2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومایی ک نخوابیدین سلام

دیشب من توی تاپیک اون که حمومشون خونی بود بودم

خوابم گرفت خوابیدم 

اخرش چی شد شوهرش اومد 

خوناو ساعت مال کی بود

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
خانومایی ک نخوابیدین سلام دیشب من توی تاپیک اون که حمومشون خونی بود بودم خوابم گرفت خوابیدم  ...

ما هم نفهمیدیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سر چیزای مسخره و حرف مادر شوهر نکبت خدا بگم چیکارش نکنه انتظارم داره هر روز برم خونش کاراشم بکنم... ...

عزیزم تاپیک قبلیتوخوندم.دیدم سرجهیزیه دعوادلخوری بوده.همسرتو تحریک کرده مادرش.بهرحال مادرشه شایدازرو دلسوزی براپسرش بوده.کاری نداشته باش باهاش دشمنش نباش.شما برای بهترشدن زندگیت و دوستورفیق شدن همسرت فقط یه راه داری اونم جذب همسرت بخودته.مادرشوهرو پدروهمه رو یه مدت بذارکنار.فقط تمرکزتوبذاررو همسرت.از محبت خارهاگل میشود.بهش محبت کن.اصلا عصبانی نشو،توعصبانیتش سکوت کن بدون اخم،جواب نده.وقتی سرگرمه نگاه عاشقونه و خیره بهش بنداز تامتوجه شه بعدش با لبخندوکمی مثلااشک شوق بگو مثلا هرروز بیشترانگاردارم عاشقت میشم یا نگات که میکنم احساس غرور پیدامیکنم یا ازاینکه مرد زندگیمی خوشحالمو...

حس کنه دوسش داری حس کنه مردشده 

مردا تووجودشون یه پسربچس میتونی مادرانه بخودت جذبش کنی.بامحبت و صبوری رامش کن.اصلاازمادرش و خانوادش گله نکن بهش برس.کمی صبور باشی این شمایی که برنده ای

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم تاپیک قبلیتوخوندم.دیدم سرجهیزیه دعوادلخوری بوده.همسرتو تحریک کرده مادرش.بهرحال مادرشه شایدازرو ...

مردا خیلی بدشون میاد از خانوادشوم بد بگی و گلایه کنی.منکه هر وقت بد گفتم زندگی خودم خراب شده.کلا مرد جماعت از چاپلوسی خوششون میاد باید بهشون پروبال داد