عزیزم من خودم پوسنم سبزه بود ویه مدت واقعا تیره شده بود پوستم یه کانال محصولات ارگانیک پوست داشتم به سال بود هراز گاهی سر میزدم بهش ولی دلم نمیومد ازش خرید کنم میگفتم نکنه قلابی باشه یه روز دل به دریا زدم خریدم صورتم چن درجه در عرض یکی دوماه روشن شد یعنی عالی بود بعد به زنداداشم معرفیش کردم اونم خرید خیلی خوب بود براش خواستی کتنالشو بدم برو نتابج کسانی که حرید کردن وراصی بودنرو ببین دوست داشتی از محصولاتش خرید کن تا عید پوستت خبلی تغیر میکنه خدایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی اونا قشنگ برنزن واسه من یه رنگ بد رنگیه اونا سبزگیشون یه رنگ قشنگیه..
دیگه اجزاء صورت هم بایدمتناسب باشه ولی درکل اینقد سفیدسفید کردی دیگه خواستگارات پریدن نگو ایناروبنطرم الان به همه گفتی به چ نتیجه ای رسیدی .والا من ک سفیدم کجادنیاروگرفتم
آخه تو زندگی روزانه خیلی تاثیر داره چطور بهش فکر نکنم وقتی میرم تو اجتماع میبینم همه سفید و خوشگلن ...
تو اجتماع همه سفیدوخوشگلن؟؟؟!!!!😮😮😮😮😮😮😮😮😮عزیزم مگه اینجااروپاست که همه سفیدن؟؟😄😄اینجاایرانه اکثرامردم یاسبزه روشنن یاسبزه تیره ،سفیدخیلی کم داریم پس اصلاناراحت نباش