2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۶ کیلو کم کردم .همیشه چاق بودم و ارزوم این بود ۵۵ کیلو باشم الان ۶۲ کیلوام ۷ کیلو دیگه مونده به ...

عزیزم منم دقیقا مثل تو الان تقریبا 36 کیلو کم کردم الان 68 هستم منم میخوام 55 بشم باید 13 تای دیگه کم کنم بیا با هم دوست باشیم و بهم انگیزه بدیم 😘😘

سلام میشه بگی چطور داری خودتوچاق میکنی.چیامیخوری یادکتر رفتی.تاثیرداشته تاحالا لطفا برام توضیح   ...

نه عزیزم دکتر نرفتم. صفحه ۳ کامل توضیح دادم 😉

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
بچه ها اگر دکتر خوب تو تهران برای ژل لب میشناسین معرفی کنید یا تجربیاتتون رو بگین مرسیی

من یک سی سی زدم راضیم میگم کاش بیشتر زده بودم ولی روز اول خیلی ورم داشت ترسیده بودم یه روز بعدش اوکی شد اصلنم معلوم نیس که زدم ولی فرم گرفته

من اگر نیکمو گربد تو برو خود را باش...
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

عزیزم لیراک صورتو شرطی نمیکنه؟!واقعا لازم نیست دائم استفاده کنیم؟قیمتش چنده؟

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

دکتر پوست رفتم الان واسه جا جوشام دارو میزنم 

هرشب قبل از خواب به ابروهام روغن بلفارول میزنم

هرچی لوازم آرایش فیک داشتم ریختم دور بجاش اصل گرفتم

از حموم که میام به ساقه ی موهام ماسک موی فولیکا (یاسی رنگ) میزنم 

بعد از حموم زیر بغلم پماد زینک اکساید میزنم باعث میشه عرقم بو نده

لوسیون بدن سینره و کرم دست آرکونِم استفاده میکنم از جفتش راضیم 😍

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

عزیزم لیراک چیه؟قیمتش چنده و چطوری باید استفاده کرد

سرستارو هم توضیح بده لطفا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین