2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیراک برسیاهی دورچشم؟اگه میشه بیشترتوضیح بدین ..ممنون  

اره عزیزم، ‌لیراک مارک لوازم ارایشیه.چیزی که من واس دور چشمم زدم، پری فیوم دور چشم لیراک بود.اون موقع ۳۵۰ خریدم الان خیلی گرون شده ۶۰۰ اینا شده.دورچشم لیراک انواع مختلف داره.دقت کن همینو بخری.سیاهی دور چشمم افتضاح بود مثل پیرزنا.الان ۸۰ درصد بهتر شده دیگه دور چشمم عادیه.یکی دوتا خون مردگی زیر چشمم بود اونا هم از بین رفتن.متاسفانه خیلی گرون شد

رژیم غذایی دارم و ورزش میکنم تو خونه حلقه و تردمیل

چندوقتی هم هست فرم دهی شروع کردم

قبلا خیلی چاق بودم

دندونای جلوم نه تا از بالا روکش کردم با مواد کنیا سفید

برا موهام بعد حموم ماسک میزنم

بدون ضد افتاب بیرون نمیرم دستامم ضد افتاب میزنم 

دستام و مرطوب میکنم

تو خونه سرمه میکشم با رژ فقط گاهی لاک میزنم

بیرون هم همینا اهل ارایش نیستم

اب میخورم خیار زیاد میخورم

کنار غذا حتما سالاد و سبزی میخورم

همینا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
چند خریدین؟و اینکه بعد چه مدت متوجه تغییر میشین؟

یکی دو جا به همین سوال جواب دادم.اون موقع حدود۵۰ هزار.تا یدونه رو تموم کنی متوجه تغییر میشی.از داروخونه بخر.احتمالا یکم گرون شده باشه با این تورم

از دکتر اصلانی خریدم یکی دوبار از جاهای دیگه خریدم جواب نداد بدل بود ولی دکتر اصلانی با یه روغن دیگه ...

دکتر اصلانی اصفهانو میگی؟ اره عزیزم ادرسش بده

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
ببخشید عزیزم واقعا مژهات بلند شدن؟ مال من کوتاه و بدون حالته فکر نمیکردم اصلا راهی وجود داشته باشه ...

اره والا بگم بلندی مژه هام دو برابر شدن.حالا بعدا بریزه یا نه نمی دونم.الان چند ماه گذشته.تازه یکیشو کامل استفاده نکردم.

واس خال رفتم پیش دکتر پوست.با لیزر برداشت.خالهام زیاد بود حدود ۲۰ تا.بعد یک هفته که خوب شد همه گفتن پوستت عالی شده.فعلا برنگشته.اگرم برگرده یکی دوتاش برمیگرده.

من لب بالاییم دونه دونه های سفیده هرکی میبینه میگه سوخته؟ میگم همیشه همینجور بوده باور نمیکنن

کسی لبش اینجوری هس من ک نمیدونم دلیلش چیه  

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞
سريتا خوبه واقعاً؟ نتيجه گرفتين؟ براي ابرو چطور؟ قيمتش رو ميگين؟

برا ابرو هم گرفتم.ولی اون جواب نگرفتم.چون اگه بخوای بزنی باید ۳ یا ۴ ماه ارایشگاه نری که قشنگ پر شن.ولی من صبر نکردم تا یکم بلند میشد میرفتم ارایشگاه.ولی تار ابرو رو ضخیم میکنه