2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب بهش التماس می کنم باز نمی ذاره دعا کنین اجازه بده برم  تو یه شهر غریب تنهایی دیگه خسته ش ...

حالا شما که میگی تو یه شهر دیگه ای ،پس من چی بگم کهتو یه شهریم و فقط به زور یه روز توهفته اونم اگه بتونه هرکاری میکنه که نرم ، حالا بخواد هربلایی هم که سرخوانوادم اومده باشه ، بعد و‌قبل رفتنمم همیش

ه دعواراخ میندازه شدید،ولی هر روز خونه مامانشیم.دوساعت پیش به خاطرحرفی که بهم زد بیدارشدم وخوابم نبرد ازحرص و فکر،ولی الان دارم به پسر کوچولوم شیر میدم که تمام دنیامه البته باذهن مشغول

مردا خیلی بدشون میاد از خانوادشوم بد بگی و گلایه کنی.منکه هر وقت بد گفتم زندگی خودم خراب شده.کلا مرد ...

دقیقا همینه.همیشه معکوسه.منکه باخانوادش خداروشکرخوبم اونام خوبن کلا ولی اگه خدای نکرده بدبودن و میخواستم بفهمه که مشکل ازاوناست سعی میکردم رفتارومحبتای منو ببینه بعدخودش مقایسه کنه و نتیجه بگیره

دردم از یار است و درمان نیز هم
حالا شما که میگی تو یه شهر دیگه ای ،پس من چی بگم کهتو یه شهریم و فقط به زور یه روز توهفته اونم اگه ب ...

ای جانم درکت میکنم خیلی سخته ادم به هر دوش نیاز هم خانواده هم همسر نبود یکی یه خلا بزرگ ایجاد میکنه ولی شکنجه های ایجوری ادم از زندگی سرد می کنه... 

من برم یا اونا بیان  همیشه خدا یه بهونه داره  که دعوا راه بندازه از این وضعیت خسته ام منم دلم نمیاد خونه مامانش برم میگم من که مادر خودم اجازه ندارم ببینم مادر شوهرم نبینم نمی میرم که دو هفته ای یه بار می رم اونم مجبوری

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
عزیزم تاپیک قبلیتوخوندم.دیدم سرجهیزیه دعوادلخوری بوده.همسرتو تحریک کرده مادرش.بهرحال مادرشه شایدازرو ...

عزیزم مادرش از رو دلسوزی نکرده یه اخلاق بدی داره من بهش میگم گدا صفت دوست داره از همه جا با پر رویی فقط برا خودش جمع کنه حتی از جهیزیه من چند تا چیزم برداش گف اینا هم مال من مگه چه قدر پول دادین 😕 خودش برامون چیزی نخرید ولی فقط میگف خونوادت باید بهترین وسایل و مارک برات بخرن ما پیش فامیل آبرومون نره سر مبلام چون با خونوادم بحث کرد منم ناراحت شدم خانوم بهش برخورد جلو رو خودم به شوهرم هر چی از دهنش اومد گف برگش گف آشغال دادن خراب شد چن روز دیگه زنگ بزن بیان ببرن باغ بزارن اینا فقط واسه باغ خوبه نه خونه تو هم چون جهیزیه خوب نبوده نزار بره خونه مادرش و هزارتا حرف دیگه ولی من با این حال هیچی نگفتم و احترامش نگه داشتم الانم همه کارایی که تو میگی و میکنم محبت می کنم براش هزار جور می رسم هر روز یه پیام عاشقانه سر کار بودنی براش می فرستم از خونوادشم بد نمگم ولی غیر مستقیم هی میگه خونوادت دیگه تموم منم چن بار بهش گفتم دیدم اجازه نمده ازش خیلی دلخورم ولی به روم نمیارم و دیگه بحث پیش نمکشم ولی کمبود محبت خونواده و همش خونه موندن افسرده ام کرده 😢

عزیزم مادرش از رو دلسوزی نکرده یه اخلاق بدی داره من بهش میگم گدا صفت دوست داره از همه جا با پر رویی ...

سخته میدونم عزیزم.شایدمن درک نمیکنم ولی با یه ذره تجربه ای که پیداکردم تو زندگی احساس میکنم باصبوری و زبان خوش میتونی درستش کنی.زوم نکن روخانوادت.بحث جهازم میگذره و تموم میشه به مرورزمان.

من مشکلم چیزدیگه ای بود.من وابسته به بابام و خواهرکوچولوم بودم.حسااااس بودم روشون و همیشه قربون صدقشون میرفتم.نگوشوهرم حسادت میکنه و کلا بد به دل گرفته ازشون.دوس نداشت بیان خونمون.من یه مدت حساسیتموگذاشتم کنار،بهش محبت کردم،اصلا نگفتم بابام فلانه😍خواهرم فلانه😍وای دلم تنگ شده براشون.نشستم ماها محبت کردم بهش،البته ازته دل نه الکی.خیلی هم شورشودرنیاوردم که عادی بشه براش.باهاش چای میخوردمو صحبت میکردم، از بچگیش میگفت و من ذوق میکردم میگفتم اون پسرفسقل مسقل الان خودش آقا شده خانمش تکیه میکنه بهش،بعد بحثومیکشوندم یواش یواش به اینکه نه بچه میمونه نه پدرومادر، فقط زنوشوهربراهم میموننو...

یا کاری انجام میداد برازندگیمون ازش تشکرمیکردم.بعدمثلا یه هفته یه بارمیگفتم مرسی عزیزم میبینم که زحمت میکشی برازندگیمونو...

کلا کاری کن بدونه الان فقط زندگی خودتون مهمه.بدون صحبت درباره خانوادش.اینجوری بهت اعتمادمیکنه و حرفای مادرش کمرنگتر

عزیزم مادرش از رو دلسوزی نکرده یه اخلاق بدی داره من بهش میگم گدا صفت دوست داره از همه جا با پر رویی ...

البته ببخشیدمن دخالت کردما.گفتم شاید کمکی کرده باشم

سخته میدونم عزیزم.شایدمن درک نمیکنم ولی با یه ذره تجربه ای که پیداکردم تو زندگی احساس میکنم باصبوری ...

به خدا هیچی نمگم دیگه از خونوادم حرف خونواده اونم پیش نمکشم همیشه هم باهاش شادم و سر ذوق ولی به قول خودت الکی تو دلم آشوب هر جور محبتی هم میکنم 😢البته اینم بگم تحت تاثیر حرفای مادرش قرار نمی گیره هیچ وقت همیشه طرف داره من تا یه جایی هم بود سر جهیزیه ولی نمدونم یه شب مامانش زنگ زده بود از سر کار بیا خونه ما کارت دارم از اون شب کلا فقط کارمون شد بحث سر جهیزیه و بد شدن خونوادم براش

البته ببخشیدمن دخالت کردما.گفتم شاید کمکی کرده باشم

عزیزم فداتشم دخالت نبود این یه تجربه بود که شاید بتونه کمکم کنه خیلی هم خوشحال شدم چون دلمم گرفته بود بی خوابی زده سرم کسی نبود باهاش حرف بزنم یکم سبک تر شدم

منم  بیدارم  اصلا  نخوابیدم  تو طول  شب   استرس  عجیب  دارم  برا  همین 😑😑😑😑 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .