2777
2789
شوهرم دیشب شیفتش بود منم خونه مامی بیدار شدم دیدم بچم جیش کرده .مامی من که حساسه هروقتم میایم اینجا ...

من هم رفتم ببینم چی شد تعطیل شده احتمالا سر کارب بوده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان منم پارسال عین تو بودم 😍

هعیییییییییییییی

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    
من هم رفتم ببینم چی شد تعطیل شده احتمالا سر کارب بوده

چه بیکارن مردم😏

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

سلام...شوهر منم رف سرکار بیدار شدم...و فکر مشکلاتو و نی نی😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اوخییی عزیزمممم چرا نمیزاره

قضیه اش مفصل سر جهیزیه... 

مادر نکبتشم جلو خودم گف نذار بره خونوادش ببینه یکم حالشون جا بیاد به جای خاله بازی ام اینجوری پول جمع می کنین

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊

والا به خدا ساعت ۵ بیدار شدم داشتم از شدت خواب سکته میکردم تو حال بودم سردم هم بود رفتم تو رختخواب گفتم خوابم نبره تا نماز بخونم 

نماز که خوندم خواب از سرم پرید فرصت زیادی هم برای خوابیدن ندارم اه

خدایا شکرت 
ما یا اسناتر

اونایی که تاپیک سرکاری میزارن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه