2777
2789
عنوان

من سیاهم..از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12529 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین دیگه😔

پس دیگ بهش فکر نکن

چیزی ک دست تو نیست فکر کردن بهش فقط عذابت میده

تغییراتی رو صورتت بده ک چهرتو ملیحتر کنه 🤗

مثلا رنگ مو و ابرو خیلی تاثیر داره 😍

(    )

رنگ پوست هیچ ربطی به ازدواج نداره یه دخترمیشناسم ببخشید اینومیگم خیلی سیاهه اجزای صورتش زشتن خلاصه قیافه نداره پارسال با یه پسرپولدارازدواج چندماه پیشم عروسی کردن حالاجالبییش اینجاست یه اعتمادبه نفسی داره فکرمیکنه خوشکل ترین دخترتودنیاست،دخترباید پیشونی داشته باشه

سبزه خیلی هم خوشکله من دخترم سفید پسرم سبزه موهاش هم فره دخترم همش بهش میگه گوسفند سیاه .خیلی بده . من عاشق سبزه ها هستم .اعتماد به نفست رو ببر بابا دختر . سبزه و بانمکی 😙

قربان وفای سگ ♥️
سبزم ولی بعضی روزا دیگه  سیاه میشم

منم سبزه ام، حتی اگه سرخ هم بشم به سیاهی میزنم، ولی ازدواج و تقدیر آدم به رنگ‌پوست نیست، با این حال کلی خواستگار داشتم، فقط باید اعتماد به نفسمونو بالا ببریم

اعتماد بنفستو بالا ببر سعي كن توي جامعه باشي 

اين همه دختره سبزه خوشگل 

فقط بايد يكم بخودت برسي مطمينن زيبايي هيچكس زشت نيس

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

من سبزم رو ب گندمی روشن بعضی اوقات همین فکرها رو میکنم ولی بعضی از افراد ک میبینم از من رنگشون تیره تره اعتماد نفسشونم خیلی بالا ب خودم میگم از این یاد بگیر دیگ باز فراموش میکنم😁😁😁😁

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
پس دیگ بهش فکر نکن چیزی ک دست تو نیست فکر کردن بهش فقط عذابت میده تغییراتی رو صورتت بده ک چهرتو مل ...

آخه تو زندگی روزانه خیلی تاثیر داره چطور بهش فکر نکنم

وقتی میرم تو اجتماع میبینم همه سفید و خوشگلن و چقد بهشون توجه میشه

خانوادم نمیزارن مو رنگ کنم

سبزم ولی بعضی روزا دیگه  سیاه میشم

عزیزم این چیزا که مهم نیس من عاشق رنگ.پوست سبزم البته سیاه ن ها سبزه مث کیم کارداشیان وخواهراش جنیفرلوپز سلناگومز ریحانا اریناشایک مهنازافشار گلشیفته کلا دقت کتی نصف بیشتر بازیگرای ایران ونصف سلبریتی های هالیوود وبالیوود سبزن بعد تو میگی رنگ زشتیه؟؟؟؟؟اعاماد به نفستو ببر بالا عزیزم

مثلا چجوری آرایش میکنی؟

مثلا اول کرم روشن میزنم نه خیلی روشن که تابلو کنه پوستم سبزست یه درجه از پوست خودم روشن تربعدکمی رژ گونه خیلی کمرنگ بعدم پنکک یهخط لب صورتی کم رنگ همین 

خیلیم عوضم میکنه

البته مدل ابرو وموی صورتم تاثیرمیزاره اگرایناتمیزباشن خوشگل ترم میشی

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست