عاشق یه پسری شدم دوسال ازم کوچیکتره اونم منو خیلی دوس داره دوساله میشناسمش ولی شهرامون دوره نمیدونم ادامه بدم یا ن اصن بهش میرسم یا ن
چیکار کنم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اینقدرم که اینا میگن بچه نیستی عزیزم.چون سن ازدواج دخترا بالا رفاه فکر میکنن بچه ای در صورتی که باید ...
همه کاراشو خودش میکنه مامانش فوت شده
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اوووووو تا اون سال میخوای صبر کنی؟ ببینید ما همه از این تجربه ها داشتیم نمیگم نمیشه ولی خیلی ...
ن پس فردا میخوام برم شوهر کنم
اصن تو فکر ازدواج نیستم شد شد نشدم نشد اونقدرا واسم مهم نیس