2777
2789
بستگی داره تا کجا خط افتاده باشه. برا من خیلی خطها تا بالا اومدن، هنوز یه کمی مونده ولی چون پوست کام ...

من وزنم پایینه ولی شکمم شل شده بعد زایمانم بدتر اینکه قبلا مداومم ورزش داشتم بخاطر رشته ام الام بخاطر بچه ام خیلی خونه نشین م وقتشم ندارم کمکی ام ندارم

دلم میخواد پوست و اون افتادگی رفع شه چه عملی باید کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

ميشه بگيد براي برداشتن خال كجا رفتيد؟ چه كار كرديد؟ جاش نمونده رو صورت؟ و هزينش؟ من هم خال هاي صورتم رو دوست ندارم

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
مبارکتون‌باشه‌...خوب‌کاری‌کردین‌..من‌که‌به‌عقب‌برگردم‌دوباره‌اتجام‌میدم

سلامت باشید عزیزم منم با وجود درد و رنج بسیاری که بعد از عمل کشیدم از عملم خیلی راضی هستم.سالها بود شکم افتاده ای داشتم چون سزارین کرده بودم و شکمم کلی ترک داشت و افتاده بود.الان تمام ترکها رفته و شکم کاملا" صاف شده‌.انشالله همیشه خوش اندام و زیبا و سلامت باشید عزیزم.

راستی من متوجه نمیشم بدون الگو چطوریه

در واقع با الگو هست ولی مثلا برش عصایی و راسته رو با یه روشی کار میکنن که نیای به بستن پنس نیست ، و الگو روی پارچه کشیده میشه 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
اخی عزیزم چه سخت گیر😥

ولی خب ی نکته مثبت ک داره اینه ک قیافم رو بدون هیچ دست کاری ای قبول داره

از حق هم نگذریم قیافم خوبه😊😊😂😂

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍

ولی خب کلا بخوام راهنماییت کنم هیچوقت از چیزای شیمیایی استفاده نکن واسه پوستو مو . من اکثرا از مواد طبیعی استفاده میکنم روغن نارگیل روغن زیتون تخم مرغ خیار سیب زمینی . هم واسه مو هم واسه پوست چیزای طبیعی بزن 💜 قبلا موهام تا روی باس_نم بود اون موقع ایران بودم تنها شامپویی ام که بهش میزدم شامپو تخم مرغی بود غیر از اون هیچ شامپوی خارجی نمیزدم اما قبل حموم بهش سیر و تخم مرغ و روغن بادوم و روغن نارگیل و روغن زیتون و حنا و اینجور چیزا میزدم با اینکه خیلی بلند بود اما یه ذره موخوره ام نداشت اما خب چون مراقبت میخواست و واسم سخت بود موقع بارداری کوتاهش کردم الانم باز همه این چیزارو میزنم . زیاد اهل ارایش و داروی شیمیایی نیستم حتی به موهام زیاد اتو و سشوار و بابلیس هم نمیکشم . واسه پوست هم میوه خوردن و استفاده از روغنای طبیعی و خوردن اجیل بدون نمک خیلی خوبه مخصوصا بادام درختی 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
من وزنم پایینه ولی شکمم شل شده بعد زایمانم بدتر اینکه قبلا مداومم ورزش داشتم بخاطر رشته ام الام بخاط ...

منم مشکل اضافه وزن نداشتم، فقط چون پوستم شل شده بود، خییییییلی بدم میومد.

تو لباس هم شکمم خیلی معلوم نبود ولی خب گفتم زیباییش برا خودم به شخصه، اهمیت داشت.

شما هم با یه دکتر مشورت کنید ولی همون ابدومینوپلاستی براتون مناسبه

سلامت باشید عزیزم منم با وجود درد و رنج بسیاری که بعد از عمل کشیدم از عملم خیلی راضی هستم.سالها بود ...

اتفاقا‌من‌موقعی‌که‌این‌عمل‌رو‌انجام‌دادم‌۲۷‌سالم‌بود‌وپسر‌دومم‌دوسالش‌بود‌...اطرافیان‌میگفتن‌بزار‌حالا‌سنت‌بیشتر‌بشه‌بعدااا..ولی‌من‌گفتم‌تا‌جونم‌میخوام‌خشکل‌باشم‌چرابزارم‌برا‌بعد‌...ولی‌خواهرم‌پهلوهاش‌یعنی‌بالای‌باسنش‌رو‌دکتر‌برداشت‌هیکلش‌عالی‌شده‌..ولی‌برا‌من‌رو‌دکترم‌پهلوم‌رو‌از‌بغل‌برداشت‌فقط‌..