2777
2789
عنوان

نبض شکم و درد پهلو چپ و بی حالی علائم باردری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 23 پست

من از دوسه روز بعد اقدام متوجه شدم باردارم وکلا زودعلائمم مشخص میشه استرس نداشته باش من کمرم وزیر دلم درد می‌گرفت وحالت نفخ داشتم انشالله شماهم هستی بی بی چکم بعد از ده روز نشون داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه نی نی داری؟ببخشبد میشه از علائمت بگی؟

عزیزم من پریودم منظم نیست. صبر کردم یه هفته بعد موعدم بی بی چک گذاشتم فهمیدم باردارم.

ولی از یکی دو هفته جلوتر معده ام می سوخت. و سینه هام درد می کرد. ویار نداشتم الانم ندارم. درد تخمدانامم مثل هر ماه بود که می خوام پریود شم. چون من کیست دارم این دردا برام عادیه.

ولی وای امان از کمردرد. امانمو بریده. 

امیدوارم نتیجه چیزی باشه که می خوای. ولی اصلا استرس و عجله نداشته باش گلم.

دعا کن هفته دیگه ساک بارداری منم دیده بشه. دارم از استرس می میرم.

من از دوسه روز بعد اقدام متوجه شدم باردارم وکلا زودعلائمم مشخص میشه استرس نداشته باش من کمرم وزیر دل ...

ممنون مهدیارجون 

میشه بهم بگین نی نی سایت چطور عنوان میاد و شما میاین جواب میدین من تازه واردم یکم راهنمایی کنید مثلا یکی تاپیک میزاره چطور میاین نظر میدین از کجا میفهمین

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
عزیزم من پریودم منظم نیست. صبر کردم یه هفته بعد موعدم بی بی چک گذاشتم فهمیدم باردارم. ولی از یکی دو ...

ایشالا عزیزم همه منتظرا دامنشون سبز بشه به امید خدا

من اولین اقدامم

ان شا الله. برای من ناخواسته بود. تازه می خواستیم سال دیگه بریم اقدام.

من دوسدام پسر باشه 

البته اول خدا این نعمتو بهم بده

بعدش سالم باشه

بعدشم اگه لطف به این بندشم کنه پسر باشه