوستم یه کانال محصولات ارگانیک پوست داشتم به سال بود هراز گاهی سر میزدم بهش ولی دلم نمیومد ازش خرید کنم میگفتم نکنه قلابی باشه یه روز دل به دریا زدم خریدم صورتم چن درجه در عرض یکی دوماه روشن شد یعنی عالی بود بعد به زنداداشم معرفیش کردم اونم خرید خیلی خوب بود براش خواستی کتنالشو بدم برو نتابج کسانی که حرید کردن وراصی بودنرو ببین دوست داشتی از محصولاتش خرید کن تا عید پوستت خبلی تغیر میکنه خدایی

آره بابا بعضیاقیافشون مهرداره آدم دلش میخوادفقط باهاشون حرف بزنه درصورتی که اجزاصورتشم خیلی معمولیه چیزی که خداآفریده رواصلاگناهه بگی زشته 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تو زندگی روزانه خیلی تاثیر داره چطور بهش فکر نکنم وقتی میرم تو اجتماع میبینم همه سفید و خوشگلن ...

وای 😐😐😐😐

این حرفا چیه آخه

یعنی از نظر تو همه سفید و خوشگلن و بهشون توجه میشه 😣 فقط تو سیاه و زشتی و کسی بهت توجه نمیکنه😥

بیخیال 😩

برو تو نت بزن سلبریتیای سیاه پوست 🤓 یکم ببین بلکه نظرت عوض شه 😍

(    )
عزیزم من خودم پوسنم سبزه بود ویه مدت واقعا تیره شده بود پوستم یه کانال محصولات ارگانیک پوست داشتم به ...

من فک کنم تو و اسی یه نفرین دارین تبلیغ میکنین 😃😃😃😃

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
عزیزم این چیزا که مهم نیس من عاشق رنگ.پوست سبزم البته سیاه ن ها سبزه مث کیم کارداشیان وخواهراش جنیفر ...

میدونی اونا قشنگ برنزن

واسه من یه رنگ بد رنگیه

اونا سبزگیشون یه رنگ قشنگیه..

ببین این که میگی سیاه تر میشه مرتبط با حرص و استرس اخه من خودگ سبزه ام وقتی حرص زیاد میخورم چند روز بعدش رنگ پوستم تیره تر میشه 

حالا خدایی از ماست استفاده استفاده کردم مثلا تایکی دوروز روشن میموند

میدونی اونا قشنگ برنزن واسه من یه رنگ بد رنگیه اونا سبزگیشون یه رنگ قشنگیه..

دیگه اجزاء صورت هم بایدمتناسب باشه ولی درکل اینقد سفیدسفید کردی دیگه خواستگارات پریدن نگو ایناروبنطرم الان به همه گفتی به چ نتیجه ای رسیدی .والا من ک سفیدم کجادنیاروگرفتم 

سبزم ولی بعضی روزا دیگه  سیاه میشم

هرکسی ناراحت باشه پوستش تیره تر میشه. بهتره سعی کنی همیشه شاد باشی

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین
آخه تو زندگی روزانه خیلی تاثیر داره چطور بهش فکر نکنم وقتی میرم تو اجتماع میبینم همه سفید و خوشگلن ...

تو اجتماع همه سفیدوخوشگلن؟؟؟!!!!😮😮😮😮😮😮😮😮😮عزیزم مگه اینجااروپاست که همه سفیدن؟؟😄😄اینجاایرانه اکثرامردم یاسبزه روشنن یاسبزه تیره ،سفیدخیلی کم داریم پس اصلاناراحت نباش