2777
2789
سلامت باشید عزیزم منم با وجود درد و رنج بسیاری که بعد از عمل کشیدم از عملم خیلی راضی هستم.سالها بود ...

منم همیشه میگم اگه ده بار دیگه به عقب برگردم، صد در صد دوباره عمل میکنم تازه من زایمانهام طبیعی بودن

ولی خب کلا بخوام راهنماییت کنم هیچوقت از چیزای شیمیایی استفاده نکن واسه پوستو مو . من اکثرا از مواد ...

وای مرسی مونا جون که وقت کذاشتی این همه 

عزیزم موهاتم خیلی خوش حالته 

من موهام فره همش دست به اتو و برس برقی ام

ولی روغن تراپی. عالیه برای موو امتحان کردم چند باری😍😍

شامپو تخم مرغیو. جدی میگی 😀😃من اتفاقا جدیدا کفتم شامپوی خارجی خیلی خوب بگیرم 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم عالی  تو هم زیاد حساس نشو پس

ن اصلااااا حساس نیستم ولی ناخن رو خیلی دوس دارم ک انشالله میکارم موهام هم رنگ ک ن هایلایت ازش درمیارم😂😂😂😂 یواش یواش عادت میکنه ک گاهی  تغییر خوبه و لازمه

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍
وای مرسی مونا جون که وقت کذاشتی این همه  عزیزم موهاتم خیلی خوش حالته  من موهام فره همش د ...

جدی شامپو تخم مرغی میزدم اگه موهای فر داری از روغن نارگیل غافل نشو دختر خودمم موهاش فرفریه از حموم که میاد یکم ابشو میگیرم بعدش به موهاش روغن نارگیل میزنم اینجوری دیگه گره نمیخوره و وز نمیشه . وای زیاد اتو نکش موی فر خیلی خوشگله روغن بزن حالشو ببر 💜💜💜😍

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
اتفاقا‌من‌موقعی‌که‌این‌عمل‌رو‌انجام‌دادم‌۲۷‌سالم‌بود‌وپسر‌دومم‌دوسالش‌بود‌...اطرافیان‌میگفتن‌بزار‌حا ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم مبارک باشه.منم همش میگم کاش وقتی جوان تر بودم اینکارو انجام داده بودم حیف اینهمه سال که بیخودی این شکم افتاده رو تحمل کردم

منم مشکل اضافه وزن نداشتم، فقط چون پوستم شل شده بود، خییییییلی بدم میومد. تو لباس هم شکمم خیلی معلو ...

جراح زیبایی باید برم 

من میخوام بینیمم عمل کنم همون جراح میتونه این عمل هم انج

ام بده

من خیلی دوست دارم با لبامو ژل بزنم یا تتو رژلب بزنم به نظرتون کدوم بهتره و بیشتر میمونه؟؟؟؟؟؟

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
گلم آقای وقیح ورمیداره میزاره تو سایتای خراب بهتره گزارش بزنی پاک شه

اشکال نداره 😂

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
چطوری سفید اب میکشی عزیزم میشه یاد بدی به من   من خریدم نتونستم استفاده کنم

بله عزيزم 😘😘

من از اين كيسه ابيا خريدم (از يجايي بخرين ك خيلي زبر نباشه ك اصلا فايده نداره بايد يكم ي كوچولو زبر باشه نه خيلييي)

بعد كيسه رو بزارين تو اي داغ (بار ك ميرين حمام تا كم كم از حالت زبري در بياد)

و همچنين وقتي وارد حمام ميشين سفيد اي رو بندازين تو اب داغ 

بعدش بكشين رو و كيسه رو بدن بكشين

عزيزم سفيد اب رو از جاهاي قديمي بخرين ك اصل و خوب باشه و توي اب پودر نشه 

و رنگشم سفيد نباشه كرمي باشه بهتره