2777
2789
عزیزم اون سه تا نقطه رو بزن  بعد رو حذف

باشه💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت.مال من جدار شکمم رو بهم دوخته و وقتی دست میزنم به جلوی شکمم خیلی خیلی ...

منم‌جداره‌شکمم‌رو‌دوختم‌...مطمعن‌باش‌روز‌به‌روز‌بهتر‌میشی..نه‌اصلا‌چون‌جداره‌رو‌برات‌دوخته‌‌با‌نپوشیدن‌گن‌برنمیگرده‌..ولی‌اگه‌چاق‌بشی‌بعدا‌جاهایی‌که‌لیپو‌ماتیک‌کردی‌امکان‌برگشت‌هست

شما‌چقدر‌دادید‌الان‌پول‌برا‌عملتون‌؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش میکنم 

گیاهخوارم 

بخور  میگیرم 

ماساژ یخ دارم 

اب و سبزیجات زیاد میخورم 

ضد افتاب استفاده میکنم. 

ارایش نمیکنم 

ورزش و‌تغذیه ،سلامتی پوست رو میاره. سلامت پوست هم یعنی زیبایی 

با عمل و ژل و‌پروتز هم مخالفم از نظر من کسی که اعتماد به نفس داشته باشه دنبال این ها نمیره  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اشکال نداره اگر موند گزارش میزنم خوشگلم😘

نه بابا نمیخواد میخوان چیکار کنن حالا عکسای مارو منکه قبلا هم گذاشتم چند جا پاک نکردم 😆

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
بعد این سفیدی های ترک و لکه ها هم از بین میره

بستگی داره تا کجا خط افتاده باشه. برا من خیلی خطها تا بالا اومدن، هنوز یه کمی مونده ولی چون پوست کاملا کشیده میشه، خیلی کم مشخص هستن.

دکتر به من گفت تا ۲ انگشت بالای نافت رو میبرم و بعد به پایین میدوزم یعنی نافم هم افتاده و ناف فعلی هنر دست دکتر هست😅

منم‌جداره‌شکمم‌رو‌دوختم‌...مطمعن‌باش‌روز‌به‌روز‌بهتر‌میشی..نه‌اصلا‌چون‌جداره‌رو‌برات‌دوخته‌‌با‌نپوشی ...

من عمل ابدو و لیپوماتیک شکم بعلاوه ی عمل بلفاروپلاستی یعنی برداشتن پوست اضافی و پف پشت پلک رو باهم انجام دادم شد ۱۷ میلیون

من عمل ابدو و لیپوماتیک شکم بعلاوه ی عمل بلفاروپلاستی یعنی برداشتن پوست اضافی و پف پشت پلک رو باهم ا ...

مبارکتون‌باشه‌...خوب‌کاری‌کردین‌..من‌که‌به‌عقب‌برگردم‌دوباره‌اتجام‌میدم

ای بابا چرا بدون اجازه😂

چون ک اجازه نمیده😂😂 اجازه نمیده موهامو کوتاه کنم اجازه نمیده رنگ کنم اجازه نمیده ابروهامو ی کم‌ نازک کنم کلا اجازه تغییر نمیده 😂😂😂💪

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍
مولر شما چی

من متریک رو تو اموزشگاه مولر رو هم خودم از کتاب یاد گرفتم ولی الان با روش یکی از خیاطها می دوزم بدون الگو و تمیز

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم