2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

103 بازدید | 6 پست

سلام من ی سوال داشتم

من خرداد ماه نزدیکی داشتم ولی حس میکنم مایع منی تماس داشته باهام 

ماه بعد پریود شدم ماه بعدیش ۲روز عقب افتاد تستم منفی بود ماه بعدشم باز ۶ روز عقب افتاد این ماهم نزدیک ب ۷ روزه از تایمم میگذره هنوز نشدم دلیلش چی میتونه باشه؟

خب دیگ شاید تنبلتر شدن .یه سونو برو  تو تخمک گذاریت ترجیحا اون تشخیص میده ‌.یه مدت هم رحمت رو گرم کن‌مخصوصا ازاین ب بعد ک فصل سرماس

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگ شاید تنبلتر شدن .یه سونو برو تو تخمک گذاریت ترجیحا اون تشخیص میده ‌.یه مدت هم رحمت رو گرم کن ...

ی سوال دیگه با اینکه پریود شدم این چند ماه احتمال بارداری هست؟

ی سوال دیگه با اینکه پریود شدم این چند ماه احتمال بارداری هست؟

اگه پریودیت عادی بوده،هیچ ماه .ولی اگ خیلی کم بوده جای شک داره.حتی با یک بار اقدام کامل هم احتمال بارداری خیلی کمه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اگه پریودیت عادی بوده،هیچ ماه .ولی اگ خیلی کم بوده جای شک داره.حتی با یک بار اقدام کامل هم احتمال با ...

ن پریودی ها کامل بوده 

اصن اقدامی هم نبوده فقط فکر میکنم تماس داشته با واژنم همین