2777
2789
من متاهلم و بچه هم دارم و دانشجو پزشکی ام  فیزیوپاتم درسا رو دارم الکی پاس میکنم اصلا از طرز ...

خب خیلی خیلی تکرار میخواد.منم اون زمان زیاد جدی نمیخوندم اما واسه ریزدنتی که چند دوره خوندم جا افتاد.واسه اینکا مطلبو هم کامل بگیری تست بزن.تینک اند لرن های کرمی عالین

خیلی اضطراب دارم نمیدونم دیگه کی قراره یاد بگیرم  لطفا روش خوندنتون و بهم بگید

اووو حالا کلی فرصت هست.از فیزیوپات به این ور دیگه همه تکراری هستن فقط باید بخونین.تو استاژری اینترنی هم همینان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهلم و بچه هم دارم و دانشجو پزشکی ام  فیزیوپاتم درسا رو دارم الکی پاس میکنم اصلا از طرز ...

فیزیوپات گیج و منگ میخونی تا استاجری بهتر میشه 

اینترنی تاازه یه ذره از مباحثو که وقت میکنی بخونی اون موقع خوب خوب میفهمیشون 

فیزیوپات همه همينن 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
فیزیوپات گیج و منگ میخونی تا استاجری بهتر میشه  اینترنی تاازه یه ذره از مباحثو که وقت میکنی بخ ...

پس ب نظرتون بعدا درست میشه؟؟ تا علوم پایه میگفتم مهم نیس اما الان میبینم بازم از لحاظ علمی تغییری نکردم

واقعا؟  میگن الان بیسه یاد نگیری بیمارسان گیج میشی این حرف درسته؟

خب دیگه شما همینا رو نسبتا یاد بگیری.تو بیمارستان دوباره تکرار ایناس اون موقع هم دوباره میخونی.ببین فقط یه چیز میتونم بهت بگم تکرار .اصلا رزیدنتم میخوای بشی باز فقط تکرار مهمه.به نظرم درسا اصلا سخت نیستن

خب دیگه شما همینا رو نسبتا یاد بگیری.تو بیمارستان دوباره تکرار ایناس اون موقع هم دوباره میخونی.ببین ...

ی سوال دیگه

متاسفانه زبان من ضعیفه 

میخواستم بدونم زبان تو بقیه مراحل مهمه