2777
2789
عمل بینی لیزیک چشم ارتودنسی که البته اینو تو بچگیم انجام دادم

لیزیک چشم چیه گلم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونامو درست کردم  خالای صورتمو تازگی برداشتم  هرشب قبل خواب صورتمو میشورم برا پرپشت شد ...

من کردم پولمو ریختم جوب انگار مژه مصنوعیه با چسب قوی تو خواب دمر میشدم صبح میچسبید بهم داغون، دوهفته ای هم کنده شد پلکمم سنگین کرده بود

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

لیراک قیمتش چنده گلم؟

لازک چیه؟

رد خال نمیمونه گودیش؟

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

الان چند؟ ليراك!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

تقویت مژه رو از کجا تهیه کردی قیمتش چقد بود و چقد مصرف کردی تا جواب داد؟ خدا خیرت بده مژهام نابودن کلا

تقویت مژه رو از کجا تهیه کردی قیمتش چقد بود و چقد مصرف کردی تا جواب داد؟ خدا خیرت بده مژهام نابودن ک ...

عزیزم من جواب میدم ببخشید‌.

از داروخونه بگیر....۱۰ روز اول نتیجشو میبینی..هر شب قبل خاب بزن‌‌‌..قیمتش هم حدود ۵۵ هست..‌یه دونشم حدود ۴ماه میبره..‌من هم مژه خریدم هم ابرو....عااالیه....البته بیشتر بلند میکنه مژه رو تا پرپشت...ولی خب من خیلی راضیم در کل

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍