الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ پوست هیچ ربطی به ازدواج نداره یه دخترمیشناسم ببخشید اینومیگم خیلی سیاهه اجزای صورتش زشتن خلاصه قیافه نداره پارسال با یه پسرپولدارازدواج چندماه پیشم عروسی کردن حالاجالبییش اینجاست یه اعتمادبه نفسی داره فکرمیکنه خوشکل ترین دخترتودنیاست،دخترباید پیشونی داشته باشه
منم سبزه ام، حتی اگه سرخ هم بشم به سیاهی میزنم، ولی ازدواج و تقدیر آدم به رنگپوست نیست، با این حال کلی خواستگار داشتم، فقط باید اعتماد به نفسمونو بالا ببریم
من سبزم رو ب گندمی روشن بعضی اوقات همین فکرها رو میکنم ولی بعضی از افراد ک میبینم از من رنگشون تیره تره اعتماد نفسشونم خیلی بالا ب خودم میگم از این یاد بگیر دیگ باز فراموش میکنم😁😁😁😁
عزیزم این چیزا که مهم نیس من عاشق رنگ.پوست سبزم البته سیاه ن ها سبزه مث کیم کارداشیان وخواهراش جنیفرلوپز سلناگومز ریحانا اریناشایک مهنازافشار گلشیفته کلا دقت کتی نصف بیشتر بازیگرای ایران ونصف سلبریتی های هالیوود وبالیوود سبزن بعد تو میگی رنگ زشتیه؟؟؟؟؟اعاماد به نفستو ببر بالا عزیزم
مثلا اول کرم روشن میزنم نه خیلی روشن که تابلو کنه پوستم سبزست یه درجه از پوست خودم روشن تربعدکمی رژ گونه خیلی کمرنگ بعدم پنکک یهخط لب صورتی کم رنگ همین
خیلیم عوضم میکنه
البته مدل ابرو وموی صورتم تاثیرمیزاره اگرایناتمیزباشن خوشگل ترم میشی
آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست