بستگی داره تا کجا خط افتاده باشه. برا من خیلی خطها تا بالا اومدن، هنوز یه کمی مونده ولی چون پوست کام ...
من وزنم پایینه ولی شکمم شل شده بعد زایمانم بدتر اینکه قبلا مداومم ورزش داشتم بخاطر رشته ام الام بخاطر بچه ام خیلی خونه نشین م وقتشم ندارم کمکی ام ندارم
دلم میخواد پوست و اون افتادگی رفع شه چه عملی باید کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلامت باشید عزیزم منم با وجود درد و رنج بسیاری که بعد از عمل کشیدم از عملم خیلی راضی هستم.سالها بود شکم افتاده ای داشتم چون سزارین کرده بودم و شکمم کلی ترک داشت و افتاده بود.الان تمام ترکها رفته و شکم کاملا" صاف شده.انشالله همیشه خوش اندام و زیبا و سلامت باشید عزیزم.
ولی خب کلا بخوام راهنماییت کنم هیچوقت از چیزای شیمیایی استفاده نکن واسه پوستو مو . من اکثرا از مواد طبیعی استفاده میکنم روغن نارگیل روغن زیتون تخم مرغ خیار سیب زمینی . هم واسه مو هم واسه پوست چیزای طبیعی بزن 💜 قبلا موهام تا روی باس_نم بود اون موقع ایران بودم تنها شامپویی ام که بهش میزدم شامپو تخم مرغی بود غیر از اون هیچ شامپوی خارجی نمیزدم اما قبل حموم بهش سیر و تخم مرغ و روغن بادوم و روغن نارگیل و روغن زیتون و حنا و اینجور چیزا میزدم با اینکه خیلی بلند بود اما یه ذره موخوره ام نداشت اما خب چون مراقبت میخواست و واسم سخت بود موقع بارداری کوتاهش کردم الانم باز همه این چیزارو میزنم . زیاد اهل ارایش و داروی شیمیایی نیستم حتی به موهام زیاد اتو و سشوار و بابلیس هم نمیکشم . واسه پوست هم میوه خوردن و استفاده از روغنای طبیعی و خوردن اجیل بدون نمک خیلی خوبه مخصوصا بادام درختی